ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    17. Prosinac 2019. 16:53

annika

Dalindas znas mozda ime dr iz ambulante? Iduci cetvrtak je blagdan tako da cu Ja isto iduci tjedan ici u petak- ako ne rodim naravno.
    Mala.le cestitke od srca
    Losa drzite se ti i tvoj borac

Kod Vulin sam bila danas 

• Nita9999
    17. Prosinac 2019. 17:11

DeeSB

Mala.le cestitam!!! 🤗
    Evo ja obavila zadnji pregled kod svog dr i dobila uputnice za ctg i porod 😮 Nervoza me uhvati cim pomislim na to…cijeli dan se druzim s wc-om 🙈 Rekao je dr da se tamo javim vec u petak ali mislim da cu u cet otici jer mi u petak stize oprema od grada (krevetic i svasta nesto) pa moram dezurati…samo moram prouciti kako to kod nas ide.
    I dobila sam papire za porodiljni koji mi je krenuo 5.12. pa me zanima jel se moze to ranije predati na HZZO ili moram cekati do iza Bozica?

hej sugrađanko 😀😀😀 
    Jesu te to zvali da ce dovesti opremu? 
    Kad si dobila rješenje? 

I ja čekam, a nije soba još spremna 😀

Damnarexx 🌺
    17. Prosinac 2019. 17:13

Mala čestitaaam!! 😍😍🤞
    Losha drago mi je da ste doma i da si nam se javila :)
    Drzim fige da sve ubuduce bude uredu 🤞🤞☘️

Grizli
    17. Prosinac 2019. 17:20

Mikio hvala na ime firme isla sad gledat al to je bas kao magnet koji se stavi na auto. 🤔 Jako su fora, al moram razmislit o tome jer ove seljacije oko mene to ce nestat vjerojatno prvom prilikom na parkingu. 

annika
    17. Prosinac 2019. 17:36

Mikio stručnjaci ne vole sesirice jer preko njih definitivno manje pojedu. Ja sam drugo dijete dojila cijelo vrijeme da sesiricima.  Imao je problema na porodu a meni su bradavice ravne pa smo mu morali olaksati dojenje sto vise. kasnije sam ja pokusavala bez ali nije islo nikako i meni je to bilo mucenjr. Malo kad ti rana od carskog popusti, probaj izbaciti. Masiraj i maži bradavice, u početku će boljeti. Ja sam sa prvom trpila bolove vise od mjesec dana, stalno su se vracale ragade, sve dok nije naučila sisati a meni bradavice ocvrsnule

[iimg]

annika
    17. Prosinac 2019. 17:41

Dalindas samo da znas da se pripremis da je dr. Vulin nježna kao traktor pri pregledu mozda te ne bude jos vaginalno gledala iduci put

[iimg]

DeeSB
    17. Prosinac 2019. 17:51

Nita9999

DeeSB

Mala.le cestitam!!! 🤗
    Evo ja obavila zadnji pregled kod svog dr i dobila uputnice za ctg i porod 😮 Nervoza me uhvati cim pomislim na to…cijeli dan se druzim s wc-om 🙈 Rekao je dr da se tamo javim vec u petak ali mislim da cu u cet otici jer mi u petak stize oprema od grada (krevetic i svasta nesto) pa moram dezurati…samo moram prouciti kako to kod nas ide.
    I dobila sam papire za porodiljni koji mi je krenuo 5.12. pa me zanima jel se moze to ranije predati na HZZO ili moram cekati do iza Bozica?

hej sugrađanko 😀😀😀
    Kad si dobila rješenje?

Ohoo...ima nas jos 😀 Ja sam predala zahtjev pocetkom 11. mj i rjesenje je nekako brzo doslo poslje, mozda tjedan...ili 2, nisam sigurna. A opremu dostavljaju mjesec dana prije termina, moj je 19.1. (iako bi trebao po UZV biti 12.1) i danas me zvala cura iz grada da ce doci u petak pa da bude netko tko ce preuzeti. Imas jos vremena da sve sredis 😉

L 💛

• piba7
    17. Prosinac 2019. 18:01

Mala.Le čestitam ❤❤❤
    Losa nemaš pojma kako mi je drago da si se javila i da je sve dobro. Mislim da te netko od cura bar jednom dnevno spomenuo na forumu..
    Ja sam danas oprala finalno što sam imala i složila krevetic cijeli (posteljina, ogradica,....).
    Sutra idem na kontrolu, a danas me cijeli dan boli nekako čudno trbuh i nakon što sam 10 minuta na nogama me bole leđa pa me uhvatila panika da danas moram sve finisirati.. Nadam se samo da neću roditi noćas, zato jer sam se preforsirala danas 😂

• Nita9999
    17. Prosinac 2019. 18:27

DeeSB

Nita9999

DeeSB

Mala.le cestitam!!! 🤗

hej sugrađanko 😀😀😀
    Kad si dobila rješenje?

Ohoo…ima nas jos 😀 Ja sam predala zahtjev pocetkom 11. mj i rjesenje je nekako brzo doslo poslje, mozda tjedan…ili 2, nisam sigurna. A opremu dostavljaju mjesec dana prije termina, moj je 19.1. (iako bi trebao po UZV biti 12.1) i danas me zvala cura iz grada da ce doci u petak pa da bude netko tko ce preuzeti. Imas jos vremena da sve sredis 😉

e super, hvala ti na info. 

Da, sve mi bilo daleko pa se nisam baš bacila u pripreme, a sad kao da ću sutra roditi, ne znam , a zapravo imam 2 mjeseca do termina 😀 

Ti lijepo uživaj u svojoj opremi i puno sreće želim 😀😀

Grizli
    17. Prosinac 2019. 18:52

Piba pa i da rodis nocas imas sve spremno barem. Taman krevetic namjesten, u terminu si. 😊 Sretno sutra na pregledu.
    Cure jel smijemo mi sad sjediti u turskom sjedu? Meni tako najvise pase al me strah da ne bi to izazvalo otvaranje prerano?
    I drugo jel se dogadja kojoj da predvecer pocne osjecat slabost? Vec 3 dan predvecer mi pocnu se trest ruke, osjecaj slabosti cim sw gibam, ko da mi tlak padne skroz na 0, a normalan je, ne pomaze ni ako jedem slatko ni slano ni pijem nista. Bas nemoc neka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.