Vecer cure.. pred par sati se uhvatila citanja od par dana zaostaka, reko da popratim napokon sto se sve izdesavalo.. i dosla do pola kad ono stranica se refreshala i obrisala mi sve sto sam napisala.
Ugl, ono sto sam zapamtila do neke 444 strane dok ne nastavim dalje.. Cure koje ste rodile, MalaCrna, Annika, Simbalija, Angie (jos jednom) iskrene cestitke!!! 🎉🎉🎉 Uglavnom expresni porodi, bravo! 👍Bas su nam se zaredale bebice, jupi!!!
Takodjer hvala na preporukama za podlogu/prematalicu.. inace ju koristimo na komodi, krevetu, stolu, gdje god, ako se dobro sjecam nasa je mekana.. vidim da sve hvalite ovu tvrdju jer se moze i na kindac staviti, bome i to je plus, za nas koji smo malo na knap sa prostorom.
Sretno svima na pregledima sutra, ja idem obavit Petrovu (test senz.) i Vinogradsku (tsh,ft4).
Prosli tjedan sam radila KKS, Fe se podiglo na 17, hemoglobin stoji i dalje na 110 pa je preporuka da nastavim sa Ferrumom. Malo su mi se trombociti snizili, na 139, al to mi nisu komentirali.. valjda nije nista alarmantno.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ps: Tonkica, super sa uredan nalaz, bas odlicne vijesti 👏👏👏 sad se valjda mozes malo opustiti!
Vecer cure💞 i ja sam u zaostacima sa citanjem Al evo uspjela sam vas po pratiti malo.. Anikka cestitam💞💞
Super brzo i expres mi zvuci... Mora da si dosla skoro skroz otvorena.. Pisi nam kad stignes.. I nisam skroz u toku pa da te pitam jel ti ovo drugi porod? Nekak mi zvuci prebrzo za prvorotku..
Ja ujutro imam isto pregled... Uzima mi bris na BHS i vjer brzinski uzv.. Poslije idem vaditi tsh i ft4 isto kao i ti Omerta😊..
Moram i do mupa produžiti i napraviti novu vozacku.. Uh bas veselo sutra 😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
PREGLEDI
23.12. - Lunica
23.12. - kl1v
23.12. - annika
24.12. - Grizli
24.12. - samojed
24.12. - piba7
24.12. - Tonkica1
27.12. - Tockica37
27.12. - Taani
27.12. - PetraB
27.12. - MaRe
27.12. - Dalindas
30.12. - Anna
30.12. - Juno
31.12. - Thinkpink1
31.12. - Lorena94
02.01. - Nita9999
03.01. - Hani
03.01. - DeeDee
03.01. - Lavica27
09.01. - C1M4
13.01. - Macutica
14.01. - DeeDee
17.01. - LoBi
Curke, ja stavila listu pregleda da ne bi ujutro bile zakinute ako uspijem odspavati duze 🤭🤭🤭😁
Ovaj moj je nevjerojatno aktivan zadnjih dana, bas me jako rasteze i imam osjecaj da se dosta spustio s obzirom koliko me glavom zna u cerviks bubnuti - bar mislim da je cerviks, takav je feeling. Jel i vama tako u ovim tjednima?
Tonkica meni je pregled 27.12 ako ne rodim prije, zaboravila sam javiti 😊
Sto se tice bolova koje spominjes, meni je isto tako, imam osjecaj da se rasteze ko nikad prije, I to zna potrajati po 10-15 min bez prestanka. I bas nisko naprijed osjecam veliki pritisak, smeta mi kad sjedim I kad setam, osjecam se bas tromo 🤦♀️ I ledja me ubijaju tako da sam zakljucila da je bilo dosta i da cu sigurno roditi na Badnjak ili Bozic 😂
Nita, moguce da si se preforsirala.. a gle mi smo tu negdje po tjednima i ja ti zadnjih par veceri obavezno skidam prsten sa desne ruke (otkad sam se ono jedno jutro probudila sa oteknutom rukom iznad glave) preko noci izgleda natekne.. kroz dan se to stabilizira i onda opet prsten plese.
Curka me itekako zna ofrljiti iznutra, pogotovo kad se pocne naglo istezati.. bome nekad i jauknem.
E da, ni mi jos nismo sto posto rijesili ime, imamo tih par opcija, a mozda nam sjedne tek kad ju ugledamo.
Meni vec sat vremena uzasan pritisak na mjehur... Dizem se stalno na wc. Da mi nije ujutro pregled ne znam sta bi mislila.. Bas nesto cudno.. Ne mogu kužiti jel se spustio pa glavicom gura ili sta drugo😬
Bas ovo do sad nisam osjetila
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Annika čestitam ❤❤
Žao mi je da si popucala, ali bravo za brzi porod i za uspješno ispecenu puricu 😊
Dajem mu ujutro BioGaja. E da i drzim malo na podlaktici ako ljuljuskanje ne funkcionira, zna se smirit ali cim legne krene ova melodija. Sta je najgore on uopce ne jede hlapljivo, nekad se zagrcne mozda jednom i to je to. Ali uzasno tesko podriguje, kad ga dignem na ramenu lamata glavom i sve se trudi da podrigne a najcesce uopce ne uspije. Stavljam ga i u potbusni, i preko ruke a rezultat isti. Ostale su mi jos jedino te e. kapi za probat. Inace stolice mu skoz dobro izgledaju, I izmirila mu temp sad rektalno 36.8.
Bio Gaia je probiotik i ima sasvim drugu djelovanje, te pocnu djelovat tek nakon 2-3 tjedna, a do tad cete oboje izludit. Dok je Espumisan simetikon koji topi mjehurice plinova koji se nalaze u cijevima te olaksava njihovo prisustvo i eliminaciju. Ne mora se podrignuti nakon svakog obroka, ako ti se podrigne kroz 10ak min ok, ako ne niti nece. Niti mi se iskreno ne podrignemo nakon svakog obroka.
Ma znam da ne mora nego mislim da ce mu bit lakse. Ima 20 dana, a vec me satra. A nis idemo dalje prezivit noc.
A od kad mu je to uopce krenulo? Kolko je star bio?
Od proslog tjedna taman kad smo Babytol uveli. Veceras smo ih preskocili, davat cemo ujutro s Biogajom, a i uzet cemo ove za plinove. I ja mislim da jede precesto, al to ga jedino smiri.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji