ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    17. Prosinac 2019. 15:33

Lavice bravo za curku, kako je ona to odradila, svaka cast! 😎
    Mi jos cekamo nalaze od jutros 🤦🏻‍♀️... Vec sam im ja mislim dosadna al jbtpa daj dodji reci nekaj. On je cak danas trazio svoje slape i spustio se iz kreveta tak da sam malo mirnija. Jedino kaj sam u onom bunilu jucer zaboravila sebi spakirat Clexan 🤬🤬🤬 i sad sam na sto muka jer mm mi nema i pokusavam nekako izorganizirati nekoga da mi ode doma po to i dofura, ak nis druga sutra ujutro al naravno novi kljuc od kuce jos nismo dali frendovima (glupani) a uvijek ga imaju. 🙈🙈🙈

url=https://lilypie.com][/url

17. Prosinac 2019. 15:47

Nakon 6 tjedana u bolnici i svakakvih iskustava, sto osobnih, sto prica drugih, nemojte se puno zamarati sa uzv mjerama jer one su cesto krive. Mom malom je bila procijenjena kilaza na 1270 g, a rođen je sa 1500 g. Ima jos puno primjera gdje su fulali. 😊

Grizli
    17. Prosinac 2019. 15:52

Thinkpink, ivikii njaljepnice na magnet 🤔. Mozda ce zvucat blesavo al di se one onda kace? Bas su zgodne. Thinkpink javi di ima i u Zg seka mi bas ide na kontrole iducim mjesec dana po Zg pa ju mogu zicat da mi ide kupiti.
    Simbalija pa hoces li nam biti prva koja ce roditi na termin mozda...
    Hrabrice  a i ti si imala uzbudljivu noc vidim. Nadam se da si sad bolje. 
    DeeSB papire za rodiljni mozes i odmah isti dan kad si ih dobila odnjet. Na hzzo ces jos imt za ispuniti neke obrasce i to je to, iduci put ides kad beba navrsi 5mj.
    Lavice znam da mnogi to nemaju, al frend radi u hitnoj i nesto smo pricali bezveze i komentirao je ako dodje do prometne i vide tu naljepnicu na vozilu prvo spasavaju to vozilo i hitna i vatrogasci. Inace postoji neki kao raspored po kojem spasavanje u tipo prometnim nesrećama sa vise sudionika ide, osim ako vide jasno da je beba u nekom autu ili oznaku onda se to vozilo prvo pregledava. Pa na njegov savjet smo rekli ok stavit cemo iako se najiskrenije nadam da nam nikad nece trebat.
    Anchy drago mi je da si se javila. I svaki dan kako se koja cura javi ja sve sretnija sto sam kupila sesirice. 
    Losha draga, bas stalno mislim na vas! Drago mi je da si se javila. Misic maleni vec 6 tjedana ima. Nadam se da cete se lijepo razvijat i rasti bez obzira sto je maleni palcic dosao tako rano sad kad ste doma uzivajte! Bas sam sad jako sretna sto si se javila! 
    PetraB drago mi je da je malenom bolje. A za clexane pitaj u bolnoci dal ti mogu dat na posudbu dok ti od doma ne donesu. Reci glavnoj sestri pa ti mogu pomoc vjerojatno jer nije da ih uzimas od hira. 

annika
    17. Prosinac 2019. 16:04

Dalindas znas mozda ime dr iz ambulante? Iduci cetvrtak je blagdan tako da cu Ja isto iduci tjedan ici u petak- ako ne rodim naravno.
    Mala.le cestitke od srca
    Losa drzite se ti i tvoj borac

[iimg]

DeeDee
    17. Prosinac 2019. 16:14

LoSa znači toliko sam te spominjala da me dečko i mama ponekad pitaju ako si se javila hahah, evo sad pročitala mami tvoj komentar, žena se skoro rasplakala, šta ti je forum i ženska solidarnost... 
    Šaljem najveći zagrljaj tebi i malenom.
    Lala27 nam je danas na carskom pa ja čuvam listu:) ako poželiš da te upišem, reci:) 

[/url

Simbalija
    17. Prosinac 2019. 16:23

LoSa84

Pozdrav svima!
    Nadam se da me se sijecate :-) Teskih je 6 tjedana iza menrme no eto maleni i ja smo doma, oboje zdravi no morat cemo se kontrolirati i malo vježbati. Sad bi bila tek u 36 tt no vec je star 6 tjedana :-)

Predivno je vidjeti ovaj tvoj post!! Šaljem veeelike pozdrave i zagrljaje za tebe i malog borca!! ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Hani
    17. Prosinac 2019. 16:38

MalaLe, bome veliki dečko😊 Cestitam! 
    Valjda nisi pripremila puno robice 50 i 56, on ce odmah u 62😉😁
    Friške mame, bas mi je drago sta se javljate sa savjetima i iskustvima. I gušt je citat kako uzivate, i ja jedva cekam.😋
    Petra, nije ti lako, valjda ce sto prije malac bit dobro
    Losa, tako je lipo znat da ste dobro!!! Bas mi je drago!!! Kako si ti, kako se snalaziš? 
    Moj pregled i ctg uredni, malac na 2400, sljedeci  pregled 3. 1. 
    Sinoc sam uzela dodatnu tabletu heferola, zaboravila sam da sam je vec popila. Ajmeeee, kad me uhvatilo🙈😣🙊 Punim wc skoljku i povracam istodobno😁😁 i gledam kad cu se onesvijestit od slabosti i muke i bolova. Dotad nisam bas razmisljala o porodu, ja sve kao ma što to zena ne moze izdrzat, bol je prirodna😁😁😁 al u tom trenu mislim se sto ako moram ovo izdrzavat 12 sati i vise🙈😬😬 i tako... pocela sam razmisljat o epiduralnoj😁😁 i o muzu na porodu😎' 

kl1v
    17. Prosinac 2019. 16:43

Lorena94

Drage u dmu ajcija, evo sličice…

Hvala za info. Moram jos vecu kupiti 😉

kl1v
    17. Prosinac 2019. 16:45

Red Fox

Cure ja sam jutros rodila 😊 jucer me navecer poceo nekak cudno boljeti trbuh, otisli u bolnicu, otvorena 5 prstiju, dali su mi drip, uzela sam epiduralnu, nije bilo strasno, cak sam i odspavala sat vremena. Mali je 3350 g tezak i 49 cm dugacak 😊 ipak sam prva 😂

Cestitke draga nasa!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉😍😘 sad odmarajte i uzivajte. Ljubi malca

kl1v
    17. Prosinac 2019. 16:46

Grizli

Red fox 😍😍😍 pa awiccc kako to ti napisala onako usput! Cestitam od srca i puuuno veselja. Brz oporavak! Koliko vidim po postu sve je ok proslo.
    Lobi moj popis za ljekarnu je: sterilne gaze 5x8, tyranosur prašak, mrezica, octenisept sprej, fizioloska za nosic, bademovo ulje za kupanje bebe, purelan za bradavice, lupocet za mene… E sad ne znam dal bibtrebalo uzet kakav lupocet za bebu? Thinkpink sto ti savjetujes da se ima doma za novorođenče od lijekova? Strah me ako nam beba dobi temp ili ne znam sto da doma nemam nista sto joj mogu dati, a nama je najbliza ljekarna onako na 20km, vikendom i 40km pa bi radje doma u rezervi imala.

Meni su rekli cepice za temp ga bebu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.