ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    14. Prosinac 2019. 20:01

Meni se beba tako nekako spustila da si pridrzavam trbuh dok hodam, imam osjecaj da ce ispasti 😂
    Meni je na zadnjem pregledu beba procjenjena na 3kg iako znam da to sve moze varirati.
    Nekako sam bila uvjerena da cu roditi cim udem u deveti mjesec al bebi se izgleda jos stoji unutra 😊
    Hrabrica tako i ja, jedva cekam da rodim a onda kad mi pocnu nekakvi bolovi pomislim-ajd nemoj jos, nisam spremna 😂
    Lorija mozes upisati moj sljedeci pregled 18.12, ako ne rodim prije 😁

• piba7
    14. Prosinac 2019. 20:42

I meni je tako, jedva čekam da stigne i da ju upoznam, a danas kad god mi se stegnuo trbuh je bila panika i točno to što i vi pišete- ne, ne, ne još, nisam spremna 😂

Hrabrica
    14. Prosinac 2019. 20:53

haha znači svima nam je tako  nadam se da mi hrabrost neće otić skupa s klistirom kad dođemo u box 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• piba7
    14. Prosinac 2019. 20:54

Hrabrica

haha znači svima nam je takonadam se da mi hrabrost neće otić skupa s klistirom kad dođemo u box

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Tonkica1
    14. Prosinac 2019. 21:08

Hahaha Hrabrice bas si me sad lijepo nasmijala!!!!
    Veceras sam saznala da sam tu definitivno jos tjedan dana, s obzirom da nalaz zucne soli nije los, ali nije ni dobar, inducirat ce kad navrsim 38.tjedan sto je po njihovoj racunici petak...
    Ah dobro, ja i moja ciganka cemo se jos druziti (iako sam na viziti nacula da mozda u ponedjeljak ide doma). Dakle sestre su svjesne kakva je, jer su me pitale jesam li sinoc mogla spavati, jel ona bila dobra 😑😑😑😑
    Rekla sam im da sam jako umorna i pospana. Ako ne ode u ponedjeljak  trazit cemo dr cimerica i ja da ili nju premjeste ili nas. Trebala bih se odmarati!
    Supergirl i meni je vidno spusten trbuh sad i cak me zna zaboliti nisko. Navodno se prvorotkama spusta tjednima prije...

mrgud_zg
    14. Prosinac 2019. 21:35

Petra bas mi je jako zao citat sto vas je sve snaslo. Drzim fige da se malo oporavite i uspijete izdrzat sve ovaj tjedan 🤞 bas ti nije lako. Puno pozitivnih misli saljem malom hrabrom decku ❤️
    Hrabrice umrla sam od smijeha 😂😂😂😂
    Ja ipak nebi jos 🙈🙊😁😂

Angelly
    14. Prosinac 2019. 21:38

Hrabrica

haha znači svima nam je takonadam se da mi hrabrost neće otić skupa s klistirom kad dođemo u box

Joj i ja si sve mislim 🤣 al mislim da sam spremna, nekak sam si poslozila u glavi... valjda 🙃

DeeDee
    14. Prosinac 2019. 21:42

Hrabrice mislim.da ću.ja tako.😂😂😂😂
    I.definitivno ne bi još, bar mjesec dana 😱

Tonkice hrabro i sretno 💪💪

[/url

Grizli
    14. Prosinac 2019. 22:25

Hrabrice 🤣🤣🤣🤣 bitno da ti je nick hrabrica! Bua hahah... 
    Tonkica nadam se stavrno da ce otic ca pa da imas mira. 

MaRe
    14. Prosinac 2019. 22:28

Danas malo kasnim s čitanjem
    Mikio baš sam si mislila dal su te pustili...uživaj s malenom i bit će lakše svakim danom  
    Suosjećam s vama što imate problema s svekrom i svekrvom....moji su super nakon što smo pričali s njima da je dijete naše i da mi donosimo sve odluke vezano za njega (da se ne ureknem)
    Lavice  krstitke u Ikeii
    Annika odmah epi nema zezanja  e dal si pitala možda dal nosimo robicu za bebu u bolnicu ili samo za izaći...pampers, kremu i vlažne sam pripremila...za ovo nisam pitala...rekla bih da ne al eto nznm. Pampers sam uzela jedinicu jer već je sad 2700 tak da 0 bi bila premala.
    Petra nadam se da će mali što prije ozdraviti pa da ti bude malo lakše...baš je grozno što ti nema tko uskočiti a moraš toliko aktivna biti i nemaš vremena za odmor.
    Tonkice otvori prozor pa nek cimerica malo prošeta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.