ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    14. Prosinac 2019. 05:40

Mala u kojoj si bolnici? Ne volim te netakticne sestre nikako! Hvala Bogu da se na kraju ipak sve vidjelo... Nadam se da ako ti i krene da prode sto bezbolnije i brze!
    Tko nam danas ima preglede? Sretno svima! 🍀😘

• thinkpink1
    14. Prosinac 2019. 06:20

Jutro curke! Ja danas ko nova😊
    Mala.le sretno!🍀🥰
    Eleonoris nadam se da si vec obavila hitnu...
    Ostalo sam sve zaboravila kaj sam htjela napisat 🙄
    Primjetila sam da nam se Petra nije javljala. Nadam se da je ok i ona i klinci...🤔

Točkica37
    14. Prosinac 2019. 06:28

Jutro. Svakakve vijesti, vidim. Javite se danas da vidimo stanje . Bit ce to sve ok. Ugodan i miran vikendic 😘

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• piba7
    14. Prosinac 2019. 07:28

Jutro cure, sretno svima koje su u bolnici i na pregledima.
    Mikio, mene apsolutno svaki tvoj post rasplace, toliko mi emotivno i predivno to sve zvuči..  Sretno i da ti i bolovi čim prije prođu i da se s dojenjem uhodate.

Lavica27
    14. Prosinac 2019. 07:40

Jutro cure! Omerta super za pregled,onda su nam tu negdje bebice po tezini... da Petre nema vec par dana,i ja se nadam da je sve ok🤞 
    Mikio bas sam jucer mislila na tebe jesu te pustili doma. Meni je muz dva tjedna uskakao s malom,dodavao na dojenje, on prematao inoblacio,kupao,ja ko sporedna uloga bila. Al kad si opisala dolazak kuci,isto tako smo se osjecali❤ Uzivajte u ovim trenucima,vjeruj da taj osjecaj nikad neces zaboraviti,kolko god brzo rastu. Eh moja je s 3 kg dosla doma pa joj sve bilo ogromno,odmah su bake trčale u ducane i brzo prale 50 robicu. S tim iskustvom sam se ja sad nakrcala 50 pa kaj bude. Sretno😘😘😘

Raštika
    14. Prosinac 2019. 07:56

Grizli

Otvaramo kladionicu 👍! Ja gledam i pratim prvu lisu i jos kao imam full vremena do mog termina. A zapravo kad upalim mozak onako 😳😳😳😳.
    Kojim god redom dolazile bebe samo da dolaze zdrave i ne prerano da smo bar s time bezbrizne.
    Red fox ce u radaoni kitit bor 😉… Ja inace okiti uvijek ranije al sad kako nemam sta raditi danas rekl mm da mi sa tavana sve poskida i sad vidim da mi je potez svjetski jer za koji dan bi umrla to sve vjesat. A sad ko ce ga raskitit nije vise moj problem. 😁
    Rastika 😍 ja jos skicam temu o planiranju trudnoce u nadi da cu vidit tvoj plusic… Najbolje da zamjenimo mjesta kad rodim ti da si iduca. Tako smo se Tata me zove zlato i ja dogovorile i na kraju je zbilja tako bilo. Vrijeme brzo prođe u tih 9mj.

Evo da vam ne spamam temu samo cu reci moze! Dogovoreno! Zauzimam tvoje mjesto. ❤️💪
    Drz'te se sve. 🙋‍♀️❤️ Sretno zene! 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    14. Prosinac 2019. 08:00

