ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    21. Prosinac 2019. 10:34

Oooo...jutrocurke! Bome svako jutro lijepe vijesti!😊😊
    Simbalija čestitkeee!!! 🥳🥳🥳
    Petra drago mi je opet vidjet te🤗 Super za malca i nadam se da ce mu jetreni enzimi pasti u normalu🍀 Bome, svaka ti cast🥰🥰
    RedFox mlijeko mora van, dal cicanjem ili izdajanjem, tak svejedno, al mora van! Zato i cupkas na mjestu i vrtis se u krug.
    Lavice mozda nisi bila na wc-u 🙊 pa je zato +2kg
    Ne znam stojis sa stolicom, al meni se sad normalizirala uz neke dodatke koje mi gin.rekla, jer mi izricito naglasila da se ne smijem u ovim tjednima naprezat, pa se vise fakat ne naprezem sto mi je veliki pomak i kod hemica koji se sad povlace.

• thinkpink1
    21. Prosinac 2019. 10:36

Petra zaboravila reci, Zlopasa spada u skupinu cijenjenih i trazenih lijecnika, pa je stoga kod njega guzva, i u bolnici i privat. Najmanje je spor😂

C1M4
    21. Prosinac 2019. 10:44

Pitalo je par cura prije koji dan pa evo da vam javim da je Angie na 8 prstiju i voda je prokinuta, uskoro ce i mali Noa van😁😇

C1M4
    21. Prosinac 2019. 10:45

Lavica27

Simbalija cestitaaaaam❤❤❤❤ Do Bozica ste doma, kako prekrasno!
    DeeSB preslatka trba😍
    Cure ako me slag nije strefio…stala na vagu jutros reko da vidim kolko kg imam nisam se 2 tjedna vagala kad ono skoro +2kg u dva i pol tjedna😳😳 Nadam se da je to zadrzana sol od jucerasnjeg adventa inace jao meni s Bozicem.

Lako moguce da ti je to voda, meni u dva dana zna pokazat po 2kg vise i vec iduci dan ili nakon 2max mi pokaze 2kg manje😁

• MalenaaD
    21. Prosinac 2019. 10:48

Hej :)

Moze mala pomoć? Na kontroli sam bila kada smo bili trudni 32+1, i sada 34+1 ali beba kasni tj mjere su joj za 31+1 pa me to plasi malo. Ima vise od 2kg i protoci su uredni.. Da li ima neka slicnu situaciju jer sam bas uplasena :(

https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1

Supergirl
    21. Prosinac 2019. 10:50

Simbalija cestitke i brz oporavak ti zelim! Napisi nam malo o porodu kad stignes 😊
    Angie sretno!!! 🥰

• MalenaaD
    21. Prosinac 2019. 10:51

Dv91

Moze mala pomoć? Na kontroli sam bila kada smo bili trudni 32+1, i sada 34+1 ali beba kasni tj mjere su joj za 31+1 pa me to plasi malo. Ima vise od 2kg i protoci su uredni.. Da li ima neka slicnu situaciju jer sam bas uplasena :(

Pardon 33+1 za toliko su joj mjere

https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1

PetraB
    21. Prosinac 2019. 10:53

thinkpink1

Petra zaboravila reci, Zlopasa spada u skupinu cijenjenih i trazenih lijecnika, pa je stoga kod njega guzva, i u bolnici i privat. Najmanje je spor😂

🤣🤣🤣... Tak sam si i mislila, al trebalo bi tu reda napraviti nekako... Ili ih drugacije rasporedit u ambulanti jer ovo stvarno zna biti kaos i onda zene budu neugodne prema sestrama koje stvarno nemaju veze s tim. A i puno cura dolaze bas u vrijeme kad su narucene (sto ja poucena iskustvom nikada, uvijek dodjem bar pol sata ranije), a sestre uvijek napisu na onaj papiric od vaganja, urina i tlaka vrijeme u koje su te zaprimile. Cure misle da ak ona dodje u 12 a narucena je u 12 i 15 ce doc na red prije one koja je bila u redu ispred nje a koja je narucena u pola 1. Prima se po redu dolaska, sto ne kazem da je ok, ako me narucujes pa onda me primi u to vrijeme.

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    21. Prosinac 2019. 10:58

Mrgud jel tebi mozda prosli put dosla neka frendica koja radi u petrovoj pa sjedila s tobom tam jedno vrijeme? 🤔
    Lavice ja upravo htjela rec ovo za stolicu, mozda ak nisi bila na wc-u par dana, pa zato taj "visak"... Iako, po zadnjoj tvojoj fotki trbuscica, come on zeno, imas lufta za jos +10, opusti se... Al ipak mislim da je to ili voda ili ovaj problem kaj je thinkpink navela 😉
    Inace, jucer mi muz odnio doznake u firmu i pokupio potvrdu o placi i zenska krivo ispunila, tj izracunala, popiz... sam... Pa jbt, da joj nije cudno bilo da mi je sat ispao 9 kn? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Sad moram cekat da se vrate s kolektivnog, nadam se sljedeci pon da mi to isprave da mogu na hzzo. A taman mislila da sam ih se rijesila... Prisjelo mi sve jucer kad sam vidjela

PetraB
    21. Prosinac 2019. 11:02

Dv91

Dv91

Pardon 33+1 za toliko su joj mjere

A kakve su mjere bile na prosloj kontroli? Iako, stvarno ne mislim da je tjedan dana odmaka problem, vec smo imale par cura ovdje s odstupanjima pa cak i po dva tjedna i sve je ok. To je uzv, pa ne mogu oni tocno izmjeriti. Jedino gdje moze biti problem je da beba uopce u dva tjedna nije napredovala, sto bi u tvom slucaju bilo da je na prosloj kontroli bila za tjedan veca 🤷🏻‍♀️... Mislim da ti gin radi bespotrebnu paniku. Kad ti je sljedeca kontrola? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.