Jutro! Sretno na pregledu curke koje ga imaju!
Vidim da pisete da se od 35tt id eu TA? 🤔 Ja redovni pregled kod svoje gin imam 24.12, a onda cu biti vec skoro 36tt. Pretpostavljam da ce me nakon toga poslat u TA za 2 tjedna ili?
Mikio drzim fige da se sto prije naviknete na dojenje i da se uhodate sa svima. Hvala za savjet s jastukom sad mi je jos vise drago da smo ga kupili.
Omerta ta anti-colic boca je drukcija od natural, prodaju se obe. Imaju drukciji cep sam vidila i dudu gore. Pa mislim da nece biti za kupiti samo taj dio.
Nego htjela pitat na bocic pise kao za 0+, jel to zjaci da kad beba je npr 2 mj stara da se mora kupiti nova bocica skroz koja ima vece mjesece ili se moze samo dud druga uzet ili se moze i ta koristiti?Glupog li pitanja, al sad mi to palo na pamet jer ne znam sto bi mislila.
Lunica nasmijala si me s brojem cipela od 38 do 42… Citala sam da je to moguce, al meni za sad to nije se dogodilo hvala ti Boze jer ne znam di bi onda cipele vise nalazila. Sad sam 41/42. Isto sam si sve teza i teza, bas na dnevnoj bazi vidim da sve manje mogu.
Ovisi kako koji gin salje, neki salju i sa 38tt, a neki drze do termina kod sebe trudnicu pa onda salju, moja ima praksu oko 35tt slati, ali vidjet cemo kako bude sad posto ode ona na godisnji😊
Jutro, sve ste od jako rano budne 😂
Vezano uz naticanje, ja se svaku noć budim sa skroz utrnutim rukama i jako bolnim zglobovima na prstima ruku. I prsti mi budu nateceni. Toliko me bole da ne mogu bocu s vodom npr otvorit. Užasan osjećaj. Nadam se da će proći nakon što rodim. Tlak redovito kontroliram i u redu je.
Tonkice hvala na pitanju, krvi više nije bilo, ali imam cijelo vrijeme neki iscjedak, jučer ga je baš dosta bilo, sve si mislim da je možda sluzni čep krenuo. U srijedu sam na kontroli, nadam se da ću dobiti uzv u srijedu da vidim jel sve ok i pitat ću jel ikako može bez vaginalnog pregleda.
Ja bi isto voljela da se Losa javi.. a i Iva se nije javila više otkako je rodila..
Jutro, sretno svima na pregledima! Moj bebač nešto bio miran, al s obzirom da sam i ja bila mrtva umorna možda je i on bio pospan... Meni je tlak po školski, ne znam zašto toliko otičem..
Vezano uz naticanje, ja se svaku noć budim sa skroz utrnutim rukama i jako bolnim zglobovima na prstima ruku. I prsti mi budu nateceni. Toliko me bole da ne mogu bocu s vodom npr otvorit. Užasan osjećaj. Nadam se da će proći nakon što rodim. Tlak redovito kontroliram i u redu je.
Tonkice hvala na pitanju, krvi više nije bilo, ali imam cijelo vrijeme neki iscjedak, jučer ga je baš dosta bilo, sve si mislim da je možda sluzni čep krenuo. U srijedu sam na kontroli, nadam se da ću dobiti uzv u srijedu da vidim jel sve ok i pitat ću jel ikako može bez vaginalnog pregleda.
Ja bi isto voljela da se Losa javi.. a i Iva se nije javila više otkako je rodila..
I meni prsi trnu i zglobovi ujutro bole..ne mogu odrezati snitu kruha dok ne popusti .bas ko neki invalid se osjecam..meni je gin rekao da je to sindrom karpalnog kanala koji se javlja u trudnoci.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
I meni prsi trnu i zglobovi ujutro bole..ne mogu odrezati snitu kruha dok ne popusti .bas ko neki invalid se osjecam..meni je gin rekao da je to sindrom karpalnog kanala koji se javlja u trudnoci.
Prsti*😃
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro! Sretno na pregledu curke koje ga imaju!
Vidim da pisete da se od 35tt id eu TA? 🤔 Ja redovni pregled kod svoje gin imam 24.12, a onda cu biti vec skoro 36tt. Pretpostavljam da ce me nakon toga poslat u TA za 2 tjedna ili?
Mikio drzim fige da se sto prije naviknete na dojenje i da se uhodate sa svima. Hvala za savjet s jastukom sad mi je jos vise drago da smo ga kupili.
Omerta ta anti-colic boca je drukcija od natural, prodaju se obe. Imaju drukciji cep sam vidila i dudu gore. Pa mislim da nece biti za kupiti samo taj dio.
Nego htjela pitat na bocic pise kao za 0+, jel to zjaci da kad beba je npr 2 mj stara da se mora kupiti nova bocica skroz koja ima vece mjesece ili se moze samo dud druga uzet ili se moze i ta koristiti?Glupog li pitanja, al sad mi to palo na pamet jer ne znam sto bi mislila.
Lunica nasmijala si me s brojem cipela od 38 do 42… Citala sam da je to moguce, al meni za sad to nije se dogodilo hvala ti Boze jer ne znam di bi onda cipele vise nalazila. Sad sam 41/42. Isto sam si sve teza i teza, bas na dnevnoj bazi vidim da sve manje mogu.
Možda te neće ni slat, ja nikad čula za tu praksu tu do foruma :)
Kod mog si do "kraja" tj prvi pregled u TA je s 40tt i od tad svaka dva dana, ako preneseš.
A noge su meni netrudne 40/41 pa se stvarno nadam da neće rasti više nikad 😂
[/url
Jutrooo. Sretno na pregledima🌺
Ma kome je to broj cipela skocio do moje peraje u trudnoci🤣 ja inace nosim 41/42 i stvarno ne znam sto bi da mi jos dodatno naraste 😱
U TA se vecinom ide nakon termina, al evo mene je moja poslala s 37 tjedana, ali posto nije bila sigurna oko pl vode. A kad sam ovim u ta rekla ko me dalje samo su se složili da ostanem kod njih do kraja posto je valjda moja gin inace plasljiva pa za sve salje kod njih 😅
I da, ima li jos koja splicanka u TA? Kako dobit onu salterusu na telefon. Pa prije cu rodit nego sta mi to uspije🙄😅
Aha znaci tako to funkcionira za TA svaki gin svoja prica. Ok onda cu vidit drugi tjedan sta ce rec moja gin za to. Moram mi i te neke briseve uzet ili to uzima jos kasnije ne znam, al posto su blagdani pretpostavljam da nece cekat zadnji moment tj. nadam se!
Nadam se iskreno da su super sve curke koje se ne javljaju vec neko vrijeme bez obzira dal su rodile ili su trenutno jos u iscekivanju, u bolnici, ili jednostavno uzivaju u bozicnom duhu!
Jutro cure! Vidim da se vode polemike oko TA.. mislim da je u Rijeckom rodilistu da se ide u TA tek kad prijedjes termin, u ostale se ide od cca 37.tjedna,ako je neka situacija koja zahtijeva nadzor ide se ranije. Ja sam u prosloj T otisla sa 36tt pa su me oprali sta sam VEC dosla,da se ide od 37🙄 i do termina ides jednom tjedno a kad predjes ides svaki drugi dan mislim...
Mikio nazalost to su sve uobicajene boljke kod dojenja. Meni su brzo pocele zarastat bradavice,namazala bi s purelanom pa ih luftala na zraku kad god sam mogla🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji