ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    09. Prosinac 2019. 14:02

Ajoj Lavice siroče malo. Al znamo da je lavica pa će i to ona izdržat bez problema,  držim fige da brzo prođe 

[/url

Grizli
    09. Prosinac 2019. 14:09

Uf Lavice bas uzas! Drzim fige da do sutra se ne pogorsa da ju ne zadrze u bolnici. Misic mali jadnica. Drzite se! I brzo ozdravite.
    Hrabrice bome tvog stomacica ima! Zgodan primjerak! Hehe ledeno doba 😄 bas tako. Sto je ova moja mrvica prosla do sad stvarno je zilava bebica pa se nadam da ce tako i u zivotu biti zilava i jaka. Ipak joj je uspjelo ono sto mnogima prije nje nije. Sad sa odmakom kako se blizi termin sve cesce se salimo na taj racun. 

Hrabrica
    09. Prosinac 2019. 14:12

Lavice držim fige da što prije prođe i da ne mora u bolnicu <3 ali gledaj s druge strane, ako i ostane tamo bar će biti pod nadzorom pa ćeš biti donekle mirnija <3 I mani se googla, taj najviše pametuje a najmanje zna!
    DeeDee ma mog ne možeš u kafić natjerat ni u normalnim okolnostima :D Jedini put kad se zapio je bilo na momačkoj i to jer su si momci uzeli za zadatak da ga napiju (jer nit pije nit puši..)..siroti se ničeg ne sjeća..Kad su ga kasnije ispitivali kak je bilo na momačkoj, govorio je da je čuo da je bilo dobro 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    09. Prosinac 2019. 14:14

Grizli

Uf Lavice bas uzas! Drzim fige da do sutra se ne pogorsa da ju ne zadrze u bolnici. Misic mali jadnica. Drzite se! I brzo ozdravite.
    Hrabrice bome tvog stomacica ima! Zgodan primjerak! Hehe ledeno doba 😄 bas tako. Sto je ova moja mrvica prosla do sad stvarno je zilava bebica pa se nadam da ce tako i u zivotu biti zilava i jaka. Ipak joj je uspjelo ono sto mnogima prije nje nije. Sad sa odmakom kako se blizi termin sve cesce se salimo na taj racun.

Kažem ti ja, mala junačina! 

05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️

kl1v
    09. Prosinac 2019. 14:14

Grizli

Jutro! Sretno ovoj cetvorki na pregledima danas.
    PetraB uf bas napeto lod tebe. Nadam se da se nece ponavljat i da ce malac brzo ozdraviti.
    LoBi uzela u ikei https://www.ikea.com/it/it/p/stuk-scatola-a-scomparti-bianco-grigio-00309565/. Isprobala u komodi tamo jer imam njihovu sve dostupne kutije. Prvi put sam uzela one neke od 15cm visine bijele obicne, al su mi dosta neprakticne jer su duboke. Ove Stuk sam imala doma od prije i isprobala pa skuzula da ppsto su 10cm visine su puno bolje i lakse u njih slozim stvari. Tako da sam kupila tih kutija dosta da sve slozim. Sad cu imat izgovor za presloziti ladice 🙈.
    Kliv boze moj koja zena, a stvarno nas ima svakakvih. Sad ako se sve skupimo i izmatramo zena ce imat jecmenaca od glave do pete! Pa nek ga opet proba zvat.

Koliko ima slobodnih muskaraca na svijetu a ona se bas zakaci za mm. I to ona onako preda mnom. Jos veli jel moga ja s njim ici. Ja velim ne mozes. Ako nece vodit svoju zenu nece ni neku drugu. A ona veli a ja bi isla bas. Reko moras nac nekog dr da te vodi. Ahhh koja glupaca. Samo joj saljite jacmence

beba2025❤
    09. Prosinac 2019. 14:30

Jaivanpa

beba2019

Jaivanpa

Mogu vam reci da su meni ove sestre za bebe koma pojedine.. kak jos nemam mlijeka kak treba naravno place se i zovem ih da ga nadohrane i gledaju me ko da necu dijetetu dat jest ili dojiti. Dam ja al očito mu nije dosta i sta da ga mucim … dala sam mu sisu i vuko je 15 min i nije vise htio nikako, budim ga, i razbudim i guram i nece i zatvori usta. I napravim kak je pedijatrica rekla nakon podoja zovite da ga nadohrane .. i poslije ih pitam koliko je uzeo nadohrane jel bilo potrebe, kaze je malo ste mu dali. Eto rodila sam si dijete da ga izgladnim ..Boze glupacetina…🙄😒😣

Jel to u Petrovoj?

Da, ove starije..jedna plava posebno nadrkana

Mozda je to ista koja je meni rekla da sta ja mislim da se njoj vozika beba tamo vamo,jer sam ju zamoolila da uzme bebu na deset minuta da se otusiram😂
    Nadam se da ste skoro doma..pokusaj ih ignorirati i ne sikiraj se🤗🤗

samojed
    09. Prosinac 2019. 14:32

Jaoo cure preslatki su vam trbuscici svima
     Hrabrice bogme veliki je tvoj trbudcic 
    Deedee tvoj me je posjetio na moj mislim da nam je istog oblika stavim poslije sliku 

kl1v zar stvarno postoje takve zeneee, iskreno sam ostala u šoku kad sam pročitala da i pored što si rekla ne može ako neće vodit svoju ženu neće ni druge ona i dalje kaže da bi išla bas.... Stvarno van  svak pameti
    Ja joj šaljem jedan ogromni ogromni jacmenac toliko velik da joj oko zatvori 😂 

samojed
    09. Prosinac 2019. 14:35

Lavice tako mi je žao za princezicu, nemoj da citad Google to je zadnja stvar koju trebaš da radiš za bilo sta, a to će da se sanira nemoj puno da panicis ja sam sa 5 godina imala upalu pluca i tvoja mala lavica će do da izgura 

Točkica37
    09. Prosinac 2019. 14:39

Lavice uf neka joj brzo prode 🙏🙏🙏🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Hrabrica
    09. Prosinac 2019. 14:39

beba2019

Jaivanpa

beba2019

Jaivanpa

Mogu vam reci da su meni ove sestre za bebe koma pojedine.. kak jos nemam mlijeka kak treba naravno place se i zovem ih da ga nadohrane i gledaju me ko da necu dijetetu dat jest ili dojiti. Dam ja al očito mu nije dosta i sta da ga mucim … dala sam mu sisu i vuko je 15 min i nije vise htio nikako, budim ga, i razbudim i guram i nece i zatvori usta. I napravim kak je pedijatrica rekla nakon podoja zovite da ga nadohrane .. i poslije ih pitam koliko je uzeo nadohrane jel bilo potrebe, kaze je malo ste mu dali. Eto rodila sam si dijete da ga izgladnim ..Boze glupacetina…🙄😒😣

Jel to u Petrovoj?

Da, ove starije..jedna plava posebno nadrkana

Mozda je to ista koja je meni rekla da sta ja mislim da se njoj vozika beba tamo vamo,jer sam ju zamoolila da uzme bebu na deset minuta da se otusiram😂
    Nadam se da ste skoro doma..pokusaj ih ignorirati i ne sikiraj se🤗🤗

čitam šta pišete za petrovu ..ma tamo su žene užas..Sjećam se kad je moja sestra rodila gore..Sestra sa odjela joj doslovno bez pitanja uzela malu iz ruku dok je pokušavala dojiti i otišla ju hranit na dohranu i u hodu ju još ribala da šta malteretira dijete, da šta ne vidi da nema mlijeka?!? Evo sad me na samu pomisao šiza ulovi kad se sjetim! I onda je ona indirektno dala na znanje da će dići frku i ova se u*rala i bila kasnije bolja prema njoj...al ono...doslovno bebu iščupala iz ruku..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.