Kako mrzim kad stavim pogresannnn
Daaa baš isti oblik 😊😊
A i tu smo, tjedan razlike :)
[/url
Dobro jutro 😊
Trbusi su vam bas lijepi 🥰 mikiomoj se zadnjih dva dana malo spustio, bas sam gledala da nije vise onak blizu sisama ko prije 😂
Mrgudsuper da si bolje, sad smo odmaraj.
Lavicadrzim fige da nije nista strasno i da ce brzo proci.
Moj mali isto nije nimalo njezan, tolko se rasteze da nekad imam osjecaj da ce probiti van. Jedino je prestao lupati ko inace, sad lupi par puta dnevno, vise se rasteze.
Jaivanpajel ti taj iscjedak prije sluznog cepa bio bas svaki dan? Meni danas opet slabo 🤷🏼♀️ i nakon kolko si rodila od tog iscjetka? 😂 to je najvaznije pitanje 😂
Inace moj muz je sav u brizi kak bude organizirao slavlje za rodenje. Jer imamo mali stan tak da ne dolazi u obzir da zove ljude kod nas. Jel su vasi kaj smislili ili razbijaju glavu ko moj? Iako se on brine oki nebitnih detalja, tipa kaj bude ponudio za jesti i tak 😂 al mozda mu olaksam ak su vasi kaj smislili
Joj i mog to brine, al njega brinu malo drugačije brige...mi imamo ok stan za pozvat ljude al njega brine šta ak rodim prek tjedna i za vikend sam doma a on ne bi baš slavio usred tjedna...jer kak će ljudi polupijani ić sutradan na posao xD i isto uopće ne zna kaj bi od hrane i sl. tako da eto i moj razbija glavu time .
Jooj ja kad vas čitam u mojim tjednima imate već sve naznake da se bar nešto događja...ti famozni sluzni čepovi, bolovi, kontrakcije, spuštanje trbuha....ja nemam ništa od tog... mislim da je moj mali odlučio do punoljetnosti se zadržat u buši xD bez briga i pameti.
Dobro jutro 😊
Trbusi su vam bas lijepi 🥰 mikiomoj se zadnjih dva dana malo spustio, bas sam gledala da nije vise onak blizu sisama ko prije 😂
Mrgudsuper da si bolje, sad smo odmaraj.
Lavicadrzim fige da nije nista strasno i da ce brzo proci.
Moj mali isto nije nimalo njezan, tolko se rasteze da nekad imam osjecaj da ce probiti van. Jedino je prestao lupati ko inace, sad lupi par puta dnevno, vise se rasteze.
Jaivanpajel ti taj iscjedak prije sluznog cepa bio bas svaki dan? Meni danas opet slabo 🤷🏼♀️ i nakon kolko si rodila od tog iscjetka? 😂 to je najvaznije pitanje 😂
Inace moj muz je sav u brizi kak bude organizirao slavlje za rodenje. Jer imamo mali stan tak da ne dolazi u obzir da zove ljude kod nas. Jel su vasi kaj smislili ili razbijaju glavu ko moj? Iako se on brine oki nebitnih detalja, tipa kaj bude ponudio za jesti i tak 😂 al mozda mu olaksam ak su vasi kaj smislili
Joj i mog to brine, al njega brinu malo drugačije brige…mi imamo ok stan za pozvat ljude al njega brine šta ak rodim prek tjedna i za vikend sam doma a on ne bi baš slavio usred tjedna…jer kak će ljudi polupijani ić sutradan na posao xD i isto uopće ne zna kaj bi od hrane i sl. tako da eto i moj razbija glavu time.
Jooj ja kad vas čitam u mojim tjednima imate već sve naznake da se bar nešto događja…ti famozni sluzni čepovi, bolovi, kontrakcije, spuštanje trbuha….ja nemam ništa od tog… mislim da je moj mali odlučio do punoljetnosti se zadržat u buši xD bez briga i pameti.
