ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    21. Prosinac 2019. 11:55

Cima prenesi Angie čestitke :) 
    Petra to ovi u firmi su već mislima bili na godišnjem xD ponekad im sve moraš nacrtati..kao ja ovim svojima -.-
    Dv91 cure su ti sve već rekle...bitno da napreduje :) Imamo tu par beba što isto malo zaostaju pa su kako treba mjere pa opet malo zaostaju...to sve kako oni izmjere na uzv. Ja jednom kad sam s pregleda proučavala sličice pa to svaka mjera priča za sebe 
    Ivikii barem do četvrtka ili srijede popodne da se strpi 
    Neka je spomenula komentiranje trudnica i kila...dosad su mi vikali kako nisam ništa dobila...sad kad sam sva otečena ko buhtla me tješe da će to otići poslije poroda xD Kao da mene kile toliko brinu..znam i ja da će otići...ne može ovaj moj prasac već biti na 3 kg a da ja ništa ne dobijem. 

C1M4
    21. Prosinac 2019. 12:01

Ocu ocu, hvala vam😁
    Mikio pa sretan ti rockasss🎉🎊😁😘

• thinkpink1
    21. Prosinac 2019. 12:05

Angie cestitam!!🥳🥳🥳
    Mikio sretan rockas i zasluženo najljepsi poklon😍🥰❤

DeeDee
    21. Prosinac 2019. 12:06

C1M4

Stigla je i prva prava zimska beba, Angie je rodila Nou😁😁😁😍

🖤🖤🖤🖤
    Puno je pozdravi  
    Ide obnovljene lista popodne kad dođem doma 

[/url

Lavica27
    21. Prosinac 2019. 12:08

Ajme kolko lijepih vijesti!
    Čestitke Angie🥳🥳🥳 Drago mi je ds je Noa bas prva Zimska bebica, simbolicno buduci je Angie prva pokrenula zajednicku grupu😍 Nadam se da je sve dobro proslo!
    Mikio sretna rockalicaaaa❤ Sto da ti pozelim, imas sve!
    Dv91 ne brini se,kod mene zadnji uzv sa 32tt od tri mjere svaka svoju pricu prica. Jedna za 31+5 druga za 32+5 a treca 34+1 😂
    Petra joj taj enterosgel je fenomenalan al odvratan za poludit. Drago mi je da ste doma! Hvala sve curke na tjesenju, istina nisam bila od utorka obavila nuzdu🙈 Sad me poteralo od muke hahahha🙈🙈🙈 odmah se ujutro idem vagat😁

• Tonkica1
    21. Prosinac 2019. 12:09

Angie cestitam i dobrodosao Noa!🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Mikio sretan ti rodendan!!!!

Grizli
    21. Prosinac 2019. 12:31

Mikio sretan rođendan! Bas si lijep poklon si donjela. 😍
    Cima prenesi cestitke Angie i pozeli joj sve najbolje. 

Red Fox
    21. Prosinac 2019. 12:45

Angie cestitam na imenjaku 🥰
    Mikio sretan rodendan 🎉💐
    Ja sam sad vec malo bolje 🤦🏼‍♀️ uspjela sam razbiti kvrge, mali je posisao problematicnu cicu tak sad mislim sa znam kaj trebam raditi.
    Ne znam ko mi je pisao za fototerapiju, on je od ponoci do 5 ujutro, pa mi ga donesu, a u 7 ide na kupanje do 9, onda je od 11 do 15 opet na suncanju, do 17 je kod mene, vrate mi ga oko 10 i onda oper od ponoci ide na terapiju.
    Kljucna mi je bila ta prva noc kad su se cice napunile, jer sam se probudila sa pulsiranjem i bas neugodan osjecaj. 
    Sad cu vam napisati svoje dojmove oko svega toga 🤦🏼‍♀️ 

Red Fox
    21. Prosinac 2019. 12:55

Prvo me bilo strah da necu uopce imati mlijeka i 4.dan navecer se iznenada pojavilo bijelo u sesiricu, do tad je bilo samo kolostrum. Ja sam se vec bojala da mlijeko ne bude nikad doslo. I mislim si super, konacno evo mlijeka. Ujutro kad sam se probudila sise su mi bile tolko napete da on nisam mogla staviti ni sesiric. Pokazali su mi kak da se izdojim malo, al trebalo mi je da pohvatam. S tim da s lijevom cicom nisam imala problema, a na desnu je jedva islo jer je vec bila puna kvrga. Onda sam bila sva jadna jer je to kapalo kap po kap, nisam znala kak da to radim, jel dobro radim i tak sam se jucer mucila cijeli dan i skoro cijelu noc. Cimerica je imala zelje pa sam ti stavila iako sam bila skeptica, al mislim da je fakat pomoglo. Danas ujutro mi je jedna sestra pokazala kaj trebam raditi, al izgleda mi ko da su se ti kanalici otvorili jace nego jucer i sad kad pritisnem kvrgu mlijeki curi u mlazu tak da mi je sad lakse ispustiti i navikla sam se da malo boli. Eto da vam prenesem svoje dojmove. Bojala sam se da nije mastitis jer si nisam mislila da ta pocetna prepunjenost tak jako boli. Moj bi vam savjet bio da cim vidite da je krenulo mlijeko odma bebu da sto vise sise. Meni je jos uvijek desna dojka malo problematicnija pa sam ga stavljala danas samo na tu da on sve izvuce, a desnu sam izdojila.
    Thinkpink nadam se da sad dobro radim, vise me ne bole neizdrzivo i lagano ispustim visak mlijeka. Uz to sam nakon dojenja stavila hladni oblog i sad imam zelje dok mi ga ne vrate. Nemam bas tu u bolnici neke uvjete za hladno/tople obloge.
    I nocas su mi dali izdajalicu, rucnu avent, da si malo olaksam. Na lijevu je islo bez problema, na desnu ni kap. Tak da mi se cini da bas ne pomaze puno ako su dojke jaaaaako prepunjene.

LoBi
    21. Prosinac 2019. 13:04

Angie čestitaaam 🎉🎉 dobrodošao Noa🥰
    Mikio sretan rođendan, uzivaj sa svojim pokloncicem 🤭🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.