ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    15. Prosinac 2019. 10:53

PetraB

"jutro" cure… Hvala vam svima… Na zalost malac je jos gore danas. Ja sam oko 5 ipak poslala muza u krevet a ja legla kraj njega. Jedva smo uspijevali drzati onaj razmak od 4 sata da mogu kombinirat paracetamol i ibuprofen. Nece jest nista, samo spava… Jutros je tek drugu dozu atb popio tak da do navecer ne ocekujem neko poboljsanje. Sutra ce mm s njim ujutro na kontrolu (osim ak ga ne odvedem opet na hitnu danas jer ovo je totalno atipicno stanje za njega) jer ja uzv ne mogu odgodit. Uzasno me strah za njega. Sva sreca mm ce bit doma onaj tjedan kad je Bozic pa ce mi definitvno biti malo lakse tih dana.
    Cure zelim vam mirnu nedjelju svima, divne ste stvarno 😘

Petra a kakva mu je temp? Kod tvrdokornih mozes 2 sata iza ibupoofena paracetamol... znam kako ti je. Ja sam se u ocaju gore skinula do gole kože i nju i stavila tijelo na tijelo jer sam citala da nekad tako se moze izvuci malo temp. Zvuci smjesno i mozda je glupost al najgore je kad si bez ideje usred noci usred vikenda😥
    Mrgud ja imam tommee tippee el.izdajalicu pa sam imala i s prvom njihove bočice. Sad sam uzela jednu malu od 120ml i jednu veliku od 240ml i dvije dude. S malom sam se puno izdajala u pocetku pa eto to mi je opet u pripremi.

• mom12
    15. Prosinac 2019. 11:10

ja sam uzela od aventa jednu staklenu veliku i malu...i tako plasticne...nisam ih otpakirala jer ako ne budu trebala nekome cu ih poklonit....nadam se da nece trebat😁

• thinkpink1
    15. Prosinac 2019. 11:19

Jutro curke!
    Produzila spavanac danas🤭 i dala si gušta jer sutra imam obilazak 3 labosa za vađenje krvi...🤪 I napokon sam se odlucila i odabrala kolica, pa sutra ide muz po njih, jaje i bazu za tutaca.
    Petra svaka ti čast ženo! Divim ti se! Nadam se da ce pocet antibiotik djelovat i da cete uspjet izbjeci hitnu, te da ce mu se stanje stabilizirat🥰🥰
    Mrgud ja sam za just in case uzela od Aventa jednu anti-colic bocicu od 125ml i dvije dude varalice, lako nadokupim jos...

Grizli
    15. Prosinac 2019. 11:36

PetraB joooj bas mi je zao da je malcu tako lose. Nemam neki pametan savjet, jedino slat dobre zelje za brzo ozdravljenje.
    Mrgud ja uzela bocu avent anti-colic od 125 ml jer cu dobiti izdajalicu aventovu pa nisam htjela komplicirat. Budu jednu dobila od MAM u Bubamarinom paketu pa nisam ni kupovala drugu. Ako bude trebalo mm ce ici kupiti neku drugu. Razumimo se u dude i boce oboje kao krava u balet tako da sto god kupio ako treba nece fulat vise od mene.
    E sad za sve koje se slucajno nadjete ili imate nekog u mojoj situaciji s kosom sto sam imala nedavno. Moram pohvaliti da sam u roku 3 pranja prakticki se rijesila vecine tegoba. Do kad ne znam, al za sad super. Sampon od Farmasi od češnjaka neki C.Tuna. Pojma nemam. Poznanica mi uvalila malo jer sam se pojadala i doslovno spasila me. Ne svrbi me glava, peruti nema uopće, tjeme izgelda cisto. Kazem ne znam do kad ce drzat, al evo da podjelim jer kad sam se jadala vidila sam da neke od vas ili netko vaš ima problema pa mozda kome pomogne. 

• Stelle123
    15. Prosinac 2019. 12:30

Evo i ja par iskustvenih tipova. Moj je rodjen s 3510. Ako se odlucite siroko povijat, robicu 56 necete moc koristit. Sa sirokim povojem ne mos to nikako nagurat.  Opcenito sam primjetila da Pepcove velicine su manje u odnosu na druge. I da netko je ovdje bio preporucijo deku koja se u kornet moze pretvoriti iz Pepca za 40-ak kn. Za sada mi je to best buy! Em je mekana, em topla, mos pokrit, zamotat, u kolica. 

url=https://lilypie.com]

PetraB
    15. Prosinac 2019. 13:07

Lavice jel mi vjerujes da sam o tome i razmisljala. Sve mi je bed nakon temp tvoje malene od 40/41° i napisat da se ovdje radi o temp 39/39,5° 🙈. Ono kaj mene muci u cijeloj prici je sto kada mu temp padne on ne zivne bas, on je cijelo vrijeme na kaucu i samo lezi...sad je bio bez temp sigurno neka tri sata i mozda se 15 min igrao. Nece jest, jedva pojeo pola snite kruha sa putrom i pekmezom (to je jedino htio). Sad mu nudim juhu (koju inace obozava) nece. Pije vodu, to ajde, al ne znam kaj da radim sto se jela tice. Jel ti svoju uspijes natjerat da pojede nesto u takvim situacijama? S malom nisam imala takvih problema, ona je jela po malo uvijek, koliko god bolesna bila. Sad sam vec na rubu da ga vozim al opet glupo mi ga je maltretirat kad realno, druga doza atb jutros tek, znam da jos nije moglo djelovat. A i ne vidim smisao vadit krv danas jos. Ne znam, jbt, izgubljena sam ko guska u magli. Ja ne znam jel to trudnoca ili koji vrag. Mislim da mi je najgore sto sam bez dijagnoze dosla doma...ja mrzim ne znati razlog necega. Mrzim. 

