Cure dobro jutro i sretno svima na pregledima danas 🥳
Ena cestitam na curici. Oprosti sto pitam, vidim da svi pisu kako su ponosni na tebe i kako si jaka a ja nisam sve upratila od pocetka, jesi imala neke probleme u vezi trudnoce ili je nesto bilo, ako ti se da napisati naravno? Bas mi je lijepo procitati kako se osjecas lijepo pored bebe, nadam se da cu tako i ja 😊
Dalindas sretan rodendan i sve najljepse 🥳🥰
Jutro cure!
Dalindas sretan sretan!!!! 🎉🎉☕🥂 Evo nazdravljam ti virtualnom kavicom al i necim jacim, pa ipak je virtualno 😅😅!
Ena divno si sve opisala i u potpunosti te razumijem a sad poslusaj savjet... Spaaavaaaj kad ona spava 🤣... Kad se sjetim kako sam se u bolnici ta tri dana naspavala nakon poroda 😅
Jucerasnji dan me bas umorio... Cijelu noc se nisam budila... Niti jednom 💪🏼😎 tak da sam se naspavala.
Sretno curkama sa pregledima danas... I sad kad sam pogledala listu, pa vec smo na 12. mjesecu skoro 😱... Vrijeme je da se pokrenem 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Dalindas sretan ti rođendan!! 🍾🍰🎂🍺🍻
Ostalima, sretno na pregledima.
PetraB vrijeme leti 😁, žene kolko je i strah poroda, toliko jedva čekam babača
Jutro curke!
Sretno danasnjoj sestorki na pregledima!🥰
Ena uživaj u svakom trenutku sa svojom curkom!❤️
Reserved neka je sa srećom, javi se kad stigneš!🥰
Dalindas sretan rockas!🥳🥳🥳
Jutro curke!
Reserved sretno! Dalindas sretan rođendan i znas sta kad ne mozemo zapravo onda bar virtualno da nadravimo nekim alkoholom. 🍾🍸🍷🥂 Kavu jos i mozemo popit! 🎂
Sretno svim na pregledima! Jedva cekam svoj oko 12h tek, danas i mm ide s nama unutra pa je to vjerojatno zadnji put da se njih dvoje vide prije poroda i ja se rasplakala na tu cinjenicu.
Danas nakon pregelda idemo jos jednom do Baby centra u Rijeci vidit hranilicu da budemo sigurni da je to ta, jer mi je teta rekla kupiti tu koju zelimo pa da znam tocno zeni rec. Pitala neki dan, al pretpostavljam da nema niti jedna iskustva onda s njom kad nije bilo odgovora. Hranilica Cybex Lemo 4 in 1?
Hej curke da se javim.
Lezim od 21+3, cerviks uu y.
Ali imala sam 2kiretaze.
Danas smo 30+1 ♥️♥️♥️♥️♥️
Cerviks mi se s 2,47 povećao na 35mm 🥰
U srijedu i četvrtak primila sam 4x dexamethasone injekcije. Dakle, UU y, uloživ za jagodicu prsta.
Mene zanima da li koja ima ovakvu situaciju a da je bar u termin ušla? Treba mi malo utjehe 🐻
https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/3Pn1
Dv91 nemam iskustva sa ovakvim nalazom no samo sam ti htjela pozeljet srecu i malo pozitivne vibre 🤗💓 a javit ce se curke koje su imale slicne probleme...
Reserved sorry preskocih te u proslom postu... Sreetnooo!!!! 🤗😘🤗😘
url=https://lilypie.com][/url
Dalindas sretan rodendan!😁
Reserved sretno tiii, ocekujemo tvoju bebicu brzo😇😍😘
Hej curke da se javim.
Lezim od 21+3, cerviks uu y.
Ali imala sam 2kiretaze.
Danas smo 30+1 ♥️♥️♥️♥️♥️
Cerviks mi se s 2,47 povećao na 35mm 🥰
U srijedu i četvrtak primila sam 4x dexamethasone injekcije. Dakle, UU y, uloživ za jagodicu prsta.
Mene zanima da li koja ima ovakvu situaciju a da je bar u termin ušla? Treba mi malo utjehe 🐻
Ja sam se rano pocela otvarati. Od 26. Tjedna na strogom mirovanju, od 32.tjedna u bolnici, primila dexice, tokolizu, cordipine, utrogestane, magnezij, svasta nesto.. Beba jako nisko u zdjelici, ja otvorena 2-3 centimetra. Izasla iz bolnice u 36.tjednu. U 37. Tjednu mi ukinuli terapiju.. Danas punih 38. Tjedana, beba se digla skroz visoko, i dalje otvorena 2-3 centimetra, imam osjecaj da ju nakon svega necu moci potjerati van 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji