ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Prosinac 2019. 14:14

Reserved pa to je bas koma sta nekate pedijatara. Uzas. Nadam se da ce vam sto manje treba u zovotu pa da vam nece toliko ni faliti.
    Lavice 🙈🙈🙈 hahahha al je bilo sok i vjeverica kad je rekla. Zato se ja stalno bojim opustiti i mislit da je curka iako svi do sad samo ponavljaju da je.
    Jel vi cure imate neki predoajecaj oko poroda ili vizije? Ne znam kako bi to objasnila al ja vec dugo imam u svojoj glavi film da cu trudove dobiti tek 23.1. I da cu roditi par sati iza pola noci bebu od 3855 g. Ja ne znam zasto al meni se to sve tako jasno vec nekoliko puta pojavljuje u snovima ko stvarnost da je meni to ko neko prorocanstvo. Mm zeza ako se ostvari da sam onda vjestica, posebno nakon danasnjeg pregleda. 

• Tonkica1
    24. Prosinac 2019. 14:15

Da se i ja javim s pregleda... bila sam stvarno dugo danas, od 8 do 11.30... Obavila ctg, pregled, uzv i vadili mi krv za jetrene probe. Malo su jos uvijek povisene, rekla je dr ako bi me pocelo svrbiti jače da odmah dođem. Mogu reci da mi je skroz ok, tu i tamo me nesto zasvrbi, ali to je uvijek tako... Otvorena za 1 prst i kontrola za tjedan dana. Maleni ima oko 3110g 😍
    Obavila sam soping jos sto mi je ostalo i sad idem kuci.
    Mm cijelu noc kurio pa nije mogao ici sa mnom, ali mu je sada bolje pa ce me pokupiti
    Piba nam se nije javila?

Simbalija
    24. Prosinac 2019. 14:19

Cure hvala puno na čestitkama!! 💕
    Čestitke curkama koje su rodile, Annika, Angie, ne znam jesam koga preskočila, ako jesam nije namjerno.
    Mi smo domeka došli jučer, sad se uhodavamo, cicka ali mi nije još došlo dovoljno mlijeka pa je patronažna preporučila da joj ponudim i dohranu.. Ne znam, ovi u bolnici su savjetovali da je samo stavljam na cicu.

Pitanje za iskusne, kada ih presvlačite? I svako koliko vremenski? Znam da bih trebala prije podoja, ali onda plače jer je gladna, a papa stalno svako sat vremena je na cici pa mi nema smisla niti presvlačiti je stalno. I je uvijek mijenjate bodić i odječicu?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    24. Prosinac 2019. 14:27

Grizli...i ja sam vještica ako te tjesi. Moj oib se sastoji od maminog rodjendana, ujakovog, datuma bratove smrti. Tri broja mi nisu imala smisla dok nisam skuzila hej pa na taj datum cu roditi. I tako je bilo :) Inace imam jako dobru intuiciju osim kad me zajebu "bliske" osobe. Reserved ovo je bas koma kako je kod vas poslozeno😕😕 Hej Simbalija drago mi je da si se javila! Te prve pelene uglavnom imaju onaj indikator. Ako sam vidjela da je popiskana onda bi je presvlacila,nisam se vodila prije podoja i slicno. A tipa spavala bi u bodiju i pidjami, ujutro ako je bodi cist (a bio bi) samo bi je presvukla u tuticu ili odjelce neko. 

annika
    24. Prosinac 2019. 14:35

Cure, jel može brzinska pomoć? Znam da ste pisale o tome, koja bočica ima sisač najsličniji bradavici i koja električna izdajalicu je najbolja? Matija ima temperaturu laganu, ne znaju još jel neka upala ili što. Nadohranjuju ga pa ću vjerovatno dok se ne presaltamo na samo dojenje, morati i ja na početku 

[iimg]

• piba7
    24. Prosinac 2019. 14:36

Grizli, meni je doktor s 35tt rekao da je beba jako, jako nisko i propisao strogo mirovanje i "samo da dođemo do 37tt".
    I eto nas još uvijek u jednom komadu.
    Bili smo danas na kontroli, ctg uredan, iduća kontrola u nedjelju kad je i termin.

Lavica27
    24. Prosinac 2019. 14:51

annika

Cure, jel može brzinska pomoć? Znam da ste pisale o tome, koja bočica ima sisač najsličniji bradavici i koja električna izdajalicu je najbolja? Matija ima temperaturu laganu, ne znaju još jel neka upala ili što. Nadohranjuju ga pa ću vjerovatno dok se ne presaltamo na samo dojenje, morati i ja na početku

Annika zao mi je sto to cujem. Koliko sam ja upucena Miu miu bočica simulira izgled dojke a elektricnu izdajalicu ja imam Tommee Tippee (500-600kn) pa je meni jedina za koju znam i najbolja,ali mislim da je jakp hvaljena Medela, ona je oko 1000kn akp se ne varam. 

Red Fox
    24. Prosinac 2019. 14:56

Reserved  meni se cini da moj ujutro bude bas jako zut, a navecer manje i tak stalno 😕 s tim da sam ga od jucer pocela buditi svakih 2,3 sata.primjetila sam jedino da se sad brze probudi. A inace mi tak nekak uspavano izgleda cijelo vrijeme. Prije je cicao po 2 sata, razvalio mi je bradavice. Sad imam novu metodu, probudima ga i ide jesti (btw grizem tetru od boli kad se uhvati, to dojenje je fakat krv, znoj i suza), onda sise aktivno 20 min, s tim da ga stalno drmam da se razbudi pa se odna presvlacimo pa opet na 15 min sisati i pokusavam ga drzati budnim. Meni su rekli sto vise jesti i kakati i brze ce proci. I spava kraj prozora, je da smo sjeverna strana, al kaj je tu je. 

Red Fox
    24. Prosinac 2019. 15:10

Ja vas uopce ne stignem bas popratiti, nemojte zamjeriti, skicnem da vidim jesu dosle nove bebice 😊 
    Lavica to bi vam bilo bas iznenadenje da je curica 😂
    Simbalija moj se nikako ne voli presvlaciti, vristi ko manijak, onda mu ja prvo dam jesti pa ga onda presvucem, pa onda nastavi jesti. Al usred presvlacenja ga uzemem pa ga malo utjesim pa nastavimo dalje. Al sad mi ide puno brze, prvi put mu nisam mogla ugurati ruku uopce u bodi.
    Kad spominjete plakanje, znate koju sam ja krizu imala prvu noc🤦🏼‍♀️ on je plakao cijelo vrijeme, ja sam mu cijelo vrijeme gurala cicu 🤦🏼‍♀️ a njemu se pelena pomakla i bio je popisan, a je su u cijeloj panici nisam uopce sjetila pogledati pelenu 🤦🏼‍♀️
    Imam pitanje u vezi pupka, danas mu je otpao al ispod je onak malo vlazno. Jel treba kaj s tim raditi i jel bilo tak kod vasih beba? Idem sad jos zaostatke citati 😊

Red Fox
    24. Prosinac 2019. 15:33

Mikio i meni je tak, i mazem purelan i stavljam multimam 😂 kazem ti da grizem tetru kad on uhvati, muz mi se smije 🤦🏼‍♀️ al onda kad pocne sisati ne boli me bise tak jako. Meni je bas jednu razvalio tak da imam ko neke krastice na njoj, nadam se da ce to sve doci na svoje uskoro. Sad mi se vec manje stvaraju kvrge koje moram izdajati. Al bas je neki cudan osjecaj, ko da osjetim neku vrucinu u sisama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.