ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    14. Prosinac 2019. 08:49

Grizli nemoj se opterecivati primitivcima takvim, sjecam se da si vec spominjala da te dosta podcjenjuje. Pusti budalu, a ovdje se mozes uvijek pojadati! 🤗 A tvoj muz je imao savrsen odgovor!
    Mikio prekrasno, uzivajte u ovom vremenu ljubavi i zblizavanja. I ja jedva cekam 🤭🤭
    Znaci sa mnom je u sobi jedna gospoda koja melje i melje i melje, ja sam sad vec toliko umorna i pospana. Narira sve sta radi omg i jos uz to je bucna uzasno.
    Bila je vizita jutros, nista novo nisam saznala, pratit ce ctgom i to je to za sada. Ah strpljenje je vrlina. Dok me mali suta u desno rebro ja sam ok 😊
    Voljela bih da nam se Eleonoris javi da vidimo kako je...

Lavica27
    14. Prosinac 2019. 08:51

Joj zaboravila sam komentirat onu zlu sestru od mala.le, eto nadam se da si joj uzvratila nesto,neki ljudi su stvarno sadisti! Hvala Bogu da je sve ok.
    Grizli steta da se muz nije snasao al da prostis, sta sere svekar,on je znao nesto o djeci kad je dobio prvo? Svinsu uber pametni za druge! Da nisi rekla da je to svekar komentirao pomislila bi da je neki ljubomoran frend,balavi komentari. Uopce se ne obaziri. Cak nabaci dr put da ste trazili upravu ikee da vam ustupe restoran za krstitke jer ste jako vezani za njih.

annika
    14. Prosinac 2019. 09:19

Jutro!
    Mala.le  sretno
    Tonkica1 ja sam svaki put u bolnici imala tako neku dosadnjakovicku. Ako se zadržite skupa dulje a ignore ne pali, reci joj da imas uzasne glavobolje i ako se moze malo stisati. Mene je to izludjivalo.
    Miki0 a proci ce ce bolovi. Samo uzivajte s bebicom
    Grizli samo se tjesi da je daleko svekar, zamisli da je blize pa da dolazi stalno i petlja se. Nista ti tu drugo ne mozes, ne vrijedi ti se zivcirati.
    Mi smo jucer bili u babinjama pa sam se donirala promjenama u os bolnici- MaRe i Dalindas- kazu da prvu noc bebu odvedu da se odmorimo i ako je sve u redu 48 sati od poroda ides kuci. Daju dohranu bez prevelike drame. Kad sam bila sa dvoje starijih to nista nije bilo tako. I kaze ta mama da su njoj na prvom pregledu u TA ponudili epiduralnu, da prvorotkama svim nude. 

[iimg]

• AnnA
    14. Prosinac 2019. 09:24

Mikio zelim ti sto brzi oporavak i da sto brze nadjete neku svoju rutinu.
    Grizli mogu ti reci nemoj se obazirati na takve glupe i zlobne komentare ali znam da bi i meni tlak skocio na 1000. Ali zaista je takve budale najbolje staviti na off.
    Ja vise nisam povracala al nisam bas ni spavala i cijelu noc i evo sad me boli trbuh, onako menstrualni bolovi i ledja. I uzasno me strah da se nesto ne pokrene vec sada. Ne znam dal da popijem normabel da se to sve smiri ili lupocet ili nista. Al evo panika vlada

kl1v
    14. Prosinac 2019. 09:45

AnnA

Mikio zelim ti sto brzi oporavak i da sto brze nadjete neku svoju rutinu.
    Grizli mogu ti reci nemoj se obazirati na takve glupe i zlobne komentare ali znam da bi i meni tlak skocio na 1000. Ali zaista je takve budale najbolje staviti na off.
    Ja vise nisam povracala al nisam bas ni spavala i cijelu noc i evo sad me boli trbuh, onako menstrualni bolovi i ledja. I uzasno me strah da se nesto ne pokrene vec sada. Ne znam dal da popijem normabel da se to sve smiri ili lupocet ili nista. Al evo panika vlada

Jesi probali popiti magnezij i leci na lijevi bok, jastuk pod noge.  Meni se tako smiri.

annika
    14. Prosinac 2019. 09:46

Anna moguce da te trbuh sad boli od naprezanja. ja bih na SP vom mjestu legla, ako ne prestane popila Normabel

[iimg]

• AnnA
    14. Prosinac 2019. 09:58

Popila sam magnezij i legla na lijevi bok. Ako se ne smiri onda cu normabel. 
    Tnx cure :)

DeeDee
    14. Prosinac 2019. 10:00

Lavice ubila si s krstitkama u ikei zbog emotivne vezanosti ahahah 

Mikio ajme predivno ❤❤❤❤

Ja sam primjetila da nema ni Petre ni Sarite. Valjda je sve ok.
    Ostale curke sretno,  tu je napokon predivan sunčan dan, navodno samo danas, pa idem malo u šetnju, van iz kazne hh:)

Ugodan vikend svima, da prođe bez drama 

[/url

Damnarexx 🌺
    14. Prosinac 2019. 10:06

Mikio bas ti to lijepo napisala, odmah sam si zamislila tu scenu kad mi dodemo doma 🥰 jooj jedva cekam!
    Grizli ne mogu vjerovat da postoje takvi ljudi. Jos si trudna, umjesto da bira rijeci, on se kao seljacina izrazava. 
    Po vasim pricama i problemima sa sveki/svekrom, tek sad shvacam koliko ja imam srece da oko sebe imam normalne ljude :) 
    Njegova familija je stvaarno normalna, cvrsto stoji na zemlji. Nitko nas ne gnjavi, ne dolazi(sto me nekad ljuti😂al svi rade..) tako da smo bas u miru blazenom.
    AnnA imenjakinjo, nadam se da si bolje 🤞 mene tako strah da me ne uhvate ova sranja sta kruze..viroze/gripa..kljukam se vocem i nadam se da ce me zaobici.
    Mala le sretno!! Nadam se da se vec nesto pokrenulo, ili da se mazis se bebicom😍😍😍
    Eleonoris javi se kad stignes da li si dobro.

• mom12
    14. Prosinac 2019. 10:09

jel ko od vas kupovao jednokratne pelene unaprijed? i ako je koji broj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.