Lorena ne zamaraj se. Dok bebac napreduje dobro je. Mozda je samo fit bebac💪
Eleonoris meni ti to zvuci kao kontrakcije, jesi li radila ctg?
Mene zgaravica ubije Cim pojedem nesto teko za veceru kao danas i jucer🙄 i onda cijelu noc glumim zmaja🐲🔥
Eleonoris ja bih na tvom mjestu otisla u bolnicu na hitnu, meni to zvuci kao kontrakcije pogotovo sto je sa mnom zena u sobi za koju su sumnjali na bubrege jer ju uzasno boli, a na kraju ispalo da zena ima trudove cijelo vrijeme. Bolje da odes pa makar bilo bzvz. Sretno! 😘
Cure, mene su ostavili u bolnici. Dan mi je bio horor...beba se nije cula na 3 ctg-a, i na cetvrtom se probudi i pokaze trudove...ne moram vam ni opisat koje olaksanje sam dozivila...
Otvorena sam 3 prsta, cerviks je nestao, ocekuju porod uskoro...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala sretnoooo 🤞🍀
Eleonoris ja bi isto otisla na hitnu, za svaki slucaj. Sve stvari ti budu tvoji donjeli ak nisi spremna, nemoj oko toga brinuti.
Cure, mene su ostavili u bolnici. Dan mi je bio horor…beba se nije cula na 3 ctg-a, i na cetvrtom se probudi i pokaze trudove…ne moram vam ni opisat koje olaksanje sam dozivila…
Otvorena sam 3 prsta, cerviks je nestao, ocekuju porod uskoro…
A prase uspavano, dobro da te nije srce izdalo.
Sretnoooo 💪💪
[/url
Btw glupo pitanje, šta se ne čuju na ctgu otkucaji srca? Nije mi jasan taj dio da se ne čuje kad spavaju, pa valjda srce svejedno pumpa hmmm
[/url
Cure, mene su ostavili u bolnici. Dan mi je bio horor…beba se nije cula na 3 ctg-a, i na cetvrtom se probudi i pokaze trudove…ne moram vam ni opisat koje olaksanje sam dozivila…
A prase uspavano, dobro da te nije srce izdalo.
Sretnoooo 💪💪
Jos kad su mi nakon 3. puta rekli da sam za ostat u bolnici, da me ne smiju pustit kuci s tako losim ctg-om, ne pamtim veci strah u zivotu...
A sad lupa ko lud i ctg ocitav trudove, a osoblje se cudi kako nista ne osjetim hhh.
Termin mi je za 7 dana, al evo svi su uvjereni da ce to brzo krenit..
Btw glupo pitanje, šta se ne čuju na ctgu otkucaji srca? Nije mi jasan taj dio da se ne čuje kad spavaju, pa valjda srce svejedno pumpa hmmm
Nemam pojma, sad mi doktorica kaze da se neki od njih bore za to da se ctg ne snima do termina jer izaziva toliku paniku, kao u mom slucaju...jer to nista ne mora znacit...ima zena bude im sve ravna crta pa rode par sati nakon toga..
Sretnoo❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji