Ena bas lijepo, samo se mazite i uzivajte 🥰 drago mi je da je bebica super! Kako si ti?
Ja sam kupila 1 paket s 5 kom mrezastih gaca… Sad razmisljam dal jos jedan uzet il ne… 🤔
E, a jel znate gdje bi mogla kupit one prave bapske gace pamucne do pupka a da nisu steznik i da su bez neke cipke? Gledam mozda i toga psr komada uzet za te velike uloske a i za slucaj da zavrsim na carskom da idu preko reza… Ove sve sto ja imam su plitke… Inace kupujem u tezenisu a tamo nema takvih…
Ja sam isto kupila 1 paket mrezastih gaca. Na placu ima velikih gaca. 1kom je 10kn. To si planiram isto kupiti. Ne znam koliko bih ih uzela. Bojim se da ce me moje stiskati a i preplitke su. K sam rodila na carski pa me frka i da cu opet. Te velike su ful duboke pa pokriju i kompresu preko rane. I ne stiscu!!
Avent dude imaju posudicu za sterilizaciju. To sam gledala u dm-u.
Idem citat dalje...
E, da jucer su mi sjele komplikacije u Rba..
Reserved sretno😘
Dalindas sretan rockas 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Cure sretno na pregledima. Moj je tek u 6h.
Meni je termin tek 5.01. al dr stalno kaze kako moze bit i 2 tj prije jer je velika beba pa me malo strah ako bude oko Bozica i Nove god da dignem nekog dr s feste ili domjenka.. Samo nek budu strpljivi i smireni s nama. I da sve prodje dobro s porodima i palcicima nasim. . Sto blize trmin ja sam sva u tome.
Jucer sam pocela prati robicu, danas posteljinu i poplune ...sutra najavljuju kisu pa polako..
Kad sve operem idem kupiti kozmetiku.
Kad ste uzimale u dm-u stvari, jel one popuste predam na blagajni ili moram sama za svaki proizvod?
Zanima me jos nesto... ja sam na minimalcu, 21.11. Otvaram porodiljni...zanima me jel naknada za porodiljni manja nego za komplikacije?
Jel ima tko da zivi u Sk? Kod nas se c&a planira otvoriti 28.11. Za pepco i hm jos nista nisam vidjela...
Jel ima kod nas gdje kupiti organizator za ladice a da cijena nije bijesna??
Jutrooo i sretno danas na pregledima🌺
Ja se napokon naspavala 😎
Oo i danas stize jos jedna bebicaa😍 Reserved jos jednom sretno
Ralindaas sretan rodendaan❤️ kakva virtualna kava, uzet cu ja nesto virtualni malo zesce😂😂🍾🍷🍹
Pa sad sam se sjetila, sinoc sam i sanjala da pijem koktele 😅🍹🍹 ahh napokon neki fini san..
Hej curke da se javim.
Lezim od 21+3, cerviks uu y.
Ali imala sam 2kiretaze.
Danas smo 30+1 ♥️♥️♥️♥️♥️
Cerviks mi se s 2,47 povećao na 35mm 🥰
U srijedu i četvrtak primila sam 4x dexamethasone injekcije. Dakle, UU y, uloživ za jagodicu prsta.
Mene zanima da li koja ima ovakvu situaciju a da je bar u termin ušla? Treba mi malo utjehe 🐻
Ja sam se rano pocela otvarati. Od 26. Tjedna na strogom mirovanju, od 32.tjedna u bolnici, primila dexice, tokolizu, cordipine, utrogestane, magnezij, svasta nesto.. Beba jako nisko u zdjelici, ja otvorena 2-3 centimetra. Izasla iz bolnice u 36.tjednu. U 37. Tjednu mi ukinuli terapiju.. Danas punih 38. Tjedana, beba se digla skroz visoko, i dalje otvorena 2-3 centimetra, imam osjecaj da ju nakon svega necu moci potjerati van 😂
Joj divno 🥰
Nadam se i ja najboljem ♥️♥️🐻
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Dalindas sretan ročkas..lijepo provedi dan 🎂🎉🍷
Ja sam neki dan poslije ručka popila pola čaše piva..ajme kako mi je fino bilo hahhaha Tko bi rekao da alkohol može faliti 🙈
Čitam članak za rajski plin,kao morali su mu napraviti odvod iz prostorije...odmah sam si zamislila kako su to sfušarili...onak trudnica rađa a svi omamljeni i dr i sestre i pratnja 😂😂
Hvala cure ,imate pravo za nešto jače 🤣 mjesecima sanjam pošteni bambus 🤣
Khv i moj malac je veci ,sad već ima 2,5 kg a do poroda 7 tjedana - termin je 7.1 ali kad sam zadnji put bila kod svoje doktorice bas sam ju pitala za termin i ona je rekla da se termin ne pomjera jer je razlika između veće i starije bebe i da se poslije 30og tjedan termin vise ne korigira . E sad , vidjeti ćemo sto će biti 🤣 ja si nekako isto mislim da bi moglo biti malo ranije
Ps sad sam vidjela da u dmu do kraja mjeseca imaju akciju na pampers 2+1
Ako si na minimalcu taj iznos bi trebala dobivati i dalje
Sortiraj odgovore
Najstariji