ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    15. Prosinac 2019. 14:12

mi smo uzeli aventove dude i jednu njihovu natural bocicu ako nam zatreba da imamo.. Poseban gust je bio narucit onu vezicu za dudu s imenom 💓 Cak smo i malu krunicu s imenom uzeli i to ce joj stalno biti u kindacu ali moram postavit negdje gdje ne moze do nje 😁 sto se tice natecenosti, noge su mi pocele dosta naticat kad mirujem... listovi i prsti 😒 na trenutak se sokiram kad si prste pogledam koliki su 😣 Prekjucer navecer me opleli hormoni da sam se cak rasplakala radi njih 🙈 Mm me krenuo oraspolozit i kaze ajde ajde kupit cemo ti neke nove cizme? a ja kroz suze necu nove cizme, ocu svoje stare prste 🙈 i to sam zvucala ko ona dadilja u seriji, Fran Fine il kako se vec zvala 😂😂😂  sramooote 🙈🙈🙈

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lorena94
    15. Prosinac 2019. 14:15

Hrabrice i ja kad me puknu hormoni zvučim kako Nanny Fran 😂😂😂.. Ja sam stalno u "bucama" to mi je najlakše za navuć na noge, al recimo išli smo neki dan kod dr i reko obuti ću kožne gležnjače al čorak i odma u plać, ovaj moj kaže da sam luda da će me isto u shopping reko neću ništa, samo da su mi noge opet lijepe, a ne ko balvani! 

kl1v
    15. Prosinac 2019. 14:23

Grizli bas nisi imala srece. Muz i ja smo sinoc bili u gradu. Isto smo uzeli nesto sa standa. Tijesto je bilo ne peceno. Kaze mm covjeku da to nije peceno dovoljno i da mi moze pozliti. A lik odgovara da se tjestenina u svim oblicima jede al dente. Iako je bila rijec o tijestu ko za pizzu s sirom i slaninom.

Grizli
    15. Prosinac 2019. 14:36

PetraB ja sam tip osobe koja kad ima temp nema potrebu ni volju jesti bas nista i lezim ko mrtvo puhalo. Nadam se da je to problem kod tvog malca zasto ne jede trenutno.
    Lavice isprobala sam bila neki iu ljekarne od cesnjaka al ni nakon mjesec koristenja nije pomogao, tako da sam ovog skepticno uzela al ajde nemam sta izgubit.
    Kliv eto ni ti nisi imala srece. Mislim da oni geldaju samo sto brze izbaciti hranu uopce ne razmisljaju dal je gotova. A ovaj komentar mu je isto super.
    Meni srecom jos nis ne natice. Znaju samo prsti na rukama malo ako navecer namazem ruke kremom, pa sam to prestala i od onda sve ok. 

Hrabrica
    15. Prosinac 2019. 14:37

Lorena i ja sad stalno u bucama 😂😂  taman posla da bi sad isla znirat cizme 😂😂 pogotovo za TA.. I ovak mi zlo dode koliko tog moram skinut i nazad navuc 🙈 cure nezz na koje ste to kucice naletile na adventu da je tak bilo.. meni sva klopa (advent u zg) bila savrsena 👌👌 do te mjere da dok sam jednu kobasu jela, skicala sam menu da vidim koju cu iducu 🙈😂🍴

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

C1M4
    15. Prosinac 2019. 16:27

Lorena94

Ženice, jel kojoj natiču nožni i ručni zglobovi te prsti na rukama?

Meni naticu prsti i dlanovi, i lice zna naotec nekad, ali noge zasad jos ne🙏 koji si tjedan?

C1M4
    15. Prosinac 2019. 16:54

Cure samo da vam javim da je Lorija zavrsila u bolnici preksinoc ako se ne varam zbog placente previe pa nece moci pisati listu sad i biti toliko aktivna pa da znate sto je, zasad se dobro drzi i ona i beban🙏🙏😇

kl1v
    15. Prosinac 2019. 17:08

C1M4

Cure samo da vam javim da je Lorija zavrsila u bolnici preksinoc ako se ne varam zbog placente previe pa nece moci pisati listu sad i biti toliko aktivna pa da znate sto je, zasad se dobro drzi i ona i beban🙏🙏😇

Saljemo joj zagrljaje. Molimo se da sve bude ok. Puno ju pozdravi 🙏🙏🙏🙏😙😙😙😙 

DeeDee
    15. Prosinac 2019. 17:18

C1M4

Ajoj, pozdravi je puno. Neka što dulje budu u komadu ❤

[/url

DeeDee
    15. Prosinac 2019. 17:22

Hej zenice, kod mene danas radno na najjače pa vas ne stignem  pratit, nadam se da je sve ok. Što se tiče naticanja,  ja za sad ništa, nadam se da će tako bit do kraja ili bar.što duže :)
    baš sam razmišljala kako sam uložila u trudničke traperice i tajice i tu jednu jaknu, ostalo sve nosim što i inače. I obuća mi je sva dobra.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.