Thinkpink da to su Babytol ampule. Sinoc nisam dala pa je noc bila bolja, sad dajem ujutro s BioGaja. Oprosti, zaboravila sam koje je tvoje zanimanje?
url=https://lilypie.com]
Inace iz prehrane sam izbacila mljecne proizvode, pijem mlijeko bez laktoze, Knaipp kavu, i sve sto napuhuje. Valjda ce mu to bar malo pomoc.
url=https://lilypie.com]
Hej cure....evo ja obavila ctg i uzv. Tlak su mi 3 puta mjerili, prvi 150/90, drugi 140/80 i dr je onda trazila jos jednu provjeru i bio je 130/75. Vec sam mislila da ce me spakovati u bolnicu, al eto malo se spustio. Ostalo je ok samo tlak moram pratiti. I lopuza izgleda ne voli ctg jer se uspava pa je moram buditi, al zato svaku vecer tulum ima. 😀😀
I uzv je dobro prosao, veca trudnoca za tjedan dana kao i do sada...procjena tezine na 3100, glavica je dolje, kaze dosta nisko. To sam i mislila jer me zadnje vrijeme bas bole prepone i kosti, i osjetim bas pritisak..zapravo nekako pecne, pogotovo kad iz lezeceg/sjedeceg polozaja ustanem.
Kontrola 27.12.
Sretno ostalim curama na pregledima!! 🤗
L 💛
Hej cure….evo ja obavila ctg i uzv. Tlak su mi 3 puta mjerili, prvi 150/90, drugi 140/80 i dr je onda trazila jos jednu provjeru i bio je 130/75. Vec sam mislila da ce me spakovati u bolnicu, al eto malo se spustio. Ostalo je ok samo tlak moram pratiti. I lopuza izgleda ne voli ctg jer se uspava pa je moram buditi, al zato svaku vecer tulum ima. 😀😀
I uzv je dobro prosao, veca trudnoca za tjedan dana kao i do sada…procjena tezine na 3100, glavica je dolje, kaze dosta nisko. To sam i mislila jer me zadnje vrijeme bas bole prepone i kosti, i osjetim bas pritisak..zapravo nekako pecne, pogotovo kad iz lezeceg/sjedeceg polozaja ustanem.
Kontrola 27.12.
Hehe, kod mene ti je tako isto bilo. Doduse tlak 140 sa 90 i nije padao pa su mi dali lijekove u 38.tt, a ako ti ctg opet bude uspavan, pripremi se na maltretiranje, ka sam zato ostala u bolnici...nije nista bilo, beba uspavana, al ne vole ti doktori to bas...
Pa cisto da znas ako ti se ponovi..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hej cure….evo ja obavila ctg i uzv. Tlak su mi 3 puta mjerili, prvi 150/90, drugi 140/80 i dr je onda trazila jos jednu provjeru i bio je 130/75. Vec sam mislila da ce me spakovati u bolnicu, al eto malo se spustio. Ostalo je ok samo tlak moram pratiti. I lopuza izgleda ne voli ctg jer se uspava pa je moram buditi, al zato svaku vecer tulum ima. 😀😀
I uzv je dobro prosao, veca trudnoca za tjedan dana kao i do sada…procjena tezine na 3100, glavica je dolje, kaze dosta nisko. To sam i mislila jer me zadnje vrijeme bas bole prepone i kosti, i osjetim bas pritisak..zapravo nekako pecne, pogotovo kad iz lezeceg/sjedeceg polozaja ustanem.
Kontrola 27.12.
Heey! Drago mi je da je pregled dobro prošao! Naši bebači bi mogli biti veći
Meni je danas stigla oprema od Grada pa sada to pregledavam i pripremam za pranje. Htjela sam ti reći da je sva robica koju sam dobila veličine 56, a znam da si ti pisala da si dobila 74 i 80 Koliko vidim po otpremnici sve što piše sam dobila OSIM nepromočive podloge. Možda ja ne znam kako podloga treba izgledati
ako ti nije problem uslikaš koju si ti dobila pa potražim kod sebe?
I ja obavila ctg. Na Bozic ujutro u 7 opet.
Sto se tice vodenjak meni je u planu ako pukne lagano se spremi i u bolnicu. A ako prvo krenu trudovi onda cekam doma dok ne bude neki manji razmak, bolnica nam je blizu.
A i opremanje sobice i svega ta bebu sam obavila samo zato sto nebi mogla to prepusti nekom drugom dok sam ja u bolnici 😂 u svemu moram sudjelovat🙈
DeeSB meni rade ctg svako drugi dan i vecinom se beba smiri, u sub su me sat ipo drzali na ctgu zbog toga i rekla mi tamo sestra da drugi put pojedem malo cokolade prije ctga da ce to bebu razbudit. I danas sam dosla spremna s cokoladom i djeluje 😁 niti jednom me nisu gurkali da se razbudi 🍫 tako da pokusaj drugi put i ti 😁
Hvalaa cure...znam da to ne vole, a doruckovala sam i jos sam tamo jela jer je bila guzva pa sam ogladnila cekajuci. I dok sam lezala na ctg-u sam jela cokoladicu pa je zivnula. Ali dok sjedim vani vrti se, gura...i onda legnem i nistaa. Al dobro...vidjet cemo kako ce biti slijedeci put, bitno da je lopuza dobro i napreduje i da ne moram sad za Bozic biti u bolnici, a poslje kako bude. 😀
L 💛
Tanni super da si dobila manje brojeve...mislila sam da je isto. I evo stize slika, ovu sam dobila (j jos neku na kojoj pise jogi plahta - nju sam raspakirala). Ja planiram iza Bozica oprati sve do kraja, ili proslijediti mami i svekrvi na pranje. 😃
Uz ovu zimsku prehranu moraju i bebice biti malo vece 🤣
L 💛
Grizli meni ti je tako identično svako jutro - probudim se ujutro, nema ništa i onda tokom jutra iscuri veća količina tog iscjedka. Baš ga bude dosta, isto promijenim par dnevnih ulozaka i svako malo sam na wc-u jer mi bude mokro pa idem gledati što je to.
Mene od jučer užasno boli lijeva prepona. Doslovno sepam dok hodam- jel to normalno?
Sretno svima na danasnjim pregledima, ja čekam svoj sutrašnji.
Sortiraj odgovore
Najstariji