Jutro curke! Lijep vikend svima! 
    Mikio predivno, kad to tvoje procitam jedva cekam dozivjet taj povratak doma. Vec sad mi dodju suze na oci od uzbudjenja i srece. Drzite se! Nemoj slusat sto ko kaze, velicina bradavica kao ni velicina cica nema veze sa mogucnosti dojenja. Samo hrabro i zelim ti da sto prije uspostavite dojenje kako treba. Pazi malo na sebe zbog reza. 
    Mala.le tu zlicu od sestre necu ni komentirat. 
    Mene je sinoc jako rasplakao svekar. Toliko sam se naljutila i sad mi jos u glavi kuha. Zove mm i izjavi da se on kladi doma da mi dijete nis pametno necemo nauciti, i da prva rijec ce bit shopping, ikea ili neka trca glupost, a ne nista pametno. To je islo meni u dzep jer kao obozavam shoppingirat. I da mi znamo di sta po ikei stoji, al eto neznamo nista o zivotu i djeci. Mene je to bas uvrijedilo. Mm je samo slusao sokirano i reko ne moje dijete ce prvo rec mama i tata i poklopi mu. Znam da ne smijem to uzimat k srcu i nije prvi put da ima glupe izjave, al bas me zasmetalo. Onako hellouu ako ja ne znam nista o zivotu nakon brdo toga sta sam prosla, o djeci koje sam se hvala ti boze nacuvala, i ako do sad nisam dokazala tom covjeku da sam sposobna i inteligentna osoba sa svime sto radim, posjedujem i dostignućima koja nisu mala i beznacajna, btw imam za doktorirat uskoro, a on o meni ko da nisam ni osnovnu skolu uspjela zavrsiti. Dodje mi da mu ne dozvolim ni da vidi dijete kad se rodi. A o scenama koje ce se dogadjat kad cuje da mala ima moje prezime odmah mi tlak skoci, jer eto vec su scene bile jer necemo rec spol, ime koje smo odabrali jer ga on mora blagosloviti, planiramo putovat sa bebom, kupujemo stvari bez da on da svoje misljenje i sud... Sorry cure morala sam se pojadat jer nemam kome trenutno, a mm ne zelim jos vise opteretit tom pricom jer sam vidila sinoc da je kipiou sebi zbog toga. 

Lorena94
    14. Prosinac 2019. 08:24

Grizli

Jutro curke! Lijep vikend svima!
    Mikio predivno, kad to tvoje procitam jedva cekam dozivjet taj povratak doma. Vec sad mi dodju suze na oci od uzbudjenja i srece. Drzite se! Nemoj slusat sto ko kaze, velicina bradavica kao ni velicina cica nema veze sa mogucnosti dojenja. Samo hrabro i zelim ti da sto prije uspostavite dojenje kako treba. Pazi malo na sebe zbog reza.
    Mala.le tu zlicu od sestre necu ni komentirat.
    Mene je sinoc jako rasplakao svekar. Toliko sam se naljutila i sad mi jos u glavi kuha. Zove mm i izjavi da se on kladi doma da mi dijete nis pametno necemo nauciti, i da prva rijec ce bit shopping, ikea ili neka trca glupost, a ne nista pametno. To je islo meni u dzep jer kao obozavam shoppingirat. I da mi znamo di sta po ikei stoji, al eto neznamo nista o zivotu i djeci. Mene je to bas uvrijedilo. Mm je samo slusao sokirano i reko ne moje dijete ce prvo rec mama i tata i poklopi mu. Znam da ne smijem to uzimat k srcu i nije prvi put da ima glupe izjave, al bas me zasmetalo. Onako hellouu ako ja ne znam nista o zivotu nakon brdo toga sta sam prosla, o djeci koje sam se hvala ti boze nacuvala, i ako do sad nisam dokazala tom covjeku da sam sposobna i inteligentna osoba sa svime sto radim, posjedujem i dostignućima koja nisu mala i beznacajna, btw imam za doktorirat uskoro, a on o meni ko da nisam ni osnovnu skolu uspjela zavrsiti. Dodje mi da mu ne dozvolim ni da vidi dijete kad se rodi. A o scenama koje ce se dogadjat kad cuje da mala ima moje prezime odmah mi tlak skoci, jer eto vec su scene bile jer necemo rec spol, ime koje smo odabrali jer ga on mora blagosloviti, planiramo putovat sa bebom, kupujemo stvari bez da on da svoje misljenje i sud… Sorry cure morala sam se pojadat jer nemam kome trenutno, a mm ne zelim jos vise opteretit tom pricom jer sam vidila sinoc da je kipiou sebi zbog toga.

