Hej :)
Moze mala pomoć? Na kontroli sam bila kada smo bili trudni 32+1, i sada 34+1 ali beba kasni tj mjere su joj za 31+1 pa me to plasi malo. Ima vise od 2kg i protoci su uredni.. Da li ima neka slicnu situaciju jer sam bas uplasena :(
Pardon 33+1 za toliko su joj mjere
A kakve su mjere bile na prosloj kontroli? Iako, stvarno ne mislim da je tjedan dana odmaka problem, vec smo imale par cura ovdje s odstupanjima pa cak i po dva tjedna i sve je ok. To je uzv, pa ne mogu oni tocno izmjeriti. Jedino gdje moze biti problem je da beba uopce u dva tjedna nije napredovala, sto bi u tvom slucaju bilo da je na prosloj kontroli bila za tjedan veca 🤷🏻♀️… Mislim da ti gin radi bespotrebnu paniku. Kad ti je sljedeca kontrola?
Napredovala je ali sad tek vidim malo. Opseg trbuha je slabo napredovao ali to je jer sam bila gladna ili se barem nadam a nisam bas jela taj dan zbog obveza nekih :(
Za 3tj kontrola..
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Hej :)
Moze mala pomoć? Na kontroli sam bila kada smo bili trudni 32+1, i sada 34+1 ali beba kasni tj mjere su joj za 31+1 pa me to plasi malo. Ima vise od 2kg i protoci su uredni.. Da li ima neka slicnu situaciju jer sam bas uplasena :(
Nije to nista ozbiljno, tolerira se do 2 tjedna zaostajanja, s tim da ako u nekim slucajevima vise zaostaje i to moze biti sve okej ako beba raste u odnosu na prosle kontrole😊 Kod mene je bedrena kost zaostajala jedno 16-17 dana, ali je to kao okej bilo i stvarno je sad u mjerama evo😊 Ne brini, vec bi ti netko rekao da nesto nije okej😁
Joj draga hvala puno♥️♥️
I drago mi je da je kod Vas sve u redu ♥️
Angie sretno!
Dv91 mislim da tjedan dana razlike ti nema veze u mjerama trbuscica. Moze ti biti i do toga koliko je plodne beba popila i do uzv i onog ko ga radi. Meni se desilo da je trbuscic bio za 14 dana veci i vec je onako bila panika gin kako je to tako nagli porast, a na iducem uzv 7 dana poslije ispalo da je 2 dana manji i da prati prijasnji rast ustvari. Nemoj se brinuti do 14 dana trbuscic moze biti +/-. Posebno ako gin nije pridavao posebnu paznju tome a posto te narucio za 3tjedna pretpostavljam da nije.
Ctg uredan, ali u pon ponovno. Al bar me nije ostavilo😅 nadam se da ce se sad beba strpit do Bozica 😂🍪🍰🍮🥩🍗🥓🥞 🎄🎅
A ja sam otupila na ove blagdanske kile.otic ce one kad produ blagdani, tjesim se ja 😅
Angie sretno!
Dv91 mislim da tjedan dana razlike ti nema veze u mjerama trbuscica. Moze ti biti i do toga koliko je plodne beba popila i do uzv i onog ko ga radi. Meni se desilo da je trbuscic bio za 14 dana veci i vec je onako bila panika gin kako je to tako nagli porast, a na iducem uzv 7 dana poslije ispalo da je 2 dana manji i da prati prijasnji rast ustvari. Nemoj se brinuti do 14 dana trbuscic moze biti +/-. Posebno ako gin nije pridavao posebnu paznju tome a posto te narucio za 3tjedna pretpostavljam da nije.
Hvala Grizli na rijecima utjehe svaki put ♥️♥️♥️♥️
Sretno curke svima ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji