ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    22. Prosinac 2019. 20:11

DeeDee 😵 duga strana krenula. Aaa neka je neka... A ti si to namjerno samo da samnom budes u iscekivanju proznaj.
    Ivikii tdddd tdddd tdtt ttd... Znas onu muziku iz horora... Kad sam rpocitala tvoj komentarza listu odmah mi dosla na pamet. 
    Ja moram priznat da je meni Annika nabila kompleks popodne. Rekla sam mm cekaj malo zena ispece kolace, puricu i ide roditi, a ja sam pre lijena dignut se sa kauca i ici razvaljat 1 kolac. 

• thinkpink1
    22. Prosinac 2019. 20:20

Lavica27

Stelle neka me Think ispravi ali Biogaia je probiotik a ne kapi za plinove/grcice… Tako da nemas sro izgubiti sa Espumisan ili Sab simplex. Mojoj su vise Sab Simplex pasale al to valjda isto ovisi od bebe do bebe…
    Mala le mislim da je nedavno Think spominjala da se grcici vec u rodilistu mogu dobiti…

Štreberice!!! Sve si dobro zapamtila! Kaj nemas ti baby brain🙃🤭😂 i to si dobro rekla, Espumisan i Sab Simplex su isto po sastavu, nekome vise odgovara jedno, nekome drugo. Nisu sva djeca ista i svatko drugacije reagira.

DeeDee
    22. Prosinac 2019. 20:26

Grizli

DeeDee😵 duga strana krenula. Aaa neka je neka… A ti si to namjerno samo da samnom budes u iscekivanju proznaj.
    Ivikiitdddd tdddd tdtt ttd… Znas onu muziku iz horora… Kad sam rpocitala tvoj komentarza listu odmah mi dosla na pamet.
    Ja moram priznat da je meni Annika nabila kompleks popodne. Rekla sam mm cekaj malo zena ispece kolace, puricu i ide roditi, a ja sam pre lijena dignut se sa kauca i ici razvaljat 1 kolac.

Evo sad je i službeno 🤣🤣
    Smiješ slobodno prije mene, neću se ljutit 😛

Ivikkii a vjerujem, meni je frka, di neće tebi hh..

[/url

• Stelle123
    22. Prosinac 2019. 20:31

thinkpink1

Stelle123

Dajem mu ujutro BioGaja. E da i drzim malo na podlaktici ako ljuljuskanje ne funkcionira, zna se smirit ali cim legne krene ova melodija. Sta je najgore on uopce ne jede hlapljivo, nekad se zagrcne mozda jednom i to je to. Ali uzasno tesko podriguje, kad ga dignem na ramenu lamata glavom i sve se trudi da podrigne a najcesce uopce ne uspije. Stavljam ga i u potbusni, i preko ruke a rezultat isti. Ostale su mi jos jedino te e. kapi za probat. Inace stolice mu skoz dobro izgledaju, I izmirila mu temp sad rektalno 36.8.

Bio Gaia je probiotik i ima sasvim drugu djelovanje, te pocnu djelovat tek nakon 2-3 tjedna, a do tad cete oboje izludit. Dok je Espumisan simetikon koji topi mjehurice plinova koji se nalaze u cijevima te olaksava njihovo prisustvo i eliminaciju. Ne mora se podrignuti nakon svakog obroka, ako ti se podrigne kroz 10ak min ok, ako ne niti nece. Niti mi se iskreno ne podrignemo nakon svakog obroka.

Ma znam da ne mora nego mislim da ce mu bit lakse. Ima 20 dana, a vec me satra. A nis idemo dalje prezivit noc.

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    22. Prosinac 2019. 20:45

Stelle123

thinkpink1

Stelle123

Dajem mu ujutro BioGaja. E da i drzim malo na podlaktici ako ljuljuskanje ne funkcionira, zna se smirit ali cim legne krene ova melodija. Sta je najgore on uopce ne jede hlapljivo, nekad se zagrcne mozda jednom i to je to. Ali uzasno tesko podriguje, kad ga dignem na ramenu lamata glavom i sve se trudi da podrigne a najcesce uopce ne uspije. Stavljam ga i u potbusni, i preko ruke a rezultat isti. Ostale su mi jos jedino te e. kapi za probat. Inace stolice mu skoz dobro izgledaju, I izmirila mu temp sad rektalno 36.8.