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    15. Prosinac 2019. 13:09

Grizli

PetraB joooj bas mi je zao da je malcu tako lose. Nemam neki pametan savjet, jedino slat dobre zelje za brzo ozdravljenje.
    Mrgud ja uzela bocu avent anti-colic od 125 ml jer cu dobiti izdajalicu aventovu pa nisam htjela komplicirat. Budu jednu dobila od MAM u Bubamarinom paketu pa nisam ni kupovala drugu. Ako bude trebalo mm ce ici kupiti neku drugu. Razumimo se u dude i boce oboje kao krava u balet tako da sto god kupio ako treba nece fulat vise od mene.
    E sad za sve koje se slucajno nadjete ili imate nekog u mojoj situaciji s kosom sto sam imala nedavno. Moram pohvaliti da sam u roku 3 pranja prakticki se rijesila vecine tegoba. Do kad ne znam, al za sad super. Sampon od Farmasi od češnjaka neki C.Tuna. Pojma nemam. Poznanica mi uvalila malo jer sam se pojadala i doslovno spasila me. Ne svrbi me glava, peruti nema uopće, tjeme izgelda cisto. Kazem ne znam do kad ce drzat, al evo da podjelim jer kad sam se jadala vidila sam da neke od vas ili netko vaš ima problema pa mozda kome pomogne.

Grizli meni je taj sampon prvi pao na pamet al kad si rrkla da si probala sve pa i koristila proizvode ide od cesnjaka nisam ga preporucila.  Drago mi je da si rjesila problem!

Cure,jedno pitanje. Da li neka od vas nakon ustajanja od odmaranja i malo vise pokreta ima konstantnu bol cca pet prstiju ispod prsnog kosa? Boli me na dodir kao da imam masnicu na trbuhu, dok hodam ko da imam stap zapiknut u to mjesto,ne znam kako bi drukcije opisala... bas je fizicka bol.

Lavica27
    15. Prosinac 2019. 13:14

PetraB

Lavice jel mi vjerujes da sam o tome i razmisljala. Sve mi je bed nakon temp tvoje malene od 40/41° i napisat da se ovdje radi o temp 39/39,5° 🙈. Ono kaj mene muci u cijeloj prici je sto kada mu temp padne on ne zivne bas, on je cijelo vrijeme na kaucu i samo lezi…sad je bio bez temp sigurno neka tri sata i mozda se 15 min igrao. Nece jest, jedva pojeo pola snite kruha sa putrom i pekmezom (to je jedino htio). Sad mu nudim juhu (koju inace obozava) nece. Pije vodu, to ajde, al ne znam kaj da radim sto se jela tice. Jel ti svoju uspijes natjerat da pojede nesto u takvim situacijama? S malom nisam imala takvih problema, ona je jela po malo uvijek, koliko god bolesna bila. Sad sam vec na rubu da ga vozim al opet glupo mi ga je maltretirat kad realno, druga doza atb jutros tek, znam da jos nije moglo djelovat. A i ne vidim smisao vadit krv danas jos. Ne znam, jbt, izgubljena sam ko guska u magli. Ja ne znam jel to trudnoca ili koji vrag. Mislim da mi je najgore sto sam bez dijagnoze dosla doma…ja mrzim ne znati razlog necega. Mrzim.

Petra ne treba ti biti bed jer moja i za najgluplju virozu ima oko 39.5-40 temp, jednostavno joj se tako organizam bori,al je prposna do 40,ko da joj nije nista. Iskreno nama je odmah nakon prve doze antibiotika bilo dobro i kad pricas da je tako mlitav,ja bi do navecer pratila situaciju a ako se ne poboljša otisla svakako na hitnu. Nama pedica uvijek tupi da ne gledamo u toplomjer nego pratimo dijete kako se ponasa,jer je to najbitniji pokazatelj stanja. Moja je jela manje al bi pojela nesto i jako puno je pila sto je bitno,al to i sama  znas...najgore je kad si bespomocan,najradije bi na sebe sve njihovo preuzela a nemozes.

PetraB
    15. Prosinac 2019. 13:26

Ma tako cu i napravit definitivno... Ak se nekaj ne promijeni do navecer idemo opet... 🤷🏻‍♀️
    Bol koju opisujes imam al nevezano za odmaranje tj lezanje. Ima dana kada jednostavno to boli. Ja nekak mislim da curke nekaj pritisnu jednostavno, ne znam...mozda se javi netko s pametnijim odgovorom 🙈

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    15. Prosinac 2019. 13:43

Ženice, jel kojoj natiču nožni i ručni zglobovi te prsti na rukama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.