ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    15. Prosinac 2019. 20:29

Evo curke, ako se koja ne vidi na listi, a trebala bi biti, javite se.
    Lorija drzi se i javi se. Nadam se da ces se sto prije vratiti tu i nastaviti svoj "posao" ☺️😘

Grizli
    15. Prosinac 2019. 20:44

Tonkice super! Dok budes mogla onda ide zamjena zamjene 😊 kad se krenes mazuljat sa bebom. 
    E ja imam drugi problem sa prstima i prstenom... Ja burmu moram nositi na desnoj ruci di su mi deblji prsti jer na lijevoj di inace je stajao mi pada. Sklizne mi kad perem ruke ili nesto radim ako ga stavima tamo di bi trebao kao biti. 

C1M4
    15. Prosinac 2019. 21:23

Grizli

Tonkice super! Dok budes mogla onda ide zamjena zamjene 😊 kad se krenes mazuljat sa bebom.
    E ja imam drugi problem sa prstima i prstenom… Ja burmu moram nositi na desnoj ruci di su mi deblji prsti jer na lijevoj di inace je stajao mi pada. Sklizne mi kad perem ruke ili nesto radim ako ga stavima tamo di bi trebao kao biti.

Ja sam svoj stavila na mali prst jer mi je on debel sad kao i prstenjak inace pa mi je taman😅

Lavica27
    15. Prosinac 2019. 21:27

Joj naoticanje...ja u prvoj T nisam imala problema s tim,i jucer sjednem s muzem u kino i osjetim da mi noga nekako popunjava gleznjacu. Izvadim nogu van i jedva je vratim😱 A s prstima nemam problem naoticanja nego mi koza pocela reagirat na vjencani i zarucnicki prsten. Ne daj Boze da operem ruke bez da ih skinem odmah plikove dobijem ispod i zacrveni se  a oboje je bijelo zlato🤷‍♀️
    Tonkice hvala ti,pa se mijenjamo poslije kako Grizli kaze...

C1M4
    15. Prosinac 2019. 21:30

Lavica27

Joj naoticanje…ja u prvoj T nisam imala problema s tim,i jucer sjednem s muzem u kino i osjetim da mi noga nekako popunjava gleznjacu. Izvadim nogu van i jedva je vratim😱 A s prstima nemam problem naoticanja nego mi koza pocela reagirat na vjencani i zarucnicki prsten. Ne daj Boze da operem ruke bez da ih skinem odmah plikove dobijem ispod i zacrveni se a oboje je bijelo zlato🤷‍♀️
    Tonkice hvala ti,pa se mijenjamo poslije kako Grizli kaze…

Moja gin bi ti rekla da to nije normalno da vec sad naotices, njoj je to sve normalno tek nakon 36.tt😂 Ja izbacila i slano i slatko, tlak super, krecem se vise, a evo me ko bumbar i dalje😂😅

Lavica27
    15. Prosinac 2019. 21:39

C1M4

Lavica27

Joj naoticanje…ja u prvoj T nisam imala problema s tim,i jucer sjednem s muzem u kino i osjetim da mi noga nekako popunjava gleznjacu. Izvadim nogu van i jedva je vratim😱 A s prstima nemam problem naoticanja nego mi koza pocela reagirat na vjencani i zarucnicki prsten. Ne daj Boze da operem ruke bez da ih skinem odmah plikove dobijem ispod i zacrveni se a oboje je bijelo zlato🤷‍♀️
    Tonkice hvala ti,pa se mijenjamo poslije kako Grizli kaze…

Moja gin bi ti rekla da to nije normalno da vec sad naotices, njoj je to sve normalno tek nakon 36.tt😂 Ja izbacila i slano i slatko, tlak super, krecem se vise, a evo me ko bumbar i dalje😂😅

Daj mi njenu adresu da joj posaljem najvece pakiranje kokica iz cinestara,nek mi se javi ujutro😂😂😂😂

• Tonkica1
    15. Prosinac 2019. 21:53

Ma to je voda, cure, ja sam dosta otekla i po rukama i nogama. Vjencani prsten sam skinula prije 2 mjeseca kad sam skuzila da je pocelo 😂 Inace bi morali rezati. Objesila sam ga na lancic oko vrata i nosim ga tako 🤷‍♀️ Bitno je da nije naglo oticanje + visoki tlak.

Grizli

Pa ja cu se uskoro krenuti maziti sa svojom bebom 😮😶🙂😊😃😆😭😭😭😭😭

C1M4
    15. Prosinac 2019. 21:57

Pa da, voda, ali od soli i ne znam cega pa to kao nije normalno.. Mogu ja jesti sta ocu kad svejedno naoteknem i protiv toga ocito ne mogu💁 Jos me toliko istresirala sa preeklampsijom da ju vec sanjam i porod i svasta nesto ruzno😤 Ali tlak mi je zasad okej i proteine zasad nisam imala pa nadam se da bude do kraja sve okej🙄

Lavica27
    15. Prosinac 2019. 22:12

Ma bit ce to ok Cima,ne sumnjam. Meni tlak 90/60 pa ne brinem... a i naoticem kad hodam vise.. a da pazim sto jedem,ne pazim bas🙈🙈 cek ti sad u bolnicu na kontrole ili?
    Tonkice kako cimerica🙈?

ivikii
    15. Prosinac 2019. 22:14

Lorija ❤️❤️❤️❤️❤️
    O pa lista je sve kraca 😱
    Meni su noge pocele oticat, ali tek ovih zadnjih dana. Pa sam tako danas, ja pametnica, obula zimske gleznjace koje nisam nosila od lani i to ne za malu setnju nego za obilazak bozicnog sela. Nikad se kaucu nisam ovako veselila 😅 a i ic posjetit to bozicno selo u nedjelju je jos bolja ideja, morali smo parkirati poprilicno daleko, a sve to je brdovito. Ugl nakon ovog "planinarenja" ocekivala sam bar nekakve promjene, kad ono nista 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.