ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    22. Prosinac 2019. 19:04

Ja sam se suptilno pomakla na listi za jedno mjesto i vratila službeni termin 😆😆
    Di nam je samonezelje? Da nije i kod nje nešto krenulo?
    I Lala27 i Nasty se ništa ne javljaju od kad su rodile, nadam se da je sve ok.  C1M4, šta ima s Lorijom?

[/url

ivikii
    22. Prosinac 2019. 19:05

Annika cestitaam. I brz oporavak. Ako budes htjela kroz koji dan malo vise detalja, bas me zanima 🙈 
    Deedee cim vidim da krecu tortice u tvom komentaru samo te priletim. Pre stresno mi je gledat listu😂😂😂

Lavica27
    22. Prosinac 2019. 19:19

Ajme Annika pa ti si direkt s purice tiskala u radjaoni!! Cestitam od srca,zao mi je sto si jtamo popucala... Nadam se da ces se oporaviti brzo😘
    Thinkpink nisam se jutros sutra cu...al nrmam dobar filing😏
    Supergirl mislim da je tesko pismeno objasniti kako prodisati trud...a i sigurno ce ti babica reci kako.

• Stelle123
    22. Prosinac 2019. 19:23

Thinkpink nisam mu mjerila rektalno, imam neki digitalni za celo a po njemu nije sumljivo. Nije niti vruc, sise ok, a nosic ga smeta pa to nalivam fizioloskom. Kad je budan ne djeluje bolesno. Al zbilja od jutros stalno cvili i grci se, prducka. Uglavnom ga ljuljuskam, masiram trbuh, stavila sam mu toplu tetra pelenu u pidjamicu. Jos me danas uhvatio teski baby b., primjetila sam da ne reagira na jake zvukove, bas sam ono down. 

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    22. Prosinac 2019. 19:26

Annika cestitam!

url=https://lilypie.com]

DeeDee
    22. Prosinac 2019. 19:31

Supergirl

Bas zadnjih dana citam o disanju u trudovima, a kako nisam bila na trudnickom tecaju, da vas pitam za savjet..je li znaci bolje disati one kratko i brzo ili duboko? Kako je zapravo lakse "prodisati" trud?

Nama su na tečaju ponavljali da nikako ne plitko i brzo, nego u biti dugo "S" ali kao što Lavica kaže, teško je to ovako objasnit.. 

[/url

Macutica
    22. Prosinac 2019. 19:32

Supergirl

Bas zadnjih dana citam o disanju u trudovima, a kako nisam bila na trudnickom tecaju, da vas pitam za savjet..je li znaci bolje disati one kratko i brzo ili duboko? Kako je zapravo lakse "prodisati" trud?

Evo s obzirom da sam nedavno prosla trudnicki tecaj, reci cu ti kako je nama objasnjeno, a neka me netko ispravi ako grijesim. 
    Kratko brzo (plitko) disanje se koristi kod truda, a duboki mirni kad ih nema, da se relaksiramo i odmaramo između trudova.

Simbalija
    22. Prosinac 2019. 19:32

Supergirl

U trudovima ide kratko plitko disanje, ja sam disala ko na trčanju dva kratka uzdaha dva kratka izdaha. Kasnije kako se beba nije spuštala me okrenula na bok i rekla da dišem sssssssss tako da ispuhujem zrak onda kraći udah i ponovo ssssssss. U tiskanju zatvorit oči, brada na prsa i ko da kakaš, bez deranja jer se snaga jako brzo gubi. U glavi se orijentirati na disanje ne misliti na bol i čuvati snagu za grand finale.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• thinkpink1
    22. Prosinac 2019. 19:33

Stelle123

Thinkpink nisam mu mjerila rektalno, imam neki digitalni za celo a po njemu nije sumljivo. Nije niti vruc, sise ok, a nosic ga smeta pa to nalivam fizioloskom. Kad je budan ne djeluje bolesno. Al zbilja od jutros stalno cvili i grci se, prducka. Uglavnom ga ljuljuskam, masiram trbuh, stavila sam mu toplu tetra pelenu u pidjamicu. Jos me danas uhvatio teski baby b., primjetila sam da ne reagira na jake zvukove, bas sam ono down.

Daj mu kapi prije hranjenja, da se ribek ne pati toliko i ti skupa s njim... i stavi ga malo potrbuske na tvoju podlakticu da mu zrak krene prema izlazu pa ce se time i lakse sprdit, kad ga polegnes upali mu aplikaciju sa zvukom fena, to ce ga umiriti

mala.le.90.
    22. Prosinac 2019. 19:37

Supergirl

Udises duboko na nos, ispustas kroz zube zrak izgovarajuci ssssss...to je tehnika kojom se tijelo ne grci i ubrzava ti proces radjanja...svako grcenje tijela usporava posao...
    Dosta je tesko bit discipliniran jer sve to usput boli, ali vrijedi....mene su doktori i babice prehvalili da sam bas super suradjivala i svima olaksala posao...
    Kad dodjes pred kraj, bude ti bas tesko na taj nacin odradjivat stvari jer ces imat nagon za tiskanje, ali budi hrabra, svaki pravilan izdisaj priblizava te susretu s bebicom

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.