Jutro... Sretno na pregledima!
PetraB i ja bi Thinkpink dzepno izdanje! 😁
Stella drago mi je da je sinoc ipk bilo bolje. Ta dekica na cicak to je ono za swaddling motanje ili?
Moja je isto zadnjih dna uzasno aktivna cak mi dodje onako daj please malo uspori ili idi spavat. Ne znam sto se toliko premjesta, al ne osjecam da se spustila. Cak imam teoriju da je meteopat i da ju juzina uneredi ko i mene.
Beba2019 ajme kako lijepo je procitat ovo za dojenje! Bas mi je drago 😍
Curke nemojte mi se sad smijat ali ja sam samu sebe sa snom zbunila. Dakle sanjala sam da mi je pukao vodenjak i da smo mm i ja doma sjedili i cekali jos 12h da krenu trudovi i tek onda isli u bolnicu. Dakle glupog li mog pitanja sada ali ako su samo trudovi moze se cekat doma dok ne postanu cesci naprimjer, ako pukne vodenjak ide se odmah za rodiliste bez obzira na trudove jel tako?
Grizli to i mrne isto zanima... Iako moja mama uvijek priča kako je njoj pukao vodenjak oko pol 5 ujutro i šutila je doma do nekih 10:30 dopodne, dok trudovi nisu postali jači, u 11 su stigli u bolnicu, a ja rođena u 11:20 ☺️ tako da ne znam, na internetu isto piše da se ne mora juriti, al ako ti i pukne vodenjak nazoveš bolnicu i pitaš dal odmah da dolaziš ili ne..
Jutro… Sretno na pregledima!
PetraBi ja biThinkpinkdzepno izdanje! 😁
Stelladrago mi je da je sinoc ipk bilo bolje. Ta dekica na cicak to je ono za swaddling motanje ili?
Moja je isto zadnjih dna uzasno aktivna cak mi dodje onako daj please malo uspori ili idi spavat. Ne znam sto se toliko premjesta, al ne osjecam da se spustila. Cak imam teoriju da je meteopat i da ju juzina uneredi ko i mene.
Curke nemojte mi se sad smijat ali ja sam samu sebe sa snom zbunila. Dakle sanjala sam da mi je pukao vodenjak i da smo mm i ja doma sjedili i cekali jos 12h da krenu trudovi i tek onda isli u bolnicu. Dakle glupog li mog pitanja sada ali ako su samo trudovi moze se cekat doma dok ne postanu cesci naprimjer, ako pukne vodenjak ide se odmah za rodiliste bez obzira na trudove jel tako?
Nama su na tecaju rekli da odmah krenemo za bolnicu cim nam pukne vodenjak, da ne cekamo doma nista...
Samojed, ja sam tvojih tjedana i nemam ni kinderbet ni kolica 🙈🙈
Grizli i Lorena..bilo bi super ostati doma i na miru disati ,setati i olaksati si..i to nam je valjda svima zelja jer je najteze lezati u krevetu u trudovima...ali,ja se nisam usudila..ipak ,u bolnici ste pod nadzorom i bilo sto da krene ne dao Bog po zlu..tu su lijecnici.
Npr.mene su pustili u predradjaoni 2 sata ,nije bas ugodno kao doma,ali bar nisam lezala..u boxu sam bila samo tri sata..sve ovisi..svaka trudnica i trudnoca su specifične, ali ja bih zbog sigurnosti radije uvijek u bolnicu cim krenu trudovi.
Ni doktori ne znaju kako ce porod napredovati..meni je je dr.u 11.20h dosao i rekao da ja necu jos dugo..ali,rodila sam za 10minuta 😁😁
Sorry na duzem postu..drzim palceve da vam sve prodje brzo i divno🤗🤗
Jutro cure! Thinkpink svoju posebnu moć baby braina sam sad zamjenila. Mozak me sluzi ali sam tolko nespretna,noge su mi pune ogrebotina i modrica. Znaci nema namještaja u koji se nisam zabila🙈
Supergirl i Tonkica ja sam tocno 5 tjedana iza vas i osjecam identicne simptome,mali se rasteze i boli me koza i to traje po par sati popodne i vec sam luda. S jedne strane sretna,osjecam ga al ovo je fakat bez prestanka. A ledja su posebna prica. Nocas nisam mogla od prve ustati kolko me pokocilo,i sad me sve boli, PetraB mogu si mislit kako je tebi s dvije u trbuhu!! Dakle ti nisi normalna. Odi po faking kolace u lidl i pocni vec jednom odmarat, ti bi bas na prisilni odmor u bolnicu s kontrakcijama😏. Znamo da smo zene i mozemo sve al nemoramo ;)
Tockice mislis da i ti imas nesto od malog😳
Lorena ah znam da može i muz ali moram to ja da sredim haha 🤣 inače sam djevica u horoskopu i stvarno sam totalni perfekcionista to bi mi baš bilo teško kad ja ne bi sve sredila 😊 inače ja bi kupila krevetić do sad jer sam sve pokupovala ostalo ali to su nam rekli od muža pa sad to još čekamo..