Haha pa pametno dijete, što mu fali unutra 😁
[/url
Angelly ja sam danas napokon spakirala kofer i zatvorila ga, soba je od neki dan spremna, i bas sam komentirala da sad bez stresa sto se mene tice mozemo cekat i novu godinu u komadu 😁 muz ce bit sretan zbog godista u sportu, ja jer firma daje vecu nagradu 💰🙈 od nove godine. Do sad mi je bio stres jer nisam imala sve gotovo a sad mi je postalo svejedno 😁
Lavice bas mi je zao sto vas je ipak ulovila najgora opcija 😔. Nemoj guglat. Drzim vam fige da se do sutra nista ne pogorsa 🤞❤️
Ps. Kad smo kod petrove. Meni super frendica rodila u 9 mj. I odusevljena je sa svim sestrama. Dojila je al nije imala dosta jer je isla na carski pa je beba dobivala malo nadohrane. Tek joj je doma kasnije krenulo jace mlijeko. Al bas je pricala da je svim sestrama kupovala poklone kolko su joj bile super. Eto sto iskustava..
Curke bas su vam lijepi trbuščići😍😍😍 i bas me vesele kad ih vidim🥰🥰🥰
Lavice nekak sam navijala da budu dobri nalazi, al kak si nam ju opisivala nekak mi bilo sumnjivo, jos kad sam vidla kolki joj je CRP 🙄🔫, mogu mislit samo kako je tebi. Jel ti pedica sta rekla u slucaju hospitalizacije, koja bolnica? Makar se iskreno nadam da ce pomoci antibiotik i da ce odobro odreagirat na njega.
Netko je napisao da sestre ne vole bas mijenjat plahte, iskreno, bas me briga, ne volim ni ja lezati na zmazanoj a jos manje krvavoj, tak da me ta strana uopce ne dira...drugo je ak je vikend i zafali im cistog vesa, al imaju susjedne odjele pa nek posuđuju. Za sve postoji rjesenje, samo treba malo volje...😌
Cure jel ima koja da nije u braku? Ja i decko smo skupa vec vise od 8 godina, i zaruceni smo, ali nismo se vjencali, ja sam to htjela mozda kasnije, nisam htjela trudna svadbu imati i sad nam svi broje da se moramo vjencati zbog djeteta, da ce bit velikih problema s papirima, a nitko nam ne kaze kakvih tocno problema. Jel ima koja provjerenu info jel moramo bar kod maticara ili mozemo to sve kasnije obavit? Proletilo nam je vrijeme i sad nam se neda to na brzinu, a nebih htjela da ona ima problema radi nase neorganizacije 🙈
LoBi ma nećete imati problema. Samo što se in neće "automatski" upisati kao otac djeteta već će trebati doći "priznati" dijete. Nikakvi problemi i komplikacije. Samo se opustite i riješavate stvari i svoj život kako vama odgovara.
Lobi ne brini kad dodjes na zapisnik ili kako se to vec zove u opcinu na upis djeteta smo ce on priznat dijete i to je to od svih komplikacija. Drugo bi bilo da si ostala trudna sa nekim s kim ne planiras nista kasnije pa ga moras naganjat da priznaje dijete, alimentacije isl. To znam po osobi koja je sa deckom isla upisat bebu, a jos nije bila ni sluzbeno rastavljena od bivsega muza. I mislim da morate onda oboje potpisat da ste suglasni o prezimenu djeteta ili tako nešto. A kad cete se vjencat, kako i dal uopce to je samo vasa stvar
Lobi ja imam nekoliko parova u blizoj okolini koji nisu vjencani a imaju dijete. Apsolutno mislim da se ne trebas stresirat. A pogotovo to ne napravit jer ti netko prigovara. Odrasla si osoba, sa svojim deckom dugo godina i totalno je glupo da vam se itko petlja. Moj savjet ti je da napravite ili ne napravite upravo onako kako vama pase 😉
Hvala vam cure,divne ste❤ Bas mi puno znace vase poruke.
Nadam se da nece doci do hospitalizacije jer kolko znam ako ne dojim nemogu biti s njom 0/24 vec samo po danu🙄
No ne zelim o toj opciji ni razmisljati. Thinkpink nije spomiNjala koja bolnica,zasto? Dobila je Rexocef, borbe su da popije😕
Hvala beba za info,svima puno znace svima vjerujem.
Pricale ste o festama, prijatelj od muza ima neko obiteljsko gospodarstvo pa ga je pitao da tamo bude,mi kupimo cugu a njegova je klopa... al o tom potom.
P.a. za sve mame, pedica mi je rekla kad dodjemo iz rodilista da kcer ne vodim mjesec dana u vrtić😱 planirala sam 2 tj max 3 al mjesec dana..
Sortiraj odgovore
Najstariji