Bio Gaia je probiotik i ima sasvim drugu djelovanje, te pocnu djelovat tek nakon 2-3 tjedna, a do tad cete oboje izludit. Dok je Espumisan simetikon koji topi mjehurice plinova koji se nalaze u cijevima te olaksava njihovo prisustvo i eliminaciju. Ne mora se podrignuti nakon svakog obroka, ako ti se podrigne kroz 10ak min ok, ako ne niti nece. Niti mi se iskreno ne podrignemo nakon svakog obroka.

Ma znam da ne mora nego mislim da ce mu bit lakse. Ima 20 dana, a vec me satra. A nis idemo dalje prezivit noc.

Nerealno je da vam pozelim mirnu, al barem mirniju noc za razliku od prijašnjih 🍀🤗🥰

Angelly
    22. Prosinac 2019. 20:54

Stelle123

thinkpink1

Stelle123

A od kad mu je to uopce krenulo? Kolko je star bio? 

mrgud_zg
    22. Prosinac 2019. 21:16

Annika cestitam ti od srca! 🎉🎉 Matija dobrodosao!! 🎉🎉 Annika ti si to stvarno ekspresno obavila, genijalna si svaka ti cast 💪. Zao mi je sto si popucala, zelim ti brz oporavak i da si do bozica doma 😉. 
    Cure s bebama s grcevima, bas mi je zao citati sto prolazite, nemam nikakav savjet, samo upijam sto pisete. 
    Ja danas dosta bila na nogama, sve me zateze, drze mi fige da nis ne krene 🙈 nemrem gledat tu listu 😬

Lorena94
    22. Prosinac 2019. 21:25

Annika, kraljice čestitam na malenom, Matija dobro nam došao! ❤️😘Brzo si ti to obavila, rana će proći dok uživaš sa malenim.. 

• thinkpink1
    22. Prosinac 2019. 21:37

miki0

thinkpink1

miki0

Ajme kod nas ista situacija 😟
    Od sinoc neznamo sta bi vise… Stalno se grci, cvili, prducka, mi isto masiramo trbuscic. Kupili smo i Espumisan kapi al mislim da ne pomaze bas… Nisam bi sigurna dal su to grcevi. Onako se sva stisne, zacrveni, zacvili izvija se i stane i tako svakih 15ak min. Jedino se umiri kad ju nosimo i stavimo ili muz ili ja na prsa onda spava al to bude pola sata max pa onda opet pocne plakat. Cicu trazi svakih sat i pol do 2. Iscrpljena sam totalno.

Jel ti se najede i pocica dovoljnu kolicinu mljekeca?

Da da, fino isprazni cicu. Bas aktivno cica po 20ak min. A da trazi vise ponudila bi joj i drugu cicu. Iako joj je trbuscic jako napet i okrugli, bojim se da joj nije previse to sve.
    A isto je ko i kod Stelle ne podriguje uopce. Kaka i piski uredno, fino papa. Citala sam da to moze bit ta prilagodba. Samo osim sto je iscrpljujuce za novopecene roditelje uzasno mi ju je i tesko gledati takvu jer joj nemogu pomoci. Dajemo i bio gaia i espumisan i prducka, cujemo, al svejedno se sva frce.
    Stelle sretno nam nocas!! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Thinkpink hvala ti sto nas umirujes malo 😘

Meni žao kad ih tako muci, srce mi se para kad ih vidim/cujem takve. Pomislila sam da joj nije dovoljno jer relativno brzo opet trazi papati pa se onda stalno nacicava i nikak da se najede do kraja, a onda su crijeva stalno opterecena dok probavljaju hranu koja je stalno u opticaju. I daj joj kapi prije hranjenja🥰

• Nita9999
    22. Prosinac 2019. 22:02

Pozdrav, cure! 

Da vam se malo izjadam 😥 
    Jucer sam cijeli dan bila na nogama, cistila kucu i ukrasavala ju, naravno. 
    Navecer imala goste do 2h i kad sam ustsla sa stolice, noge ko balvani. 
    Ja danas ne mogu sebi doći koliko sam otekla. 
    Kroz noc mi je i desna ruka otekla, jutros noge i dalje teske i tvrde, usta mi otekla.
     Tlak je 125/68 tako da je okej, ali ja ne mogu vjerovati .

Noge cijeli dan dizem na poviseno, pokusavam odmarati i cim malo sjedbem, odmah buknu. 

Ima li neka da me utjesi da ce se to ipak malo povuci pa opet buknuti ili ce ostati ovako?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.