Velkris dobro je kad nisam jedina ja sve mislim ima još dosta dosta vremena do poroda ali opet kad pogledam i nije to baš tako puno, mada ja sam isto sigurna da neću bit sreće kao ovdje cure da mi bebica ranije dodje već mislim da će moja čak i poslije termina 😱
Grizli ja kako sam čitala da kad vodenjak pukne treba se spremiti i zaputiti ka bolnici ono ne treba neku frku stvarat sad ali ne treba ni čekati kao što se radi kad su samo trudovi u pitanju
Pa ja si nekako brijem film u glavi - pukne vodenjak idemo odmah mislim dok muz skupi mene i stvari po stanu. Ako mi krenu trudovi i imam srece da moj mozak to shvati prerano, onda lagano obavim doma jos neko vrijeme pa tek onda krenem. Naravno ako su mi trudovi na premalom razmaku odo ja odmah jer nama ipak treba do rodilista dosta, al mislim si ako su onako tipo na razmaku vecem od 30 minuta. Ili si ja to u glavi samo brijeme neke filmske scene i bajke??!
I jos jedno pitanje jel moguce curke da tokom noci se nakupi iscjedka dole pa da tek kad se ujutro dignem i šetam neko vrijeme to sve iscuri? Jer recimo ujutro ne bude skoro nis na gacicama, onda kroz 2-3h imam iscjetka more doslovno promjena dnevnog svakih 15-20 min. I nakon toga normalno mozda tokom dana promjenim jos 1-2 dnevni ulozak jer ne bude nicega.
Jutro… Sretno na pregledima!
PetraBi ja biThinkpinkdzepno izdanje! 😁
Stelladrago mi je da je sinoc ipk bilo bolje. Ta dekica na cicak to je ono za swaddling motanje ili?
Grizli sorry šta upadam kao padobrana, ali bi ti htjela podjeliti svoje iskustvo sa curicom prije 5 godina..
pukao mi vodenjak u pola 3 ujutro (okrenula se u krevetu i čula "puk", otišla do kupaonice i tamo potop). Probudila muža išla se tuširati, jednom, pa dva puta, pa 3 puta... pa vidjela da nema smisla jer je to stalno curilo, i došla mokra u bolnicu (i još jedna trudnica isto sva u vodi )... primili me odmah, trudove nikakve nisam imala, otvorena samo 3 prsta.
Kažem sestri tamo "meni još curi voda", a ona "pa curit će vam dok ne rodite (?...hehe, ali nije bilo baš tako, prestalo je nakon nekog vremena)... dali mi drip i trudovi krenuli tek oko pola 9, u 9 baš pravi i rodila u 9:40
meni je uvijek bila želja da mi pukne vodenjak jer onda sam sigurna da je to to, da ne moram mjeriti razmak između trudova... ali mislim da kada ti pukne, ako nemaš trudove, fino se sredi i polako kreni u bolnicu, bez žurbe ali da, vrijeme je
iako sam ja još trudilica, pratim vas ovdje jer mi je divno čuti kako vam bebice stižu! sretno svima, vama i vašim smotuljcima
Ja osobno bih krenula po pucanju vodenjaka u bolnicu jer je na njima da procjene u kakvom je stanju bebica,jesam prst otvorena ili pred tiskanje nit bi se bakcala sama s procjenama. Meni su trudovi Grizli bili skroz nepravilni i nisam jednom cula da nisu na tipa 2 minute,zena dodje skroz otvorena. Pogotovo kad si prvorotka pa ne znas procjeniti...
Sto se tice opreme naravno da netko moze umjesto mene kupiti ali mi je bzv ako sam doma vec tolko i to mi je medju prioritetima da si to sama ne odradim,ne znam,ja sam taj tip (citaj kontrol frik🙈). Samojed ja te kuzim,bezveze ako njegovi poklanjaju al ja bi muzu nasjela na vrat nek to rjesi s njima il bi si sama otisla i kupila kinderbet,nije da sam mjesec dana trudna...
Samo da vam javim da se oko pola 3 rodio mali Matija. Bio je sa mnom u radjaoni cijelo vrijeme, sad sam u sobi pa ga vjerovatno neće donositi dok se ne ustanem prvi put. Ja sam popucala cijelom dužinom pa ćemo vidjeti kako će se to odvijati dalje
Cestitam kraljice!!!!!! Sad se oporavljaj pa nam javi pricu kad stignes!! Dobro dosao Matija
Sortiraj odgovore
Najstariji