ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivikii
    13. Prosinac 2019. 21:11

Crna mala  uhvati se sad svih ovih pomagala 🤣netko ih je vec nabrojao, ne moze odmoc. 😉
    Anna nadam se da je samo los dan🤞
    Tonkica super da nije nista opasno. I neka si pod nadzorom. 

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 21:15

Anna nadam se da će te zaobići, mene ova prehlada već par dana drži al sad je već ok. Prvo grlo pa sinusi, sad sam već ok al me bole pluća kad kašljem, nisam oduševljena. Srećom bez temperature prošlo. Odležala dva dana, a i dalje baš ne izlazim van i popijem valjda najmanje 2 litre čaja dnevno s limunom i medom. 
    Tonkica odlično. Ako nešto nisam previdjela svima svi nalazi super, neka tako i ostane ❤

[/url

Lorena94
    13. Prosinac 2019. 21:18

ivikii

Ja cu u Splitu.
    Do sad sam stvarno imala srece da naletim na pristojne sestre i doktore, iako ove u bolnickoj ambulanti budu malo lose volje, ali su prema meni stvarno super. A da budu bezobrazne mislim da bi se isti tren rasplakala od hormona😅 tako da Mrgud super si ti nju istrpila.
    Lorena vidis kako sve ide kako treba. Sad lipo uzivaj ✨

Ma ne znam samo što me pate s tim bebačevim trbuščićem, mislim, bebač se bacaka po cijeli dan i cijelu noć.. Mazimo trbuh i moj dragi i ja.. Pričamo, pjevamo...al svejedno je kao manji za tj dana. 

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 21:19

Hvala ti Grizli :)
    Mala crna sad ces ti to, sutra, preksutra ;)

[/url

Eleonoris
    13. Prosinac 2019. 21:25

Vecer 😊
    Vidim pisale ste o doktorima i sestrama po bolnicama.Mene je sve strah na koga cu naletit.Imam osjecaj da je svaki drugi bezobrazan.Pitam se zasto rade taj posao ako im sve zivo smeta.
    Ja sam bila danas na pregledu i nisam bas odusevljena.Ginekologica me poslala na rengen bubrega..mene je nekak strah na to zbog bebe..jel vi mislite da to steti?😕 I dalje sam anemicna..
    Pise da mi je cl 3 cm? Valjda dobro citam.Sad sam 34.tjedan pa jel to ok?
    S tim da imam bolne kontrakcije..narucila me za 2 tjedna u slucaju pogorsanja pravac u rodiliste.
    Nije mi bas jasno sto se dogada kod mene tocno..trbuh mi se spustio,imam proljev s oprostenjem i bolove,grceve iz leda prema trbuhu.
    Ima li neka iskusna mama savjet? Neko ko je prosao slicno?
    Panika me hvata😑
    Nadam se da ste sve dobro 😇😇😇😇
    Moze li mi neka otprilike reci sto treba meni za rodiliste od stvari...ja nisam sigurna sto spremit😂

Damnarexx 🌺
    13. Prosinac 2019. 21:33

Eleonoris

Vecer 😊
    Vidim pisale ste o doktorima i sestrama po bolnicama.Mene je sve strah na koga cu naletit.Imam osjecaj da je svaki drugi bezobrazan.Pitam se zasto rade taj posao ako im sve zivo smeta.
    Ja sam bila danas na pregledu i nisam bas odusevljena.Ginekologica me poslala na rengen bubrega..mene je nekak strah na to zbog bebe..jel vi mislite da to steti?😕 I dalje sam anemicna..
    S tim da imam bolne kontrakcije..narucila me za 2 tjedna u slucaju pogorsanja pravac u rodiliste.
    Nije mi bas jasno sto se dogada kod mene tocno..trbuh mi se spustio,imam proljev s oprostenjem i bolove,grceve iz leda prema trbuhu.
    Panika me hvata😑
    Moze li mi neka otprilike reci sto treba meni za rodiliste od stvari…ja nisam sigurna sto spremit😂

Ja stvarno ne znam 😳🤷
    Al evo ti link za stvari za rodiliste - https://postimg.cc/1n5H9ybT

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 21:40

Eleonoris

Vecer 😊
    Panika me hvata😑
    Moze li mi neka otprilike reci sto treba meni za rodiliste od stvari…ja nisam sigurna sto spremit😂

Ne želim te prestrašit, apsolutno nemam iskustva ali po pričama cura tu meni ovo zvuči kao trudovi i priprema za porod 😱
    Znam da je sestrična cijeli dan imala grčeve u trbuhu, proljev i tjeralo ju na povraćanje, otišla navečer na hitnu na ginekologiju i ispalo da cijeli dan ima trudove i rodila u roku odmah.

A rendgen se u trudnoći ne radi,.ali ako je ona procjenila da je potrebno.. Frendica je bila slomila nogu trudna i morala mirovat užasno dugo jer nisu htjeli napamet operaciju , tj. nitko od doktora nije.Htio rendgen napravit .

[/url

mrgud_zg
    13. Prosinac 2019. 21:47

Deedee ne muci te zgaravica od limuna? Ja se isto naljevam cajem al sam izbacila sve narance mandarine i limune jer mi grlo hoce izgorit poslje 🙄 koji glupi simptomi 😂
    Eleonoris pa jesu ti radili ctg ako imas kontrakcije to bi se vidjelo.. zasto te salje na rendgen uopce?

DeeDee
    13. Prosinac 2019. 21:53

Mrgud_zg da pokucam, uopće nemam žgaravicu. Imala možda 20 puta u cijeloj trudnoći i to nisam povezala s nekom hranom baš. A imam limun u vrtu nešpricani pa ga baš brdo koristim 

[/url

mrgud_zg
    13. Prosinac 2019. 22:05

Ajme blago tebi. Ljubomorna sam. Ja isto imam domace limune i mandarine al nema sanse, sto se blizim kraju to mi je sve gore od tih kiselih stvari. Nema vitamina za mene do poroda 🙈😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.