Meni se beba tako nekako spustila da si pridrzavam trbuh dok hodam, imam osjecaj da ce ispasti 😂
Meni je na zadnjem pregledu beba procjenjena na 3kg iako znam da to sve moze varirati.
Nekako sam bila uvjerena da cu roditi cim udem u deveti mjesec al bebi se izgleda jos stoji unutra 😊
Hrabrica tako i ja, jedva cekam da rodim a onda kad mi pocnu nekakvi bolovi pomislim-ajd nemoj jos, nisam spremna 😂
Lorija mozes upisati moj sljedeci pregled 18.12, ako ne rodim prije 😁
I meni je tako, jedva čekam da stigne i da ju upoznam, a danas kad god mi se stegnuo trbuh je bila panika i točno to što i vi pišete- ne, ne, ne još, nisam spremna 😂
haha znači svima nam je tako nadam se da mi hrabrost neće otić skupa s klistirom kad dođemo u box
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
haha znači svima nam je takonadam se da mi hrabrost neće otić skupa s klistirom kad dođemo u box
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hahaha Hrabrice bas si me sad lijepo nasmijala!!!!
Veceras sam saznala da sam tu definitivno jos tjedan dana, s obzirom da nalaz zucne soli nije los, ali nije ni dobar, inducirat ce kad navrsim 38.tjedan sto je po njihovoj racunici petak...
Ah dobro, ja i moja ciganka cemo se jos druziti (iako sam na viziti nacula da mozda u ponedjeljak ide doma). Dakle sestre su svjesne kakva je, jer su me pitale jesam li sinoc mogla spavati, jel ona bila dobra 😑😑😑😑
Rekla sam im da sam jako umorna i pospana. Ako ne ode u ponedjeljak trazit cemo dr cimerica i ja da ili nju premjeste ili nas. Trebala bih se odmarati!
Supergirl i meni je vidno spusten trbuh sad i cak me zna zaboliti nisko. Navodno se prvorotkama spusta tjednima prije...
Petra bas mi je jako zao citat sto vas je sve snaslo. Drzim fige da se malo oporavite i uspijete izdrzat sve ovaj tjedan 🤞 bas ti nije lako. Puno pozitivnih misli saljem malom hrabrom decku ❤️
Hrabrice umrla sam od smijeha 😂😂😂😂
Ja ipak nebi jos 🙈🙊😁😂
haha znači svima nam je takonadam se da mi hrabrost neće otić skupa s klistirom kad dođemo u box
Joj i ja si sve mislim 🤣 al mislim da sam spremna, nekak sam si poslozila u glavi... valjda 🙃
Hrabrice mislim.da ću.ja tako.😂😂😂😂
I.definitivno ne bi još, bar mjesec dana 😱
Tonkice hrabro i sretno 💪💪
[/url
Hrabrice 🤣🤣🤣🤣 bitno da ti je nick hrabrica! Bua hahah...
Tonkica nadam se stavrno da ce otic ca pa da imas mira.
Danas malo kasnim s čitanjem
Mikio baš sam si mislila dal su te pustili...uživaj s malenom i bit će lakše svakim danom
Suosjećam s vama što imate problema s svekrom i svekrvom....moji su super nakon što smo pričali s njima da je dijete naše i da mi donosimo sve odluke vezano za njega (da se ne ureknem)
Lavice krstitke u Ikeii
Annika odmah epi nema zezanja e dal si pitala možda dal nosimo robicu za bebu u bolnicu ili samo za izaći...pampers, kremu i vlažne sam pripremila...za ovo nisam pitala...rekla bih da ne al eto nznm. Pampers sam uzela jedinicu jer već je sad 2700 tak da 0 bi bila premala.
Petra nadam se da će mali što prije ozdraviti pa da ti bude malo lakše...baš je grozno što ti nema tko uskočiti a moraš toliko aktivna biti i nemaš vremena za odmor.
Tonkice otvori prozor pa nek cimerica malo prošeta
Sortiraj odgovore
Najstariji