ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eleonoris
    15. Prosinac 2019. 00:23

Vecer cure,vjerojatno spavate,prvo zelim rec da ste me bas razveselile sto pitate gdje sam i kako sam..pa ukratko sutra idem za Zagreb i imam pregled kod druge ginekologice pa cemo vidjet sto dalje...ja sam se vec nekako pripremila na prijevremeni porod jer jednostavno imam takav osjecaj u sebi😣
    Moja ginekologica me ocito i nije bas previse pratila kako je trebala.Nadam se da ce biti sve okej.
    Pijem zeljezo i imam vitamina i normabel od 2 mg.
    Ja mirujem,cekam sad pregled i nadam se najboljem...svi simptomi su i dalje te..cak je otisao i apetit😕
    Hvala jos jednom svima na savjetima,podrsci ..misljenju.
    Nadam se da je kod vas sve okej?
    Vidim da netko ima problema sa cimericom a i mame koje imaju jos djece..sva su neka bubana.Pa brz oporavak anandelima
    Ja necu bit bas aktivna..ocekujem pregled,rezultate i htijela bi biti u nekom miru..nadam se da necu odma morat u bolnicu i da cu uspijet barem za Bozic biti doma.
    Pusa svima❤❤

kl1v
    15. Prosinac 2019. 00:43

Ja ne znam sto je meni. Meni se samo spava ko u pocetku trudnoce. Cim dotaknem krevet zaspem. Na 15-30min vise puta.i nikako doci sebi

kl1v
    15. Prosinac 2019. 01:02

Svi imamo nekakve tegobe...ali PetraB tebi se divim. Svaka cast zeno!! 
    Malcima brz oporavak zelim. I ja sam isto hrabra dok me ne copi nesto a onda ajd jos malo nek izdrži 😄😄🙈 

Točkica37
    15. Prosinac 2019. 06:37

Jutro. Uf Petra neka maleni brzo ozdravi 🙏 ti bi stvarno trebala nekako malo usporiti. Nadam se da ce ti muz imat neki go odo Bozica pa da te zamjeni da odmirujes svoje.
    Ugodna vam nedjelja 😘

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    15. Prosinac 2019. 07:58

Eleonoris

Vecer cure,vjerojatno spavate,prvo zelim rec da ste me bas razveselile sto pitate gdje sam i kako sam..pa ukratko sutra idem za Zagreb i imam pregled kod druge ginekologice pa cemo vidjet sto dalje…ja sam se vec nekako pripremila na prijevremeni porod jer jednostavno imam takav osjecaj u sebi😣
    Moja ginekologica me ocito i nije bas previse pratila kako je trebala.Nadam se da ce biti sve okej.
    Pijem zeljezo i imam vitamina i normabel od 2 mg.
    Ja mirujem,cekam sad pregled i nadam se najboljem…svi simptomi su i dalje te..cak je otisao i apetit😕
    Hvala jos jednom svima na savjetima,podrsci ..misljenju.
    Nadam se da je kod vas sve okej?
    Vidim da netko ima problema sa cimericom a i mame koje imaju jos djece..sva su neka bubana.Pa brz oporavak anandelima
    Ja necu bit bas aktivna..ocekujem pregled,rezultate i htijela bi biti u nekom miru..nadam se da necu odma morat u bolnicu i da cu uspijet barem za Bozic biti doma.
    Pusa svima❤❤

Eleonoris, drago mi jr da ides pp drugo misljenje. A sto se tice prijevremenog poroda,mislim da 95% trudnica misli da će prije roditi pa od 38.tjedna se tamo unervoze i cupkaju pa jos svi dolijevaju ulje na vatru s porukama "jesi jos u komadu" ili "pa kolko jos??" A zapravo bebica zna kad joj je vrijeme za van (osim onog nekog postotka tvrdoglavih 😂). Samo strpljivo i pozitivno!

Damnarexx 🌺
    15. Prosinac 2019. 09:10

Jutro curke 😊 zelim svima ugodnu nedjelju!
    Ja cu ici  pronjuskati adventom :D
    Eleonoris drzim fige da bude sve uredu, i da izgurate  2u1 cim vise!
    PetraB takodjer drzim fige da ti sve prođe glatko🤞 svaka cast na hendlanju.

Grizli
    15. Prosinac 2019. 09:30

Jutro svima! 
    PetraB kako si? Jesi se bar malo odmorila?
    Eleonoris dobro je da ides kod drugog gin, ja bi ovu tvoju vec odavno zamjenila si.
    Pridruzujem se ass udarcima 🙈... Neugodni, srecom pa nije precesto. 
    Jucer navecer mm i ja otisli do adventa i sokirana sam gluposti ljudi... Frajer mi servira sirovu kobasicu i na moju zamolbu mi izjavi da su to takve kobasice i da ne moze ju jace spec i da sta ce mi bit ako ju pojedem... Otisla u kantu... Drugi stand ajd epojest cu palacinku iako ne bi trebala. Narucim zena ju ne ispece do kraja pozalim se da je sirova i zena mi kaze ako ju skroz specem bit ce vam suha! I ona je zavrsila u kanti! Eto ocito je neka nova moda da trudnicama se servira sirova hrana sa mesom i jajima. 😡 Mm je samo prokomentirao ovi ne budu sutra gledali. Na kraju dosla doma gladna sa adventa i zedna sta je najbolje jer vodu drze u friziderima, a topli napici svi imaju alkohol. Odustajem od adventa po gradovima za ovu godinu! 

PetraB
    15. Prosinac 2019. 10:19

"jutro" cure... Hvala vam svima... Na zalost malac je jos gore danas. Ja sam oko 5 ipak poslala muza u krevet a ja legla kraj njega. Jedva smo uspijevali drzati onaj razmak od 4 sata da mogu kombinirat paracetamol i ibuprofen. Nece jest nista, samo spava... Jutros je tek drugu dozu atb popio tak da do navecer ne ocekujem neko poboljsanje. Sutra ce mm s njim ujutro na kontrolu (osim ak ga ne odvedem opet na hitnu danas jer ovo je totalno atipicno stanje za njega) jer ja uzv ne mogu odgodit. Uzasno me strah za njega. Sva sreca mm ce bit doma onaj tjedan kad je Bozic pa ce mi definitvno biti malo lakse tih dana.
    Cure zelim vam mirnu nedjelju svima, divne ste stvarno 😘

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    15. Prosinac 2019. 10:37

Ajoj Petra bas mi je zao da ne ide na bolje. Zelim vam sto prije ovaj tjedan kad je muz slobodan da ti malo uspijes odmorit 🤞
    Ostale curke u bolnicama, javljajte stanje!

Nego, znam da je bilo puuuuno prica i rasprava o bocicama i flasicama. Al jel mozemo sad rezimirat, s obzirom da pretpostavljam ste manje vise spremne 😁 kolko ste i sto kupile za pocetak? Mislim da je meni to zadnja stvarnkoja mi fali i jos uvijek nisam smislila kaj bi 🙈.  Hvala

Lorena94
    15. Prosinac 2019. 10:52

Jutro ženice, noćas ništa spavala, bebač skakao po mjehuru 😂, vidim pišete o ass udarcima, ponekad ih i ja osijetim, tj kao da me prema iza udari...mene danas ubija glava, podočnjaci... Sva sreća ne moram kuhati danas,djed imao rođendan i baka svašta napakovala ☺️ tako da mislim da ćemo danas odmarat i možda na advent nekuda.. Ugodnu nedjelju vam želim! PetraB držite mi se i ti i tvoj mamčić, javljaj nam se svakako. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.