Simbalija cestitaaaaam❤❤❤❤ Do Bozica ste doma, kako prekrasno!
DeeSB preslatka trba😍
Cure ako me slag nije strefio...stala na vagu jutros reko da vidim kolko kg imam nisam se 2 tjedna vagala kad ono skoro +2kg u dva i pol tjedna😳😳 Nadam se da je to zadrzana sol od jucerasnjeg adventa inace jao meni s Bozicem.
Ljudi gatara je pogodila, častim te cugom ♥️ rodila danas! Voda se zamutila pa završila na dripu i nakon 6h beba izašla. Bolno, ali i divno ♥️
Jeeeeeeeej 🥰🥰🥰🥰🥰
Pelin po prestanku dojenja, hvala ✌️
[/url
Dobro jutro 😊 opet vidim lijepe vijesti, simbalija cestitam 🎉
Mi smo jos u bolnici 😞 ja muku mucim s cicama, imam osjecaj da se napune za 5 min, bas me jako boli, malo ih omeksam i opet se napune. Ni sama ne znam kaj da radim, jedna sestra kaze da se trebam izdojiti, druga da ne trebam. Ne kuzim kak razbiti te kvrge, dal ih samo masirati ili istovremeni pustati mlijeko van. Bas se grozno osjecam 🤦🏼♀️ i dosta mi je vec bolnice i toga da mi stalno odnose maloga😞
Kako je lijepo ujutro doći na forum i vidjeti ovako lijepu novost da je stigla još jedna bebica!! Pa Simbalija čestitaaaaam!! :DD Kod nas počela blagdanska groznica pa uopće ne stižem pratiti forum već dva dana I ne znam jeste vi imale takva iskustva ali primjećujem da si ljudi ful uzimaju za pravo komentirati izgled trudnice u stilu debljine
Jučer me blagajnica pogleda i prokomentira "jel možete vi uopće hodat?" Onak fuck off...razguli...Jest da mi je trbuh zadnjih dana oooooogroman al opet onak ...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Red zasto ga uzimaju? Pa stavljaj na cicu svako malo, normalno je da su ogromne cice kad nadode mlijeko.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Simbalija cestitaaaaam❤❤❤❤ Do Bozica ste doma, kako prekrasno!
DeeSB preslatka trba😍
Cure ako me slag nije strefio…stala na vagu jutros reko da vidim kolko kg imam nisam se 2 tjedna vagala kad ono skoro +2kg u dva i pol tjedna😳😳 Nadam se da je to zadrzana sol od jucerasnjeg adventa inace jao meni s Bozicem.
Bome sam i ja dobila u tjedan dana 1kg 🙈
Tockica ide na fototerapiju zbog zutice, i onda imam po 5 sati pauze od dojenja. Mislim da je u tome i najveci problem zakaj je doslo do ovoga 🤦🏼♀️
Simbalija cestitaaam!!! 🎉🎉🎉 krasne vijesti za dobro jutro 😁 zelim vam brz oporavak i taman za bozic ste doma ❤️ Kad dodes k sebi napisi nam malo detaljnije o porodu ako ce ti se dat (gdje si rodila, nisam skuzila ovo s epiduralnom..)
Cure svima zelim ugodan vikend. Dee super trbuh. 😁
Hej zenske... Nije me bilo jer malac jos dolazi sebi a bome i ja. Ok smo, on nema temp al ga grcevi jos povremeno uhvate. Danas sam nasla shemu napokon kako mu tutnut ono zlo od Enterosgela (po savjetu pedijatra u bolnici), u cokoladni puding, pa cemo vidjeti sad. Sljedeci tjedan moramo provjerit jesu li jetrene pocele padati. Pokusavam se organizirati oko bozica al uzasno sam troma, sve me boli, brzo se umaram i cure su nevjerojatno nemirne pa ni po noci ne spavam.
Malacrna i Simbalija cestitam 🎉💞🎉💞🎉💞.
Simbalija prosle godine 21.12. sogorica rodila i na badnjak ju pustili doma tako da drzim fige za isti scenarij 🤞🏼.
Red Fox kako 5 sati prodje od dojenja? Meni su malca nosili svaka 3 sata na podoj i pri tome ga vagali da vide koliko pocica.
Mrgud meni ti je radosevicka prebacila kontrolu na sljedeci petak i kad sam vidjela da si i ti narucena (ukoliko ne rodis ranije) vidimo se u petak 🤭🤭🤭 Inace nje ti nema od 04.01.-12.01. A za ove guzve u trudnickoj je kriv jedino Zlopasa koji je ujutro, jer zadnja 3 puta su ostajale zene koje nije on pregledao. Ja ne znam jel on spor ili zato kaj slovi kao jedan od boljih je tolika guzva kod njega, ali zene su lude petkom koje su kod njega narucene. Onda i mi koje smo kod radosevicke kasnimo po sat/dva ustvari zato jer ona rjesava njegove zaostatke ili dodje kasnije jer on to oduzi. 🤦🏻♀️
Lavice kg mrkve u ova tri dana potamanila 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️... Pa ti sad reci da sam ja normalna.
Ostale curke, drago mi je da su pregledi prosli ok... Tonkice super, super, super da si doma.
url=https://lilypie.com][/url
Petra bas mi je drago da si se javila 😁 i da ste ipak bolje svi skupa. Ja se nadam da se vidimo u petak 🤞. Neda mi se sad za bozic u bolnicu 🙈. Jucer su fakat zlopasine pacijentice sjedile u cekaoni od 9 ujutro do 2 popodne, to je bilo uzas 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji