Ljudi gatara je pogodila, častim te cugom ♥️ rodila danas! Voda se zamutila pa završila na dripu i nakon 6h beba izašla. Bolno, ali i divno ♥️
Čestitam od srca!!!!! ❤️😘
Čestitke na bebici. 💙♥️ ugodan i miran vikendic svima 😘😘😘
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Samo da se i mi javimo ☺ jucer u 21:18 je dosao nas mali Neo. 3500 tezak i 51cm dug 😁. Pricu o vjecnosti s poroda ispricam kad skupim snage i energije. Al inace osoblje na Merkuru mi je zakon bilo…je da sam upoznala sve smjene al sta ces 🙃
Cestitam, neka je ziv i zdrav 💙👶🏻
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Reserveduf nadam se da ce bilirubin padat da ne morate u bolnicu.
Angellycestitke! Brz oporavak i zao mi je da je dugo trajalo, al se nadam da ces brzo zaboraviti sve uz svog malca.
Lobi drago mi je da je sa bebom sve ok i da nisu trudovi i da nije popreko.
Lavice znaci nista ni od dvd ideje.
Ja moram rec da sam bas tuzna trenutno, jer mi je mama javila da je baka mi umrla nocas. Bila je jadna stara, dementna jako, patila se, al svejedno zao mi i tesko jer je bila posebna zena i obozavale smo se, a nisam ju sad dugo vidjela. Al cim sam dosla tu medju vas i procitala lijepe novosti o bebicama, shvatila sam da se moram smiriti zbog mojeg cudovista koja je postala jako nemirna od kad me mama nazvala. Tako da zelim sad samo citat lijepe novosti kod vas da me drze u pozitivnom modu. A moja beba je uz mog tatu i dedu, dobila jos jednog andjela cuvara.
Grizki zao mi je zbog gubitka bake! Moja sućut! Budi jaka jer imas za koga ❤️ baka vas sada čuva i raduje se skorom dolasku bebe :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro cure!
DeeSB joj tocno to najradje bi sve i odmah. Ja cekm da mi donesu klokanicu koju smo dobili na poklon i izdajalicu i sad vec me size hvataju sta jos nisu donjeli. Koji trbuh ☺️ slatko iako vjerujem tesko, moj je puno manji pa mi tesko.
Simbalija cestitam zenska! Zao mi je da si jako popucala i ocito se namucila pred kraj. Brz oporavak! I sve najbolje bebici! Odmori pa javi dojmove. 😀 Ti si nam prva prava terminusa!
Simbalija cestitam na bebici i drago mi je da nije dugo trajalo😍😍
Cestitke i vama curke na urednim pregledima😇😁 Ugodan vikend svima😁
Sortiraj odgovore
Najstariji