Jutro svima... Ja jutros nisam se stigla javiti jer sam morala cupavce zavrsiti i spremiti se za pregled.
Pregled obavljen, beba veca za 7 dana, a boga mi i teza. Ima 2900 🤭😳, glavom skroz nabijena dole na kost, smjestena nisko, zatvorena sam skroz, ctg nema ni jedan trud, al ju je strah da cu ranije roditi. Dobila uputnicu za rodiliste za svaki slucaj. 🤨😮😵 Meni samo kroz glavu proslo shit ja nisam torbu jos spakirala i necu valjda za NG rađat. Briseve je uzela, al mozda ce morat opet ako dodju da ne valjaju jer ce ipak stajat sad 2 dana prije obrade, al strah ju je da nije ni pokusala uzet bris a da rodim prije. Ocito skocimis moj je odlucila pratiti trend ranijih poroda na ovoj temi
Grizli drago mi je da su i cupavci uspjeli i pregled da je super. I samo jedan savjet, ne opterecuj se prognozama 😉. Meni su od 31 tt govorili da cu ranije rodit, a gle me 😂 39+4. Mislim, mozda i hoces, al mislim da to fakat nitko ne moze znat. Meni ctg svaki tjedan ne ocita ni jedan trud i beba je aktivna tak da je sve ok. Spakiraj se ti radi mira u glavi, stvari imas sve spremne, al fkt bez stresa 😉. Moj bozicni outfit za bebaca koji je spreman vec mjesec dana na kraju nece bit nosen na bozic 😂 al nema veze, fejkat cemo slike, moze bit i na novu godinu i na 3 kralja 🙈😜
Jutro svima… Ja jutros nisam se stigla javiti jer sam morala cupavce zavrsiti i spremiti se za pregled.
Pregled obavljen, beba veca za 7 dana, a boga mi i teza. Ima 2900 🤭😳, glavom skroz nabijena dole na kost, smjestena nisko, zatvorena sam skroz, ctg nema ni jedan trud, al ju je strah da cu ranije roditi. Dobila uputnicu za rodiliste za svaki slucaj. 🤨😮😵 Meni samo kroz glavu proslo shit ja nisam torbu jos spakirala i necu valjda za NG rađat. Briseve je uzela, al mozda ce morat opet ako dodju da ne valjaju jer ce ipak stajat sad 2 dana prije obrade, al strah ju je da nije ni pokusala uzet bris a da rodim prije. Ocito skocimis moj je odlucila pratiti trend ranijih poroda na ovoj temi
Bome tvoja bebulja je baš konkretnija od moje mrve, a u dan su hihi. Meni isto na zadnjem dala uputnicu "ako se šta pokrene dok su na godišnjem", rekoh ne treba, pričekat ću vas ja, hvala 😅
[/url
Grizlidrago mi je da su i cupavci uspjeli i pregled da je super. I samo jedan savjet, ne opterecuj se prognozama 😉. Meni su od 31 tt govorili da cu ranije rodit, a gle me 😂 39+4. Mislim, mozda i hoces, al mislim da to fakat nitko ne moze znat. Meni ctg svaki tjedan ne ocita ni jedan trud i beba je aktivna tak da je sve ok. Spakiraj se ti radi mira u glavi, stvari imas sve spremne, al fkt bez stresa 😉. Moj bozicni outfit za bebaca koji je spreman vec mjesec dana na kraju nece bit nosen na bozic 😂 al nema veze, fejkat cemo slike, moze bit i na novu godinu i na 3 kralja 🙈😜
Hahaha ja sam nažicala božićno sob odjelce i apsolutno me ne zanima, imat ću tu sliku 😂😂😂
Podsjetio me ovaj moj da su tad maškare pa opet dobro 😂
[/url
"Jutro" curke! Nikak da se javim, stalno nesto uletava...
Vidim vec neki pregledi uredni 🥰 cestitke!
Grizli tvoja mala je nadoknadila i zajebala one kad su ju ranije procijenili manjom. Sad im se zainatila i pokazala ko je šef😄
Petra ti me svaki put izujes iz cipela. Iskreno, treba ti dignut spomenik. Sve sto ti radis i odrađuješ ne bi neka žena stigla koja nije trudna, a kamoli jos s bušom i s bubanim klincem...Respect💫 Navijam da provedete badnjak svi zajedno kuci u miru i blagostanju i bez extra izleta u bolnicu.❤
Cima ufff, dobro da si otisla po drugo misljenje. Nadam se da ce se ubrzo smiriti upala i da ce kontrolni nalaz biti uredan.
Toliko o mom strahu da beba ne raste, a beba raste ko luda zapravo. A neka samo da sve bude ok. Cak i da prije krene bar sam mirna da nije premalena ili da nesto ne stima. Kao i da se danas rodi ne bi u inkubator ju stavili tako da mi je to vec olaksanje.
I da rekla mi je da oni bljeskovi i mantanje zbilja mogu biti da je beba prilikom okretanja pritisla mi tu suplju venu kako si Thinkpink ti i napisala. I da se ne brinem sve dok je to prolazno i sve se vraca u normalu kad se beba makne.
Mikio sta ce ti bor imas najljepši bozicni pokloncek u svom narucju.
Reserved moj je jos lagano zut oko ociju i po tijelu kad pritisnem kozu. Sicam se i da mi je mala dosta dugo bila zuca. Danas je lijepo vrijeme pa cemo se suncat. Jel vas inace uopce pregledavaju pedijatri?
A jesu mu vadili krv? Ne, nego je svaka beba u dr opce prakse u kojeg je i mama. Tako da je to katastrofa. Inace prije 4 godine smo imali pedijatra ali je otisao u mirovinu tako da od tad nista
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grizli drago mi je da je preglef dobro prosao i da bebica super napreduje! Za prorocanstva "mogla bi ti prije"sam misljenja kao i Mrgud i uzimam ih s velikom zadrskom... samo polako!
Mikio znam da si malo potistena al mozda je i od umora. Imate Ninu, najveci poklon ikad :)
Ja sam jutros isla po nalaz od brisa za streptokok pa sam se dr na zamjeni pozalila na te menstrualne bolove od jucer. Pregledala me,kaze da je cerviks na 33mm, al sam zatvorena. Mekano i ulozivo al svejedno jos 2tj da pripazim. Mala gljiva ima 2400gr i sad najsmjesniji dio...gleda i kaze, spol znate, cura je. Ja reko molim???😳 Rekla su montri razlicita gin da je musko,gleda gleda,kaze da ovo mogu biti usne a i jajca,je je ipak je musko😂😂😂
Ajme Lavice hahahah. Bas sam neki dan rekla da mi se cini da jos nikome nisu spol fulali.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Reserved moj je jos lagano zut oko ociju i po tijelu kad pritisnem kozu. Sicam se i da mi je mala dosta dugo bila zuca. Danas je lijepo vrijeme pa cemo se suncat. Jel vas inace uopce pregledavaju pedijatri?
A jesu mu vadili krv? Ne, nego je svaka beba u dr opce prakse u kojeg je i mama. Tako da je to katastrofa. Inace prije 4 godine smo imali pedijatra ali je otisao u mirovinu tako da od tad nista
Mene je bas zacudilo kad si ti rekla da su vam vadili krv. Jos nismo bili na pregled kod pedijatra, tek sa mjesec dana. A zutica zna potrajat tri tjedna pogotovo ako je ova dojenacka. Patronazna je rekla da je bitno da se smanjuje. A sad mu je skoro svaki podoj obilna stolica pa mislim da izbacuje. Pa jeste li bili danas u doktorice, sto kaze?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji