Večer curke, ja u điru cijeli dan.. ako sam dobro popratila svi pregledi prošli super, nadam se da jesam :)
Slažem se s Grizli, Eleanoris i čini mi se Samojed, ako nisam pomiješala imaju uvijek neke debilne komentare od ginekologa 🙄🙄
Bitno da je sve ok.
Razmišljam kako imamo brdo carskih na listi, možda i nije iznad prosjeka ali zanimljivo mi je to kako je brdo žena rodilo prije termina, i brdo na carski..
[/url
Hej zenske... Nisam vas stigla popratit uopce danas. Bila s malim na kontroli i cekala nalaze ko ozebla sunce. Na zalost nalazi su katastrofa. Cijelo popkdne sam na telefonu i pokusavam dobiti njegovu gastricku na rebru. Sestra je rekla da ce joj prenijeti poruku no ocito nije jer nitko me nije zvao a ja ko muha bez glave. Uglavnom dogovorila sam sa nasom dr opce sutra podic uputnicu ujutro i na rebro pa cemo vidjeti sto ce oni odluciti. Nadam se da cemo bozic docekati doma. Pomisao da nisam s malom na bozic mi je koma i placem cijelo popodne. Jos sam se naravno i s mm zakrvila tako da mi je bas koma. Idem nas spakirati i sa malom napravit jos rafaello kuglice pa da bar to s njom napravim. Bor stoji neokicen na mjestu, kad ce ga kititi nemam pojma. Uzasan osjecaj...
Procitat cu zaostatke kad spremim sve za sutra i kad cu moc javim se... Do tada, svima zelim ugodne blagdane. Provedite ih sa svojim najdrazima i uzivajte. 😘
url=https://lilypie.com][/url
Sutra idem po kolica i kinderbet. Mislim da isto ko i samojed mi se čini da imam vremena jos puno. Al nemamo bas. Mjesec dana, a već sam sad teško pokretna hahah
Meni je pregled bio uzasan dns, i bez uzv, uzeo bris za streptokok i jos mi je dao Rojazol. Jel tko koristio u trudnoći?
I udebljala sam se 17kg i imam prve strije na dojkama i placem vec sat vremena 😞
Damnarexx, meni je rekao da za 2 tj dodjem u TA, a ti ideš za 3 pa se nećemo sresti, ali napisem iskustvo 😊
Zasto ti je pregled bio uzasan? 😟
Bome ni meni nije bas bio preugodan sad u petak…valjda sto vise odmice vrijeme sve su neugodniji..
Moze, napisi deff 🙃
Pa da, ne znam, bio je neugodan općenito, strugao iscjedak i komentirao za gljivice, stiskao me i po trbuhu jako i gledao koliko sam uloziva valjda i uzimao taj bris, imam i proteine u urinu, i nije radio uzv a htjela sam vidjet bebaca nakon mjesec dana pa mi je zato valjda dojam jako negativan...
Ja sam isto bila u areni tocno 10 minuta i izasla jer je bilo preeeevise ljudi 😃😃
Petra drzi se, saljem pozitivne vibre 🤗🤗
Zelim svima ugodne blagdane 🎄🎄🎄
Annika ,drago mi je da imas pozitivno iskustvo sa KBC Os :)
Jao Petra,bas mi je zao . Nadam se da ćete biti doma za Božić .
Mene danas bas jako bole prepone i imam osjecaj kao da malac kopa rukama dolje 🙈
Petra nadam se da će biti sve ok, i da ste za Božić kući.. Ja sam danas obavila zadnni shopping, posvađala se sa dragim.. Jedva čekam krevet! Noge me ubiše od hodanja,a bebač se šupa i lupa nogicama i rukicama...
Petra ja se tebi stvarno divim i baš mi je užasno, užasno zao da je malac bolestan i da imaš toliko briga i problema 😕
Držim fige da se sutra stanje popravi i da ste svi skupa doma za Božić.
Sretno svima na sutrašnjim pregledima te ugodni blagdani svima 🎄
Joj PetraB bas mi je zao sto je malome lose. Sve pozotove misli i zelje saljem da budete doma svi skupa za Bozic i da se napokon smiri situaci6kod tebe. Drzi se!
Jedan savjet svima kojima padne na pamet bit blesav ko ja i praviti cupavce. I to mini dimenzija. 🙄 Znaci satralo me stajanje, pa sam ostatak sjedeći za sankom mocila u kremu i kokos, al i to mi doslo previse. Bas sam kokoš.
Valjda cu se kako dogegat do kupaone i otusirat, oprat kosu i sve ostalo jer ujutro vec u 8 moram biti kod gin na pregledu.
Daj reci koliko je ovaj OAE screening pozdan? Sestra u bolnici je po ure radila oko njegovih usiju i ka odaziv je ok, al ja doma stvarno ne promjetim da on trza na zvukove.
Pouzdan je. Jedno vrijeme u vinogradskoj nije radio aparat pa su mame morale naknadno dolazit na pretragu s bebacima… Ne znam sta ima prckat pola sata, jedino ak je cekala da zaspe🤔 ili je ponavljala zbog mogucnosti pojave plodne vode u usima…
Al ti svakako prati kod kuce, da mozes vec na prvom pregledu kod pedijatra odreagirat, i mislim da si ti spomenula da mu je nos pun pa mu ga saugaj, znas i sama da je sve povezano, uho-grlo-nos…
Ma e, nije prosao odmah pa je ona pokusavala to namistit. U svakom slucaju mi je rekla ka pa bude im plodne vode pa mame uvati panika, ali da su ok retultati. Zato i mislim je li pouzdano obzirom na okolnosti, ali valjda zna sto radi. I je li ta plodna voda izasla ili ne.
Evo danas totalni obrat samo jede, kaki i spava, grci se al ne cvili i place ko dosad nista vise ne razumim sta mu je i je li mu ista.
url=https://lilypie.com]
Hej cure moje... Petra jako mi je zao sto opet problemi, i jos te i muz nazivcira,nadam se da nije strasno i da ste doma za blagdane❤ Javljaj se i drži se😘
Piba zaboravila ti napisat danas za prepone,mene ti to zadnja 2 tjedna muči znaci strasno, cim se preforsiram samo me sibne kao struja i prepone i nemogu korak napraviti.
Idem citat sad dalje postove ksk se spada...
P.s. mislim da sam shvatila sto su BH jer smo dosli iz kupovine+ kratka setnja po adventu, imam menstrualne grceve iz ledja u trbuh,legla sam i popila magnezij, trbuh se stvrdne tu i tamo al ne boli al mali se rita nenormalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji