Ena divno je to procitati 🥰🥰 samo vi uzivajte jedna u drugoj 🙂
Dalindas sretan rodjendan i sve najbolje zelim😁😁🤞 cugnula sam jednu virtualnu 😅👌
A tebi Reserved sretno danas🤞🤗
I skoro zaboravih, sestorki sretno na pregledima.✨
Ja zadnje 3 noci napokon spavam kako treba 😍😍😍
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=2133309
Evo članak o rajskom plinu za sad ga ima u 4 bolnice😏😏
kl1vmeni je termin 26.12.tak da upadam u bozicne domjenke kak god okrenes jer svi festaju barem 2 tjedna prije i poslije 🤪
Ja isto jucer krenula s pranjem svega, danas je robica na redu 🥰
I mislim polako odvajati na stranu sto mi treba za rodiliste da i torbu uskoro spakiram…
Za dm moras preko online portala aktivirati kupone ako su iz ove polumjesecne ponude i onda ssmo izaberes artikle i ides na blagajnu i automatski se racunaju bodovi, a ako mislis na kupone koje si dobila u knjizici onda ih samo fizicki doneses i prilozis na blagajni uz proizvod pa ga oni skeniraju kad kupujes.
Nadam se da ce kod tebe malo uraniti pa da ves izbjeci blagdansko ludilo.
Hvala ti za info.
Hvala cure ,imate pravo za nešto jače 🤣 mjesecima sanjam pošteni bambus 🤣
Khvi moj malac je veci ,sad već ima 2,5 kg a do poroda 7 tjedana - termin je 7.1 ali kad sam zadnji put bila kod svoje doktorice bas sam ju pitala za termin i ona je rekla da se termin ne pomjera jer je razlika između veće i starije bebe i da se poslije 30og tjedan termin vise ne korigira . E sad , vidjeti ćemo sto će biti 🤣 ja si nekako isto mislim da bi moglo biti malo ranije
Ps sad sam vidjela da u dmu do kraja mjeseca imaju akciju na pampers 2+1
Ako si na minimalcu taj iznos bi trebala dobivati i dalje
Danas idemo na pregled pa cemo vidjeti sto kaze dr. Mm se nada da ce doci do Nove g ili za Novu..kad ga pitaju kad je termin on kaze na novu god. A kcer svaki dr dan mama kad ce doc braco?? Njoj ovi zadnji tj idu preeeesporo a meni brzo jer nisam nista jos pripremila 😉
Jutro cure! Draga Dalindas cin cin s virtualnim gin tonicom 🍸😁😁
Sretno curke na pregledima! Goga znam da je rekla da ima tremu tako da čekam njen izvjestaj posebno a svima drzim fige naravno!
PetraB bas mi je zao sto sto su te natjerali da tolko sjedis jucer. Think pink ja imam filing da ti ko i petra samo bolnice obilazis😕😕
Sarita jel mali bolje? Iza nas je uzasna noc,mala jedva dva sata spavala bez ikakvog razloga,damo je vikala mama mama svako malo. Mrrrrtva sam.
Ja cu kupit 10 jednokratnih gaca,sjecam se da sam ih previse kupila prvi put pa mi dr to po kuci pometalo dugo. Jedan paket chicco ili pelsy pa poslije ako treba jos nek M kupi
Hej cureee....Dalindas sretan rodjendan!! 🎂🍻
Reserved sretnooo!! 🤗 I sretno svim curama na pregledima, nek sve prodje uredno!
Ja evo taman na trznici kupila 2 spavacice za dojenje da mogu oprati i spakirati torbu. Trebaju mi jos ti ulosci i jednokratne gacice i koji grudnjak ili potkosulja za dojenje. Nadam se da ce uskoro opet biti u Lidlu...😁 Svekrva me danas vodi u soping, dosad je sve bilo nesto polovicno jer nismo znali spol...sad kad znam da je curica idemo u jedan rozaa soping 😂😂😂 Taman smo dobili odjece od necaka koja je dosta plava pa sad moram malo to izbalansirati sa roza bojom 😂
L 💛
I da, nisam nigdje uspjela naci organizator za ladice pa sam ovo narucila s Aliexpressa 2 paketa, pa cu pokusati nekako iskombinirati
I ovu naljepnicu za zid da stavim iznad stranice krevetica jer imam neku policu pa ne stane baldahin a i zid je skroz bijeli pa da malo to razbijem... i to je sve zajedno kostalo 57 kn 😁
Nadam se samo da ce brzo doci....🤗🤗
L 💛
Cure koje cetke za kosu i tjemenice ste kupile? Gledala sam malo po ducanima, ima ih grubih ko drot kefe kaj sebe nebi s tim cesljala do fulll mekanih od kozje dlake koje neznam dal sta iscetkaju… Ili da to kupujem kad vidim kolko ce kose imati? Gledala sam na sajmu one setove sta ima u paketu i cetka i cesalj, grickalica, skarice… Al mislim da se vise isplati pojedinacno kupiti…
Trebat ce ti cesljic, taman i da ima 3 dlake na glavi da pocesljas nakon kupanja i time promasiras zljezde. Cesljas u 2 smjera, u smjeru kontra rasta dlaka, a nakon toga u smjeru rasta dlaka i odmah napravis frizuricu. Ja cu uzet cesalj srednje mekan, necu taj tvrdi jer cu joj skinut pol koze a bome necu ni mekani da ju gladim, to mogu i s rucnikom😄
Ena prekrasno je procitati tvoju srecu 😊
Dalindas sretan rockas!!! 🥳🥳🍷🍾🍸🥂
Reserved sretno danas, dao Bog da sve prođe u redu! 🙏🙏🙏
Ostalima sretno danas na pregledu tko ima i ugodan ostatak dana!!
Ja sam maloprije kupila prve pelene 🤭🤭🤭 i jos neke sitnice u dm-u
Ja sam u Tediju kupila super organizatore za ladice po 8, 16 i 25 kn i super su mi, to su ovi:
https://www.tedi.com/produkte/detailansicht/flechtkorb-s/
A ovako mi izgleda polica:
Ispricavam se na prevelikoj slici, ne znam kako je takva ispala 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji