ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivikii
    20. Prosinac 2019. 23:12

Grizli sad kad razmislim ja ni ne znam dubit na glavi🤔😂😂  morat cu malo razmislit o taktici 😂

DeeSB
    20. Prosinac 2019. 23:13

Grizli znaaam kako ti je. Ja stalno mislim da imam premalo stvari, a trebam jos odjece dobiti pa ne bi vise kupovala a nikako da mi donesu. A ja bi sve odmah 🤣🤣
    A ovdje je zapravo najmanje robice, vreca za spavanje, 4 bodija, set carapica, 2 kapice, pise da trebaju biti 2 pidjamice i 2 benkice ali to mi nije doslo pa moram u pon zvati provjeriti al s obzirom da je sve veliko svejedno mi je heheh Vise je opreme i ovih higijenskih potrepstina.

L 💛

skoljka
    20. Prosinac 2019. 23:28

Grizli

Skoljka mislila sam da ti nije mozda od probave al viddim da ti je ucestalo. Ja nisam imala tih situacija, niti se sjecam da je netko spominjala to. Mozda najbolje da nazoves gin i pitas. Doduse svakakva zatezanja, grcevi i svasta nesto je u trudnoci normalno, al bolje puhat na hladno. U svakom slucaju nadam se da ce ti prpc cim prije.
    DeeSB eto sto ti je znatizeljna zenska… Mene sad ludo zanima sto si od robice dobila. 🤭 Ja mislim da sam ja opsesivna s tom robom postala. Najradje bi sad pokupovala robu 5 godina unaprijed.
    Ivikii hehehe! A kako ces jest naglavacke? 🤭🤔 Sad si zamisljam tu scenu i umirem od smijeha.

A jucer sam bila na kontroli, i sve je bilo super, malac je bas napredovao 1100gr, i udarci su mu baaas jaki,  pa sve mislim da on mozda u nesto udara sa unutarnje strane, al opet da je na istim mjestima i lijevo i desno me zbunjuje. Ma sve se zalite da imate raznoraznih stezanja, rastezanja itd pa sam zato mislila da cete mi reci da je mozda to to, hvala. 

• Nita9999
    20. Prosinac 2019. 23:31

DeeSB

Nita9999

DeeSB

Hej cure…evo meni napokon stigla oprema od grada 😁 ima svega 😀😀

Nita9999 posaljem ti veceras dimenzije krevetica i posteljine…nisam zaboravila 😉 Ali npr. sto ste tice odjece sve je veliko…74, 80 su velicine i vreca za spavanje je ogromna.
    A sto se tice imena - ja sam se jedva odlucila, ali nije iskljuceno ni da cu se predomisliti do poroda. Za sada je Lara 😀 Ali dok sam proucavala i trazila imena, trazila sam opcije na kraju iz filmova, crtica i serija koje sam gledala kao dijete i tata je cuo da mi se svidja ime Veda (Vada iz filma My girlfrend) i odmah je prigovarao da kakvo je to ime i da izmisljam na sto sam mu rekla samo da bolje ne govori take stvari jer bi onda bas iz inata dala to ime pa cak i da nisam ozbiljno mislila. Druga opcija je bila Alana po djevojcici iz buducnosti…ali onda bi je zvali vjerovatno Ana ili Lana a ne punim imenom…
    Ne znam kako smo na kraju dosli do Lare ali tu smo od prve nekako bili mm i ja slozni. 😀

ajme stvarno ima svega i izgleda baš dobro 😀😀😀

hvala što si me se sjetila, ali ne moraš žuriti, nije da ću sutra ići kupiti 😀😀

stvarno mi nije jasno da su tako velike veličine, baš sam računala da je sigurno 56, 62… ali dobro, nakupovala sam ja svega, nije da sam njih čekala 😀😀

Ma nije nikakav problem, ionako zadnje vrijeme samo s metrom hodam po stanu i mjerkam gdje bi sta mogla staviti, premjestiti…malo smo ograniceni prostorom pa stalno nesto kombiniram 🤣
    Evo madrac je standardni 120×60, prekrivac i navlaka su 120×80 i jastuk i jastucnica 55×34. Evo imam 2 posteljine iz Lidla koje ne odgovaraju bas skroz ali se da iskombinirati. I vreca za spavanje je 90 cm.
    Za sada necu kupovati nista vise dok ne prodje Bozic da vidim sta cu dobiti jer sumnjam da ce pokloni biti za mene. Za rodjendan su me opremili za bolnicu, sad je beba na redu 🤣🤣

Hvala ti puno, divna si 😀 

samo da razjasnimo, dobila si poplun- jorgan??? 
    jer sam ja prvotno mislila da se to dobije, pa mi rekose da se ne dobije i sad gledsm jesam te dobro shvatila. Jer zato sam te i pitala da znam koju veličinu ići kupiti.
    Nadam se da ti se sve sviđa i da ćeš dobiti i taj dio koji fali.

Uživaj u preslagivanju 😀

Simbalija
    20. Prosinac 2019. 23:32

Ljudi gatara je pogodila, častim te cugom ♥️ rodila danas! Voda se zamutila pa završila na dripu i nakon 6h beba izašla. Bolno, ali i divno ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lunica
    20. Prosinac 2019. 23:45

Simbalija

Ljudi gatara je pogodila, častim te cugom ♥️ rodila danas! Voda se zamutila pa završila na dripu i nakon 6h beba izašla. Bolno, ali i divno ♥️

Čestitam💞💞💞💞
    Super si i brzo rodila😍 kolika je beba?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Simbalija
    21. Prosinac 2019. 00:12

Lunica

Simbalija

Čestitam💞💞💞💞

Hvala!! Bebolina je 3,5kg i 50cm, a procjena je bila 4 i pol kile 😁 jako sam popucala jer sam se u 4 sata otvorila sa 3 na 10cm.. I onda se nije htjela spustiti nikako, izgon je trajao masu vremena, 2,3h smo pokušavali. Taj zadnji dio bez epiduralne kao da bolje osjetim trudove.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeSB
    21. Prosinac 2019. 00:15

Nita da i jorgan se dobije. Ma nista, nikakav problem...i mene je sve to zanimalo! 😀
    Simbalija cestitaaam! Super da nije dugo trajalo i brz oporavak zelim! 🤗🤗🤗
     Ja se sad isla slikati (svaka 4 tj) i odmah mi je palo na pamet kornjacin oklop sto je netko spominjao (na +15 kg sam)

L 💛

• Tonkica1
    21. Prosinac 2019. 00:46

Simbalija cestitam!!!! Točno na termin, kako dobro! 😍😍😍
    🤞🤞 da se brzo oporaviš!

Lunica
    21. Prosinac 2019. 01:42

Simbalija

Lunica

Simbalija

Čestitam💞💞💞💞

Hvala!! Bebolina je 3,5kg i 50cm, a procjena je bila 4 i pol kile 😁 jako sam popucala jer sam se u 4 sata otvorila sa 3 na 10cm.. I onda se nije htjela spustiti nikako, izgon je trajao masu vremena, 2,3h smo pokušavali. Taj zadnji dio bez epiduralne kao da bolje osjetim trudove.

Da...to je zbog dripa ..vec je kod nekog tako bilo...drip otvori ali i ne moze spustiti bebu pa na kraju ispadne takav scenarij. Vec smo imali u grupi slicnu pricu ali ne sjecam se vise tko je bio..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.