Grizli ne to je dekica iz Pepca. Ocito mu je toplo pa se ne buni.
url=https://lilypie.com]
Nova19 hvala na iskustvu. Sjećam te se dok smo skupa tipkale. Nadam se da ces uskoro ugledat svoj sretni plusic i imat urednu trudnocu!
Lavice nekako u glavi vrtim onaj gore film, al vec vidim da ce nas panika pojest vjerojatno pa cemo na prvi grc biti u Puli. 🙈
Ovo za stvari se slazem. Ja bi izludila da nemam vec 90% stavri spremno i oprano. Moze to meni bilo ko, aaaalllliiii... Ovaj uzitak gledanja u to i iscekivanja da taj prazni krevetic se napuni meni je neprocjenjivo. To sto to kupuju njegovi nema nikakve veze i nama je moja mama kupila sobu komplet za bebu pa smo mi odabrali, a ona dala novce. Muzevi su kolica i jaje i isto tako dali samo novce, a mi kupili kad smo nasli i kad smo htjeli. Cim su se ponudili ja sam im rekla hvala super da zelite nam darovati to al ili nam dajte novce ili cu vas zvat s nama kad idemo kupiti da platitie, mi cemo odabrat u iznosu u kojem vi zelite dati i to je to. Mislim sad ocekivat od muza da ti rodis a on drugi dan umjesto da uziva, slavi, dodje k vama, trazi po gradu nabrzinu krevetic, pa slaze, pa ga cisti... Ne znam ja sam vise no stress tip kad je to moguce.
Lavica pa iskreno imam neki rok u svojoj glavi ono čekam do prve sedmice januara i stvarno nakon 10tog msm da mi ne pada na pamet da čekam idem i kupim
Grizli pa da naravno neće mi oni kupiti mislim oni će dat pare ja sam se još davno odlučila za onaj 3u1krevetic još i prije trudnoce, iskreno ne može mi niko birat tako za mene bitne stvari ne ne 🤗 ali eto još ih čekam sa tom lovom kosto rekoh dala sam si neki u glavi rok i poslije toga ja idem sama kupiti
A svu sam robicu oprala opeglala sve sve sve je spremno apoteka završena meni za bolnicu ma sve je spremno sem tog meni nekako opet najvažnije djela kreveticaaaa,zelim samo da ga onako gledam i da uživam u tom pogledu 🤣 oprase me hormoni hahahha
I jos jedno pitanje jel moguce curke da tokom noci se nakupi iscjedka dole pa da tek kad se ujutro dignem i šetam neko vrijeme to sve iscuri? Jer recimo ujutro ne bude skoro nis na gacicama, onda kroz 2-3h imam iscjetka more doslovno promjena dnevnog svakih 15-20 min. I nakon toga normalno mozda tokom dana promjenim jos 1-2 dnevni ulozak jer ne bude nicega.
Meni je identicno tako, vec neko vrijeme...
Znaci nece ni prestat 😂😂
Jutro curke!
Jutro curke! Sretno danas na pregledima!
Mene opet uhvatilo jutarnje spavanje pa nikak se probudit...🙃
Petra, Grizli🤗🤗🥰🥰
Lavice ti ko moj muz😂😂😂znamo za sta mu sluze mali prsti na nogama😂😂😂
Samojed ako te tjesi meni tek sad dosla kolica i jaje, jer me pocela panika hvatat ako nenadano zavrsim u bolnici necemo imat u cemu nosit dijete kuci...🤭 Kinderbet je pripremljen, samo ga treba zasarafit do kraja i namjestit. Robica se jos pere i komoda je vec puna tako da mislim da cu visak oprane robe stavit u one vakum vrece i vadit po potrebi.
Netko je pitao dal davat kapi protiv grceva preventivno...nema smisla iskreno. Niti mi ne posežemo za nekim pripravcima ako nema potrebe...
Mikio i Stelle jel mozda dajete K1D3 kapi? Bilo je ocito dosta prituzbi da izazivaju grceve pa su nas strucni suradnici obilazili i govorili da je preporuka da se daju ujutro/prijepodne jer mogu uzrokovat kolike, a prijepodne ih nema ili su puno blaže za razliku od veceri.
Thinkpink dovoljno ti je reci da mi je vec tri puta dosad napuknuo mali prst na nozi (u zivotu). Mama me zeza da dam se rodila s jednim viska hahah
P.s. moja je tako reagirala na Oleovit kapi,prduckanje stiskanje i ostalo...onda smo uveli Biogaia sa D3 i sve super bilo...
Thinkpink dovoljno ti je reci da mi je vec tri puta dosad napuknuo mali prst na nozi (u zivotu). Mama me zeza da dam se rodila s jednim viska hahah
P.s. moja je tako reagirala na Oleovit kapi,prduckanje stiskanje i ostalo…onda smo uveli Biogaia sa D3 i sve super bilo…
😂😂😂
Taman kad si rodila curku su krenule nove smjernice u pedijatriji. Po "novom", ikljucivo kod dojene djece se daju K1D3 kapi od 8.dana života do 12 tjedna. Tamo gdje ide kombinacija mm i dohrane ili samo dohrane se ne daju navedene. Oleovit se zasebno pocinje davati u dobi od 1mj.zivota i one isto znaju izazvat grceve, al opet manje od Plivit D3
Evo ja taman s pregleda...sve dobro... Beba ima 2700gr, glavica dolje.... Sve 5. Uzeo mi bris. Netko se bunio nakon brisa meni on to uzeo skroz površinski. Nisam ni osjetila. Odradili i prvi ctg. Sljedeći ctg u pon 30 12.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji