Mala.le sretno!
Eleonoris koliko sam upoznata rtg se uopce u trudnoci ne smije raditi. Osobno bi otisla na hitnu rekla sto me muci i nek te pregelduju kako treba.
Taman htjela pitat jeste se dogovorile koja ce iduca u box i vidim da se Mala uhvatila posla 😂 Sretnoooo i sad bebaca zafrkavaj preko trbuha, nemoj mu dat spavat 😂 Eleonoris nadam se da ti je bolje i slazem se sa curama, i ja bi isla na hitnu pa makar samo da mi kazu da je sve ok
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Mala.le sretno!!! Zao mi je kroz kakvu muku si prosla😑😑😑
Eleonoris pa di si ti to bila na pregledu?? Kakav crni rendgen bubrega u trudnoci? Spustanje trbuha je (iz mig iskustva) subjektivna procjena, proljev moze i nemora biti povezan s ovim a grcevi mogu biti trudovi al imati i veze s tvojim bubrezima. Otidji do hitne za svoj mir. Sretno!
Mala.le pa jos si i pricala da ti je dosta. Mogu zamislit taj stres kroz koji si prosla, ali sad ce to bit sve ok. Sretno i nek prode sto bezbolnije 🤞💪💪🎉🎉
Mala sreeeetno. Nadam se da ces se uskoro maziti sa svojom mrvicom.
Eleonoris slazem se s curama. Mozda stvarno ne bi bilo lose da odes na hitnu. Biti ces mirnija.
A vama curke hvala na podrsci. Ja prije sat vremena legla u krevet, popila gutljaj vode i ispustila dusu. Povracala sam. Sva sreca lavor bio pripremljen pored kreveta. Nadam se da ce sutra biti bolje.
A zgaravicu necu ni komentirati. Vise ni ne znam kako je to bez zgaravice. I da me bar samo pece nego to je takva bol kao da me iznutra rezu. Ne znam jel
Mogu ostati nekakve posljedice kasnije, tipa cir na zelucu i tako to
Mala.lepa jos si i pricala da ti je dosta. Mogu zamislit taj stres kroz koji si prosla, ali sad ce to bit sve ok. Sretno i nek prode sto bezbolnije 🤞💪💪🎉🎉
Moram rec da me neka odvratna sestra najvise nazivcirala jer mi je stalno govorila kako je to cudno, kako eto kao ziv je mali, ali je cudan, imam osjecaj da je uzivala u iznosenju losih vijesti...
I kad su rezultati bili losi, stalno je dolazila do mene i otpuhivala...uzas jedan...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.lepa jos si i pricala da ti je dosta. Mogu zamislit taj stres kroz koji si prosla, ali sad ce to bit sve ok. Sretno i nek prode sto bezbolnije 🤞💪💪🎉🎉
Moram rec da me neka odvratna sestra najvise nazivcirala jer mi je stalno govorila kako je to cudno, kako eto kao ziv je mali, ali je cudan, imam osjecaj da je uzivala u iznosenju losih vijesti…
I kad su rezultati bili losi, stalno je dolazila do mene i otpuhivala…uzas jedan…
Samo hrabro i ignoriraj koliko mozes te sestre i komentare..njima je to svakodnevnica a nama zivotni dogadjaj...ugl...samo hrabro pozitivno i sretnoo💕💕💕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Piba krvarenje nakon pregleda
Tonkica kolestaza.. sretno!!!
Anchy, cestitam na bebici, drago mo jr da je svr ptoslo super, ovo za dizanje pa malo su pozurili, bas ti treba da se skljokas takva slaba..
Mikio, zao mi je sa bolove.. ipak je to rana. Uff.. def prerano nakon 3 dana.
MalaCrna, sretno, sa se pokrene samo od sebe!
Anna, viroza? I ja dam danas (jucer) bila neka gengava, bez apetita, cudno u zeludcu.. popila zadnju tabletu zeljeza i vit c. Mozda i to malo utjece
Lorena, super za uredne nalaze..
Eleonoris, gdje ti ono zivovo tvoje zvuci kao pred porod (ciscenje itd)
Mala, sretno!!! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Aha šta sam ja danas rekla 😁 Mala.le sretno i sad mazi i ljuljaj tibu i ne daj mu spavati zato što te tako prepao.
Anna nadam se da ce sto prije proći..mene sad bas strah tih viroza ponajviše zbog kaslja..ovak kad se nakasljem sve me zaboli i imam osjećaj da će mali izletit a ne da me pocne muciti pravi kašalj 🙈
Ono kad pises u kraticama da sve popamtis pa na neku foru stisnes "posalji" prije nego si iskomentirao sve kak spada. Isprike na retardiranoj poruci. Sto vec jednom ne uvedu tu opciju editiranja?? Znaci, ispocetka..
Piba, izgleda da si bas osjetljiva dolje, bas mi je zao, svako krvarenje je šok, pa bilo ono i bezazleno.
Tonkica, dobro da ipak nije alarmantno, al neka si ti njima tamo da te imaju pod kontrolom!
Anchy, cestitam na bebici, drago mi je da je sve super, proslo, a ovo za dizanje pa malo su pozurili, bas ti treba da se skljokas takva slaba..
Mikio, zao mi je sa bolove.. ipak je to rana. Uff.. definitivno prerano salju doma. Nadam se da ces ipak ostati jos koji dan.
Mala i MalaCrna, sretno cure, nek sve prodje bez komplikacija i da se ubrzo druzite sa svojim bebicama! 🤞🤞
Anna, uff, viroza? Nadam se da ce te proci..
Ja sam danas (jucer) bila neka gengava, bez apetita na momente sto je za mene cudno jer inace stalno osjecam vucju glad (cak i nevezano za trudnocu) pa mi se podrigivalo, pa na wc.. mozda i od zeljeza, popila bas zadnju tabletu. Za sad me zgaravica zaobilazi (mozda jednom, dva put bila, stigne..).
Lorena, super za uredne nalaze! 👏
Eleonoris, gdje ti ono zivis? 🤔 Ovo tvoje zvuci kao pred porod (ciscenje itd). Pridruzujem se savjetima...
Inace, pregled od cetvrtka, sve uredno, zatvorena, glavica i dalje dolje, samo se malo namucila sa mjerama na tom svom uzv-u, pa su nekako zbrda zdola, ali procjena je oko 1800gr sto je cini mi se sasvim ok za ove tjedne. Malecka u prvoj trudnoci je isto tako bila, nekih 1700gr sa tj dana manje. Doktorica dala uputnice za ponavljanje KKS (Fe..), TSH, FT4 i za Petrovu onaj test senzibilizacije. Odlazi zena u zasluzenu penziju do kraja godine, tako da sljedeci, pretpostavljam zadnji pregled prije TA odradjujem kod nekog novog doktora, pojma nemam kojeg. Onda ce mi valjda dati D1 za TA i uzeti bris na streptokok. Za cas ce to, po tempu kojim se radjaju zimske bebe, bolje mi je da budem spremna i pozurim sa tim "zadnjim pripremama".
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji