Cure samo da vam javim da je Lorija zavrsila u bolnici preksinoc ako se ne varam zbog placente previe pa nece moci pisati listu sad i biti toliko aktivna pa da znate sto je, zasad se dobro drzi i ona i beban🙏🙏😇
Uh..Lorija drži se i da što duže ostanete u komadu 💪🙏🙏🙏
Lorija drzi se! Da sve bude super na kraju! Cima hvala sta si javila!
Ajme bas sam se prepala za Loriju,nekako se pratimo stalno inimamo isto staru djecu pa se osjecam bas blisko s njom. Nadam se da bude sve dobro❤ Cima puno je pozdravi,hvala sto si javila!
Cure samo da vam javim da je Lorija zavrsila u bolnici preksinoc ako se ne varam zbog placente previe pa nece moci pisati listu sad i biti toliko aktivna pa da znate sto je, zasad se dobro drzi i ona i beban🙏🙏😇
Veliki pozdrav za Loriju, neka se drzi, cuva i bit ce sve ok! 💓🙏
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Preneseni pozdravi i sve, hvala vam curke😇 ako zeli neka i ako je u mogucnosti preuzeti listu pregleda mozda, slobodno moze posto ne znam kada ce se ona moci javiti😶
Preneseni pozdravi i sve, hvala vam curke😇 ako zeli neka i ako je u mogucnosti preuzeti listu pregleda mozda, slobodno moze posto ne znam kada ce se ona moci javiti😶
Mogu ja ako zelite posto ionako lezim tu bezposleno 😂
Svrbi, ali je bolje malo. Ma vec sam se navikla 😂 pa malo i uspijem izignorirati
Ajme Lorija draga, drzi se 😘😘😘.
Cima hvala sto si javila 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji