ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    23. Prosinac 2019. 16:35

Čestitam svima na urednim pregledima,kl1v sretno sa očekivanjem carskog a zaboravila sam il nisam upratila koji je razlog carskog ?

Velkris daa baš tako, ja se krećem dobro ali kada dodje noć sve me sahvata umor,nervoza ma sve 

annika
    23. Prosinac 2019. 17:27

Cure, da vam se brzinski javim. Hvala svima na čestitkama. Ja sam u bolnicu došla otvorena 9 cm oko 13 sati. Javila sam vam dan ranije da se nešto pokrenulo, i javljala sam vam ujutro kakvo je stanje bilo. Znači lopta za pilates je spas. Samo onih zadnjih sat, sat i pol je bilo tesko. Na prijemu na stolu za  ctg mi je pukao vodenjak. Malom su padali otkucaji srca u trudu pa su nas hitno spremili u radjaonu. Mislim da sam tamo provela 20 min. U par stisaka je Matija izašao van. Netko je pitao- to je treći porod. 
    Ja moram reći da mene ova rana od pucanja perineuma puno manje smeta i boli nego epiziotomija iz prve dvije.  Pokušavam jesti i piti da mogu na wc. Borimo se s dojenjem, teško mu uhvatiti bradavicu pa pošizi i tako. Osječkoj bolnici sve pohvale za napredak naspram prije 10 godina kad sam ja radjala prvih dvoje. svi su super, potiču dojenje ali bez problema daju nadohranu kad treba, odvedu bebu da se odmoris, nude tablete za bolove....

[iimg]

Angelly
    23. Prosinac 2019. 18:12

annika

Cure, da vam se brzinski javim. Hvala svima na čestitkama. Ja sam u bolnicu došla otvorena 9 cm oko 13 sati. Javila sam vam dan ranije da se nešto pokrenulo, i javljala sam vam ujutro kakvo je stanje bilo. Znači lopta za pilates je spas. Samo onih zadnjih sat, sat i pol je bilo tesko. Na prijemu na stolu za ctg mi je pukao vodenjak. Malom su padali otkucaji srca u trudu pa su nas hitno spremili u radjaonu. Mislim da sam tamo provela 20 min. U par stisaka je Matija izašao van. Netko je pitao- to je treći porod.
    Ja moram reći da mene ova rana od pucanja perineuma puno manje smeta i boli nego epiziotomija iz prve dvije. Pokušavam jesti i piti da mogu na wc. Borimo se s dojenjem, teško mu uhvatiti bradavicu pa pošizi i tako. Osječkoj bolnici sve pohvale za napredak naspram prije 10 godina kad sam ja radjala prvih dvoje. svi su super, potiču dojenje ali bez problema daju nadohranu kad treba, odvedu bebu da se odmoris, nude tablete za bolove….

Joj i moj koji put sizi kad nemre bradavicu ulovit...nadam se da ce se ispraksat 

Damnarexx 🌺
    23. Prosinac 2019. 18:23

Valkris

Sutra idem po kolica i kinderbet. Mislim da isto ko i samojed mi se čini da imam vremena jos puno. Al nemamo bas. Mjesec dana, a već sam sad teško pokretna hahah
    Meni je pregled bio uzasan dns, i bez uzv, uzeo bris za streptokok i jos mi je dao Rojazol. Jel tko koristio u trudnoći?
    I udebljala sam se 17kg i imam prve strije na dojkama i placem vec sat vremena 😞
    Damnarexx, meni je rekao da za 2 tj dodjem u TA, a ti ideš za 3 pa se nećemo sresti, ali napisem iskustvo 😊

Zasto ti je pregled bio uzasan? 😟
    Bome ni meni nije bas bio preugodan sad u petak...valjda sto vise odmice vrijeme sve su neugodniji..
    Moze, napisi deff 🙃

Damnarexx 🌺
    23. Prosinac 2019. 18:24

Evo i ja obavila zadnji shopping, od jutra na nogama..hzzo, arena, advent 🙈🙈 sve me boli.
    Sad doma lezat pod dekicom 😁

• thinkpink1
    23. Prosinac 2019. 19:05

Stelle123

Daj reci koliko je ovaj OAE screening pozdan? Sestra u bolnici je po ure radila oko njegovih usiju i ka odaziv je ok, al ja doma stvarno ne promjetim da on trza na zvukove.

Pouzdan je. Jedno vrijeme u vinogradskoj nije radio aparat pa su mame morale naknadno dolazit na pretragu s bebacima... Ne znam sta ima prckat pola sata, jedino ak je cekala da zaspe🤔 ili je ponavljala zbog mogucnosti pojave plodne vode u usima...
    Al ti svakako prati kod kuce, da mozes vec na prvom pregledu kod pedijatra odreagirat, i mislim da si ti spomenula da mu je nos pun pa mu ga saugaj, znas i sama da je sve povezano, uho-grlo-nos...

Eleonoris
    23. Prosinac 2019. 19:20

Vecer cure😇
    Evo da se javim ja sam danas bila na pregledu i dozivjela skoro srcani,na kraju pregleda je druga ginekologica slusala otkucaje bebinog srca i poslala me u bolnicu na dulji ctg jer je nenormalno kucalo..tako da sam otisla u bolnicu da bi rekli da je sve okej kad je ctg zavrsio pa su me odveli na pregled i taman kad sam se smirila kaze mi doktorica da sam otvorena i da mirujem...htijeli su me ostavit al eto da izguram doma barem 10 dana..u slucaju da dode do prijevremenog nebi trebalo biti problema bas,sad sam 35+3 i beba ima 2500 grama pa kazu da ima kilica ako nesto bude ali poanta je da je ova meni napisala da sam zatvorena ,posalje me u bolnicu zbog bebinog srca a kad ono..ja se mozda porodim.
    Sto se tice bubrega i problema s proljevom😅 a kazu da su vjerojatno kontrakcije ali nepravilne pa da pijem sad normabel od 2 mg..a ovom ih nisu ocitali a ne mogu vjecno bit prikopcana da prate cijeli dan i noc.Tako da sam sada doma i strogo mirujem..nadam se da cu izdrzat.
    Vidim da ste neke pisale o iscjedku eto kak sam otvorena i meni ide i to dosta..skoro za ulozak manji😑
    Nadam se da ste vi dobro,da ste pokupovale sve za bebace..bas sve brzo sad ide na kraju.Svaki put kad dodem netko je rodio😇😇

Grizli
    23. Prosinac 2019. 19:58

Annika bravo svaka cast na brzinskom porodu. Brz oporavak jos jednom i da malac sto prije istrenira sisanje pa da uzivate.
    Eleonoris ma u kojoj bolnici ti pratis trudnocu? Ja ne znam ti kd pises ove dozivljaje kod tvog gin mene size uhvate. To ko da neki sa laznom diplomom tebe vodi. Neznam meni to sve ludo zatvorena, a otborena, imas nemas trudove, bebi srce kuca al ne kuca. Mislim halooo ja bi spizdila iskreno. Koliko si otvorena? 

• thinkpink1
    23. Prosinac 2019. 20:13

Annika bome citam i stvarno si to brzinski odradila. Svaka ti čast 🤗 Sad malo šale, jel su ti donjeli u bolnicu malo pecene patke koju nisi ni okusila😄

kl1v
    23. Prosinac 2019. 20:24

CR kazu zato sto je opet velika beba. A prvo je islo prirodno pa nakon 11h patnje na CR. Ona je imala 4480 a ovo sad na oko 4100g sto ne mora biti tako...
    Drugi razlog posteljica se spusta.  imam kontrolu 27.12. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.