ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    15. Prosinac 2019. 22:17

Ajme lorija nadam se da ce to bit sve ok i da ce sto duze izdrzat. 
    Hvala vam cure za savjete o bocicama. Kupit cu i ja onda jednu tu malu za svaki slucaj pa nek se nade. 
    Meni mozda zadnjih 5 dana poceli naoticat prsti (Uglavnom preko noci) na rukama pa sam evo doslovno od jucer prestala nosit prsten. Bilo bi mi ga zao da ga moraju rezat. A termin doslovno iza ugla pa nije bed. 
    Cipele kaj je najbolje mogu sve, sto je za mene fakat neobicno jer ja inace po ljetu imam problema s naoticanjem stopala. Al s obzirom da se vise od trbuha nemrem sagnut zavezat znirance, tako sam prepolovila obucu koju nosim 😂

C1M4
    15. Prosinac 2019. 22:26

Lavica27

Ma bit ce to ok Cima,ne sumnjam. Meni tlak 90/60 pa ne brinem… a i naoticem kad hodam vise.. a da pazim sto jedem,ne pazim bas🙈🙈 cek ti sad u bolnicu na kontrole ili?
    Tonkice kako cimerica🙈?

Meni doma ide najvise do 135/80, ali mi je uglavnom oko 115/75 tak da ono, a mjerim ga svakih 6 sati, tako mi je moja privatno gin rekla da se mjeri ukoliko postoje sumnje na preeklampsiju i uvijek dobar do sad🤔 U srijedu imam kod svoje gin pregled pa cu vjv u TA posto moja ode na godisnji i vraca se tek kad cu biti 36+3 tako da mislim da ce mi dat uputnicu da se javim tamo u bolnicu sa 35tt😊

C1M4
    15. Prosinac 2019. 22:31

Jel kojoj od vas narasla noga🙈😂 Ja sam inace na 36 i sad sam skuzila da mi vise ne pase 36 nego 37/38, a noge mi ne oticu😂😅

Omerta
    15. Prosinac 2019. 22:37

PetraB

"jutro" cure… Hvala vam svima… Na zalost malac je jos gore danas. Ja sam oko 5 ipak poslala muza u krevet a ja legla kraj njega. Jedva smo uspijevali drzati onaj razmak od 4 sata da mogu kombinirat paracetamol i ibuprofen. Nece jest nista, samo spava… Jutros je tek drugu dozu atb popio tak da do navecer ne ocekujem neko poboljsanje. Sutra ce mm s njim ujutro na kontrolu (osim ak ga ne odvedem opet na hitnu danas jer ovo je totalno atipicno stanje za njega) jer ja uzv ne mogu odgodit. Uzasno me strah za njega. Sva sreca mm ce bit doma onaj tjedan kad je Bozic pa ce mi definitvno biti malo lakse tih dana.
    Cure zelim vam mirnu nedjelju svima, divne ste stvarno 😘

Ajme, bas mi je zao za malca  nadam se da ce antibiotik uskoro poceti djelovati.. ako te ista tjesi i moja je tako stalno spavala od visoke temperature. Mislim da to cak i nije lose jer se organizam tako na neki nacin i sam bori. Zivnula bi malo kad bi joj se spustila i onda opet poslje klonula, isto tako smo se danima i nocima znali mucit sa tim skidanjem.. ugl.paracetamol svakih 4-6 sati, ako bas nebi izdrzalo onda ubacili neofen iako njega bas ne volim jer dosta naglo skine nekad cak i previse pa se malo posemeri centar za termoregulaciju. I normalno je da nemaju bas apetita, ali bitno da bar sto vise tekucine uzimaju! Sretno!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Supergirl
    15. Prosinac 2019. 22:44

Loriji saljem puno pozdrava i lijepoh zelja 💕💕
    Sto se tice bocica, ja sam za Dr.Brown’s cula da su dobre pa sam uzela jednu veliku i jednu malu pa da imam.
    Sto se tice oticanja, ja psjecam i vidim po rukama kako me zatezu, a stopala mi isto kao da su se povecala za bar pola broja 😂
    A beba umjesto da se primiri pred kraj, kao da je podivljala ovih dana, toliko se okrece i udara me da me sve boli 🤦‍♀️
    Takoder me pocelo malo peckati grlo pa se samo nadam da nece preradti u neku tezu prehladu sad kad ce mi trebati najvise snage 🙈

Supergirl
    15. Prosinac 2019. 22:46

Tonkica sad bas gledam kako smo mi jednako trudne a tebi pise jos 16 dana a meni 18? Jel to do aplikacije nesto? 🤔

C1M4
    15. Prosinac 2019. 22:47

Supergirl

Tonkica sad bas gledam kako smo mi jednako trudne a tebi pise jos 16 dana a meni 18? Jel to do aplikacije nesto? 🤔

Da, to je do Lilypie, tako je i meni i Loriji, a jednako trudne😊

Omerta
    15. Prosinac 2019. 23:00

Mikio, super za mljekeco i da se lijepo uhodavate.. zao mi je da te jos boli rez.  Nadam se da se cicke nece upaliti.. nemam bas neki savjet za dati jer ja nisam imala problema sa tim zarenjem, samo su bile dosta napete ko silikoni i curilo na sve strane (dok se nisu uskladile).
    Sto se tice bocica..imam Aventovu od prije, cak i dudu (sisac) koja izgleda nije koristena, ne vidim nikakva ostecenja na njoj. Jedino sto nova verzija dolazi sa onim anti-colic nastavkom pa ne znam jel se on moze posebno kupiti ili cu morati uzeti sve skroz novo? 
    Zaintrigirala me i ona Mimijumi, bas do neki dan je u Bipi bilo snizenje od 30%. Dobra prilika posto su inace poprilicno skupe, ali nazalost nisam bila u prilici kupiti. Ako je neka od vas vec koristila, javite dojmove, ovako sam cula i citala sve najbolje.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lunica
    15. Prosinac 2019. 23:06

Cure pozz...ja se javljam malo onako padobranski ..doma stalno aktivno..nemam bas vremena zadnje dane..ne znam sto ih je ulovilo..navecer nekako kasno lijegaju tj zaspu a jedino navecer mo mira ulovim i tako proslo vrijeme...ugl...Lorija sretno i hrabro. Vazno da si pod nadzorom. Placenta ako je potpuna ide carski a ako je djelomična moguce da se posteljica i podigne. 
    Meni malo naticu ruke ..prsti...a stopala su mi od 38 dosla na 42! Naravno kad se zbroje sve trudnoce😅
    Svaki dan sam si teža..pretpostavljam tako i vi same sebi...i bas mi je sad pukla pilates lopta kad mi je bila najudobnija..ovaj zadnji mjesec😝
    Meni pregled 23.12.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

annika
    15. Prosinac 2019. 23:28

Miki0 svaki put za dojenje promijeni dojku, ako osjetiš da su prepune izdoji tek toliko da si olaksas i slobodno stavi list kupusa na kvrge, drzi koji sat

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.