Jutro drage.  Grizli ti sa svekrom a ja sa vudućom svekrvom, prije cca god i pol smo se toliko posvađale jer se u sve miješa, onda je još smišljala koje kakve gluposti da mene i dragog posvađa, pa nekih godinu dana nije htijela ni pričat sa mnom, al bar je bio mir. E sad moji su nam pomogli oko sobice, robice, jer je mebi užasno teško stajat duže vrijeme, moja mama dođe počistit nam kuću kad ja ne mogu, a ona ni da pita jel nam treba što pomoći.. Čak joj je i momak rekao da ak se tak misli ponašat ne mora više dolazit kod nas. 

samojed
    14. Prosinac 2019. 08:33

Jutro cure, evo čitam sve zaostatke sat vremena 😊
    Mrgud hvala ti na odg, a što se tiče žgaravice kad bih ti rekla da ja svaki dan pojedem po 1-2limuna al skorz znači ostane samo kora haha tacno ću nekad uslikat msm da niko tako ne jede limun 🙃 a da li je istina ko ima žgaravicu kao bebica će imat kosu izgleda moja će bit totalno ćelava ako je po tome 
    Hani nadam se onda da je ta bol bila zbog toga niko sretniji od mene ali on mene i dalje udara u donji dio nadam se da to ništa ne mora značiti 
    Malale, MalaCrna sretno vam da se što prije pokrenu bebice i sve dobro prodje 
    Eleonoris mislim da ne bi trebala ići na rendgen to je za trudnice strogo zabranjeno baš znam da u svakoj čekaonici gdje se snima rendgen ima naljepcžnica ako ste trudnica obavezno javite osoblju ali opet doktorica zna bolje sigurno 
    Grizli kako danas oci, vidim kamilica ti nije pomogla ali eto nadam se onda da je krema pomogla?
    Ah evo nazivcirala sam se dok sam čitala o tvom svekru, ne znam stvarno kako imaju uopste potrebu ista komentarisat smatram i da sam sve najgora i da nemam blage veze o djeci to nije ničiji problem već samo moj i mm, a i svakako je curica i treba da zna za shoping 😊  ali opet čovjek ne treba davati pažnju nebitnim komentarima i zamarati se s tim al znam da ne možeš a da se ne iznerviras a msm da su ti komentari teze pali tvom muzu jer ipak mu je to otac tako da nemoj mu nis ni govoriti 
    Mikio uzivaj te sada,kad tako čitam meni ovaj moj termin djeluje sve dalje i dalje  😞 , želim ti da rana što prije prestane boliti i da dojenje uspješno i brzo uspostavite 

• Zarica
    14. Prosinac 2019. 08:49

Grizli, ja isto imam slicne probleme sa svekrom. Svi pisu kako im svekrve zadaju probleme, a moja dobra ko kruh,  dok je svekar druga prica... Svaki razgovor s njim je soljenje pameti do beskonacnosti. Takodjer je jedan od onih za koje zena ima bit u kuhinji a musko je glava kuce. Prosle god se mm s njim posvadjao toliko da mjesecima nisu komunicirali. Sada kad cekamo bebu su nekako izgladili te odnose tako da se svekar malo kontrolira ali ono... takav je kakav je, bojim se kada ce opet nesto kulminirati. Takodjer se boji da cemo ga mi 'krivo' odgojiti, vjerojatno mu je najveci strah da mali ne ispadne kao netko tko uzima zene ravnopravnima. Ma stvarno mi ne odgovara nikako. Zato i pokusavam podsvjesno odgadjati te posjete bebi sto vise :) Za njega nemam ni ime nego sam 'nevista', i to uvijek teatralno i glasno izgovara. Kad je njegova strana obitelji skuzila da necemo ime dati po djedu to je bio opci sok i nevjerica:D

Eto, mm to sve puno teze pada ali da znas da nas ima s takvim problemima:) Ucim se ignorirati sve jer na kraju osim praznih rijeci nema tu nicega. Mi imamo sada svoje obitelji i nitko nam ne moze dirigirati kakav cemo zivot u njima voditi ako to ne dozvolimo. Odgovaras sa 'da da' i na kraju dana odes svojoj kuci i zivis po svom:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.