Jutro cure , meni je noć bas bila katastrofa . Em me žgaravica satrala em je malac izgleda igrao kick box sa mojim mjehurom i cijelim donjim dijelom .
Meni isto noge otiču ,bas osjetim kad obucem čizme da su mi malo tijesne .
Petra ,nadam se da je malac bolje. 🤞🏻
Ja idem ipak sutra na pregled u TA , moja dok mi je dala uputnicu na zadnjem pregledu kod nje i rekla da za dva tjedna idem tamo na pregled . Svi koje znam idu pred kraj tamo na pregled ,nisam još čula da netko ostaje do kraja kod svog ginekologa 🤔
Vidim da pišete za TA, ja sam sutra kod privatnika, prekosutra idem na zadnji kod svoje dr, valjda, prošli tjedan mi je uzela bris, ali nije ništa spominjala za TA, u većini slučajeva mi je više medicinska sestra pomogla i rekla što trebam i kad nego moja dr! Poznanica je išla svaki dan u TA jer joj je prošao termin, prije toga ništa, ni jednom bije bila.
Cure ja sam jutros rodila 😊 jucer me navecer poceo nekak cudno boljeti trbuh, otisli u bolnicu, otvorena 5 prstiju, dali su mi drip, uzela sam epiduralnu, nije bilo strasno, cak sam i odspavala sat vremena. Mali je 3350 g tezak i 49 cm dugacak 😊 ipak sam prva 😂
Jutro curke, sretno na pregledima i nadam se da ce djecica koja su bolesna sto prije ozdraviti❤️❤️
Ja sam ovih dana u pripremama 😂 pranje i peglanje na najjace, mislim da mi komoda nece bit dovoljna za sve stvari😂😁 dosla su mi kolica, odusevljena sam s njima😍 kinderbet jos nismo slozili jer se necu moc okrenut u sobi🙈 uopce neznam kako cemo to sve smjestit, a da se mozemo kretat🙈
Kupila sam i vecinu stvari za bolnicu, uloske i to sve sto treba😂 cekam jos as da mi dode i mislim da mi ostaje kadica i ljekarna i da bi to trebalo biti onda to.
Sto mi sve treba iz ljekarne? Ja vise od silnih stvari neznam vise sto imam, a sto ne.
Pricale ste o bocicama, ja se u to nista ne kuzim, kupila sam neku tomme tippe ultra, pisalo je jedina bocica koja ce vam trebati 😂 pa reko to je ta😂😂
Cure ja sam jutros rodila 😊 jucer me navecer poceo nekak cudno boljeti trbuh, otisli u bolnicu, otvorena 5 prstiju, dali su mi drip, uzela sam epiduralnu, nije bilo strasno, cak sam i odspavala sat vremena. Mali je 3350 g tezak i 49 cm dugacak 😊 ipak sam prva 😂
Čestitaaaam😍❤️❤️❤️ brz oporavak ti zelim, uzivaj sa svojim bebacem😍🥰
Red fox 😍😍😍 pa awiccc kako to ti napisala onako usput! Cestitam od srca i puuuno veselja. Brz oporavak! Koliko vidim po postu sve je ok proslo.
Lobi moj popis za ljekarnu je: sterilne gaze 5x8, tyranosur prašak, mrezica, octenisept sprej, fizioloska za nosic, bademovo ulje za kupanje bebe, purelan za bradavice, lupocet za mene... E sad ne znam dal bibtrebalo uzet kakav lupocet za bebu? Thinkpink sto ti savjetujes da se ima doma za novorođenče od lijekova? Strah me ako nam beba dobi temp ili ne znam sto da doma nemam nista sto joj mogu dati, a nama je najbliza ljekarna onako na 20km, vikendom i 40km pa bi radje doma u rezervi imala.
Red fox čestitam ti od srca!!! Mazite se sada vas dvoje i uživajte!
Jos sam malo u soku 🤦🏼♀️ ne znam uopce kaj bi s njim, kak da ga primim, spava sad cijelo vrijeme, nismo jos uspjeli cicati. Bas je bilo totalno neocekivano 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji