Tannisuper da si dobila manje brojeve…mislila sam da je isto. I evo stize slika, ovu sam dobila (j jos neku na kojoj pise jogi plahta - nju sam raspakirala). Ja planiram iza Bozica oprati sve do kraja, ili proslijediti mami i svekrvi na pranje. 😃
Uz ovu zimsku prehranu moraju i bebice biti malo vece 🤣
Hvala puno! Nisam dobila tu podlogu, sada znam zasigurno. Javit ću im pa će mi valjda donijeti nekada Ja sam već prvu turu stavila prati, ne može to meni stajati nespremno
Tannisuper da si dobila manje brojeve…mislila sam da je isto. I evo stize slika, ovu sam dobila (j jos neku na kojoj pise jogi plahta - nju sam raspakirala). Ja planiram iza Bozica oprati sve do kraja, ili proslijediti mami i svekrvi na pranje. 😃
Uz ovu zimsku prehranu moraju i bebice biti malo vece 🤣
Hvala puno! Nisam dobila tu podlogu, sada znam zasigurno. Javit ću im pa će mi valjda donijeti nekadaJa sam već prvu turu stavila prati, ne može to meni stajati nespremno
Meni opet bitno da znam da imam sve...a za pranje ima vremena 🤣🤣
L 💛
Sutra idem po kolica i kinderbet. Mislim da isto ko i samojed mi se čini da imam vremena jos puno. Al nemamo bas. Mjesec dana, a već sam sad teško pokretna hahah
Meni je pregled bio uzasan dns, i bez uzv, uzeo bris za streptokok i jos mi je dao Rojazol. Jel tko koristio u trudnoći?
I udebljala sam se 17kg i imam prve strije na dojkama i placem vec sat vremena 😞
Damnarexx, meni je rekao da za 2 tj dodjem u TA, a ti ideš za 3 pa se nećemo sresti, ali napisem iskustvo 😊
Pozdrav cure!
Pregled obavljen.tlak 120/80. Tv 168,alb neg,cerviks clanak, uloziv do usca. Glavica gibiva nad ulazom.
Ctg reaktivan oko 130/min
Hospitaluzacija 29.12. Cr 30.12. Kontrola 27.12.
Moze mi netko prevesti nalaz
Pozz zene 😁 ja danas od jutra u akciji, kupila vecinu bozicnih poklona. Sve sam si misla kako ove godine preskacem bozic ali vrag odnio salu, i dalje u komadu i nemrem si priustit da dodem na rucak praznih ruku 😁
Sto se tice odlaska u bolnicu, nama su na tecaju (i u bolnici i u dz) rekli da su to 3 stvari: krvarenje, pucanje vodenjaka ili pravilni trudovi.
Drago mi je da su svi dosadasnji pregledi dobro prosli i da su bebice ipak bolje s grcevima 🎉🎉🎉
Ja danas bila na kavi u nekom bircu koji ima u wcu neke bolesne reflektore i skuzila si 3 ljubicaste zile na trbuhu. Ocito doma nemam tak jako svijetlo nisam to do sad uopce vidjela. A mozda i s obzirom da se mom prascu ne ide van se to pojavilo u zadnjih par dana 🙄. Stvarno sam do neki dan bila sretna kak nemam ni jednu striju haha 😂
Evo i meni sluzbeno izdane doznake za porodiljni od 26.12. Kao da me neko mokrom krpom opalio po glavi pa tek sad postajem svjesnija...do sad je bilo ma ima jos vremena🤪🤭
Stelle ma ko ce sve nas popratit i popamtit😉-sestra (patronazna)
Mikio ma kakva kava, nesto kratko s nogu😂 salim se...meni drago ako i jednim savjetom mogu pomoc i olaksat, makar je to tesko ovak u virtualnom svijetu, na licu mjesta i individualno je sasvim drugacije, bar meni...si nasla pedijatra na zapadu zg?
Cestitke curkama na urednim pregledima!
Nesto sam jos htjela napisati, ali je isparilo...🙊🙈😂
Thinkpink, pa lako tebi ovo ce ti sve bit ko od saleDaj reci koliko je ovaj OAE screening pozdan? Sestra u bolnici je po ure radila oko njegovih usiju i ka odaziv je ok, al ja doma stvarno ne promjetim da on trza na zvukove.
url=https://lilypie.com]
Sutra idem po kolica i kinderbet. Mislim da isto ko i samojed mi se čini da imam vremena jos puno. Al nemamo bas. Mjesec dana, a već sam sad teško pokretna hahah
Meni je pregled bio uzasan dns, i bez uzv, uzeo bris za streptokok i jos mi je dao Rojazol. Jel tko koristio u trudnoći?
I udebljala sam se 17kg i imam prve strije na dojkama i placem vec sat vremena 😞
Damnarexx, meni je rekao da za 2 tj dodjem u TA, a ti ideš za 3 pa se nećemo sresti, ali napisem iskustvo 😊
Ja ih koristim cijelu trudnoću
Jel ijedna rodila u Vinogradskoj? Znate li kako ide narucivanje u TA?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hvala curke na iskustvima i savjetima. Rekla mm da on odlučuje u situaciji kad se ja pogubim pa re reko ok znaci na prvi tvoj a joj trud krecemo.🙈 Bit ce to veselo.
Znaci ovi "izljevi" iscjedaka su ok pojava vidim ima vas jos.
Valkris ja sam koristil Rojazol i prosle gljivice brzo tokom primjene. Nikakvih kontraefekata.
Thinkpink najbolje da nam svima posaljes adresu za dostavu darova 😁... Ja saljem alkoholnog da me se firma ne odrekne bas. Hehehe l. I dobro dosla na rodiljni dopust!
Super za sve uredne nlaze! Kliv vidim imas termin CR i jel uzbudjenje raste?
Mm i ja obavili zadnju kupovinu darova, svega za Bozic dolaze moji k nama i bas se radujem. Doduse seka vec obecala da ce ona sve spremat, mm pec peku, a ja samo da moram naređivati... Aaali... Ja odlucila spec jos 2 kolaca danas popodne tako da sutra nakon pregleda mi pocne i sluzbeno bozicno ludilo. Jedva cekm pregeld sutra da ja vidim moju buhlicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji