Vezano uz Dianatal gel, ja sam pitala svog doktora s Merkura da li ga smijem donijeti sa sobom, rekao je da ne može škoditi, ali da je sve individualno od zene do zene da li će pomoći. U svakom slučaju ne može naskoditi, ali ne može ni tvrditi da će imalo pomoći.
Ja sam svašta čula za taj Dianatal, poznanici su aplicirali 3-4 ampulice i morali ju rezati. 😣 Meni kak se bliži 1.mj sve me više strah.
Lavice smijem li reci dobro, ne nije dobro. Igra se,lijepo nos curi,reko super izlazi pomalo i pade mi na pamet kad sam ga presvlacila da izmjerim temp,kad ono 38! Wtf, po njemu nebi nikad rekla!
Dobra je i to marka vjerujem da te lijepo sluzi.
E ivikii omron mi je podavno savjetovala Thinkpink cini mi se da uzmem njihovj tlakomjer i mogu ti reci da sam vrlo zadovoljna i zahvalna,al nikad mi nije palo na pamet da pronjuskam i inhalatore 🙈 bas ode sad... hvala vam ☺
Javljate stanje. Drama kako se svima sastavilo ovaj vikend.
Lorija, PetraB ne pitajte..40.4 u uhu 🙄🙄🙄 Petra stavim obicne fizioloske 3ml i Bisolvon sirup moze ici kao oralna primjena a moze i za inhalaciju,odredjen broj kapi (ml). Valjda smo sve u istom sosu. Dok trrba neofen sirup pa vidimo u pon stanje.
Beba2019 kako ste vi?
Mala.le bas te zeza taj tlak😕😕😕
Lavica27...divno❤dojim ju..u bolnici mi je napravila ragade..pa se malo izdajam..malo dojim..usput..Purelan krema je savrsena!toliko brzo pomogne da je to cudo!
U dva dana je vratila svoju porođajnu tezinu..danas otpao pupak😀ma sve savrseno😍
Drzite se i sretno 🌷❤
Beba2019vjerujem da je boljelo ali tako si nekako to prepricala da mi se cini da nije bila trauma i ipak sve u svemu lijepo. Nadam se da se snalazite s dojenjem akl si odlucila dojiti :)
PetraB isla sam procitat,nije sirup nego pise Bisolvon oralna otopina,manja bočica onako. Bas kako ivkii kaze,taman sam jucer rekla kako nije imala temperaturu ne sjecam se otkad i eto ga. Nista,samo curi nos i zakaslje ponekad tek onako sa sekretom. Al opet isto tako je vec znala vuc kasalj i nos a nije bilo temp. Nadam se da smo sutra vec bolje. Neofen ne spusta ispod 38 zasad🙄
Pa...na mene je jako lose utjecalo kad bih procitala lose iskustvo s negativnim stavom..ali,ja sam takva osoba!
Npr.bilo mi je strasno kad sam procitala da su nekoj jadnoj curi dva dr.naskakivala na trbuh,jako sam se bojala toga..
Meni je dr.u tom zadnjem tiskanju onako preko trbuha pogurao nekako bebu..ah..lagala bih kad bih rekla da nije zaboljelo,ali to je trajalo par sekundi i time je pomogao i skratio muke bebici i meni..tako da to nisam dozivjela kao nesto strasno..
Svacija iskustva su drukcija..to i jos neke sitnice sam izostavila iz prvog posta,jer ne bih htjela da netko procita i plasi se poroda,pogotovo ako je prvi..
Sve su to sitnice i u jednoj sekundici se zaborave kad vam daju vase malo cudo u ruke ❤❤
Ej curke, nadam se da ste sve dobre i da ce vasi klinci brzo ozdraviti. 🤞🤞🤞
Ja danas nisam nimalo dobro, evo tek sad smogla snage da vam se javim. Cijeli dan nemam energije i spavam sto je za mene vrlo nekarakteristicno. Povrh toga me zeludac boli onako ostra bol dode u valovima svakih 15-30min i prode 😖 Katastrofa. Znalo je mene tako nekad boljeti pa bi proslo samo.od sebe.nakon nekog vremena, ali je iscrpljujuce. Jos je i mm prehladen, valjda necu primiti od njega.
Mare nadam se da uzivas 🥳
Zelim vam svima miran ostatak vikenda 😘
Vecer cure, cestitam svim novim mamicama. ♥️
A cure koje su rodile kako vam ide za sad? Nitko nista ne prijavljuje koliko sam uspila uhvatit 🙈 Nadam se da ste sve dobro i nisam vidila ali jeli se ikako Losa javila?
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
DeeDee,porod je prekrasno iskustvo,a rezultat savrsenstvo❤
Lagala bih da napisem da nije boljelo,ali..svaki put kad je bol postala jaca,zamislila sam si svoju mrvicu kako se trudi izaci van i znala da joj moram malo pomoci.
Malo snage,puno ljubavi i nakon par sati najveca sreca u rukama😍
Da sam pisala iz boxa,sigurno post ne bi izgledao tako😂hvala Bogu,pa nitko ne pise tada dozivljaje☺
Sve u svemu,meni je sve proslo divno i isto zelim svima vama 🌷🤗
Koliko sam mogla popratit, nije se vec dugo javila.. nadam se da je dobro fizicki i psihicki/emocionalno. Sve nas zanima i kako bebica napreduje.
Ajme vidim puno bubane djecice... a te temperature do 40 su mi dobro poznateuvijek sam na iglama kad se ova moja razboli i zakuri. Bolje da sad ne pisem kako je vec neko vrijeme zdrava, jer to bas kad pohvalis, onda se neka bolestina prisulja i to onak najesce pred vikend ili neke blagdane kad nist ne radi.
Cestitke Mare na vjencanju (ako sam dobro pokopcala), dobru zabavu i puno srece u braku! 🎉👰🤵
Beba2019, također čestitke!!! 👶 Lijepo od doktora što je ipak pustio muza da bude s tobom! 👍
Moj je stranac, nije bio samnom na tecaju jer ne prica hrvatski, pa sam svejedno dobila potvrdu (za prvi porod) i na kraju nisu niti pitali za nju vec su ga normalno pustili. To je bilo prije 5 godina na Sv.Duhu. Ako bi opet tamo rodila, pretpostavljam da mogu i ne moram na tecaj i da mi isto tako ne treba nova potvrda za njega?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Da prokomentiram sto mi ostalo u glavi 😂🙈..
Nasty drago mi je da si se javila i da ste dobro! Drzim fige da ste brzo i kuci ❤️
Beba iskrene cestitke na bebici!! 🎉
Jaivanpa diiiiiivni vjencici!!! 🎄🎊🎅
Dianatal... Nama na Merkuru rekli da je super stvar i da se pokazao kao najbolji u odnosu na druga pomagala tog tipa.. Kazu da je dosta tri ampule ali mi uzeli cetiri (nek se nade 😂🤪).. Ako netko ne zna, ima ih na njuskalu i marketu od facebooka.. Curke prodaju komadno sto im ostane i ispadne jeftinije nego u ljekarni jer koliko sam skuzila sedam ampula je bas previse a puno vise kosta.. Mi danas imali turbo aktivan dan koji smo zaokruzili setnjom po adventu 🥰 Prekrsila sam sva moguca dijabetska pravila i nije mi zao 😂🙈💪 Sretne i mama i beba u busi 😁😁 Nadam ste da ste sve ok i da provodite ugodan vikend ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji