ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    07. Prosinac 2019. 11:41

Lavice spominjala si inhalacije fizioloska+bisolvon? Kak to ide? To su neke kapi Bisolvon ili komb fiziolosku za inhalaciju a Bisolvon sirup? 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    07. Prosinac 2019. 11:42

Nama.su na.tečaju preporučili Dianatal i da ako ga netko donese svakako apliciraju onoliko puta koliko treba (tj. svaki put kad te pregledavaju između), nekom treba / želi jednu ampulu,  a netko svih šest. Isto su rekli da ti 6 realno ne treba. Mislim da ću ga ja uzet ako ne bude porod u vodi.

[/url

• Zarica
    07. Prosinac 2019. 11:46

mrgud_zg

Imam pitanje, kak nam se blize porodi.. kaj ste odlucile za dianatal gel? Nama su u petrovoj rekli da oni to ne mogu preporucit jer nije pravi lijek. A bas sam se slucajno cula jucer s frendicom koja ga je imala na proslom porodu i odusevljena je. Al kaze da je 1-2 ampule dosta da se ne isplati kupovat kutiju i da ako zelim uzmem prek njuskala..

Mrgud, nama na tecaju babica rekla da je Dianatal najbolji izbor (mada ne znam koji jos postoji) i da ga preporuca. Kaze da bude od njega sve nekako pufasto, pogodno. Mislim da je rekla da maksimalno mogu iskoristiti 4 ampule na porodu, a u pakiranju iz ljekarne ih ima po 8. Ja sam ga u svakom slucaju narucila, evo bas cu uskoro ga pokupit. Dosao je 711 kuna. 

Ako netko zeli pola pola za 350 super:) 

Rekla je i jedna curka s tecaja da se moze u nekoj ljekarni narucit po broju ampulica koliko zelis, i takodjer da cijena varira, ali ne znam gdje... Navodno se moze i jeftinije proc od ovog (mada kad sam bila u nekoj ljekarni u areni tamo je bio 800kn). 

Eto, pa mozete istrazit:)

Takodjer su reklu i da su ulja za medjicu dobrodosla pa sad i to istrazujem. Bitno je samo da nije neki nas miks nego nesto s deklaracijom.

Damnarexx 🌺
    07. Prosinac 2019. 11:47

Mare cestitam i sretno danas! 🥰
    Cure, vijenci su vam predivni..ja sam se htjela odvaziti i napraviti, al sam skuzila da mi treba previse toga pa sam odustala 😂😂 jucer sam malo okitila stan, al ima jos toga za doraditi :)
    Ja u zadnje vrijeme dobro spavam, sa jednim odlaskom na wc 🤞 (nadam se da se nisam urekla 😂)
    Uzivajteee u vikendu! Mi idemo kod mojih u Rijeku po ostatak robice sto me dole ceka 😊

Damnarexx 🌺
    07. Prosinac 2019. 11:49

I ja razmisljam o tom Dianatal gelu 🤔🤔🤔

• Zarica
    07. Prosinac 2019. 11:58

Evo bas sam malo isla citati iskustva s poroda na kojima je koristen Dianatal. Bas mi se cine jako pozitivna.

annika
    07. Prosinac 2019. 12:04

mrgud_zg

Imam pitanje, kak nam se blize porodi.. kaj ste odlucile za dianatal gel? Nama su u petrovoj rekli da oni to ne mogu preporucit jer nije pravi lijek. A bas sam se slucajno cula jucer s frendicom koja ga je imala na proslom porodu i odusevljena je. Al kaze da je 1-2 ampule dosta da se ne isplati kupovat kutiju i da ako zelim uzmem prek njuskala..

Ja uzela na krpicama 3 ampule. Pitala gin, kaze da ne moze odmoći

[iimg]

annika
    07. Prosinac 2019. 12:07

Zarica

mrgud_zg

Mrgud, nama na tecaju babica rekla da je Dianatal najbolji izbor (mada ne znam koji jos postoji) i da ga preporuca. Kaze da bude od njega sve nekako pufasto, pogodno. Mislim da je rekla da maksimalno mogu iskoristiti 4 ampule na porodu, a u pakiranju iz ljekarne ih ima po 8. Ja sam ga u svakom slucaju narucila, evo bas cu uskoro ga pokupit. Dosao je 711 kuna.

Ako netko zeli pola pola

Takodjer su reklu i da su ulja za medjicu dobrodosla pa sad i to istrazujem. Bitno je samo da nije neki nas miks nego nesto s deklaracijom.

U smislu da poneses ulje sa sobom na porod?

[iimg]

DeeDee
    07. Prosinac 2019. 12:15

Juno

Mare sretno danas, dobar provod ti želim.
    Henky budi i dalje smirena, sve će biti super. Ja sam već s 25 tjedna dobila tri injekcije za razvoj bebinih pluća, rekli su mi da se više od tog ne daje, nemam pojma, dok je cimerica s 32 tjedna dobivala samo dva dana.
    Nasty želum ti da se što prije maziš sa svojom bebicom i sa imaš baš onoliko mlijeka koliko će trebati bebici, ni viška ni manjka😘.
    Netko će danad možda biti pušten it riječkog rodilišta, mozak mi zaštekao tko. Ako je porod bio u srijedu bez obzira rano ujutro ili kasno navečer, kod nas to računaju kao nulti dan i kako puštaju treći dan, to je onda subota

Juno sad si mi dala za mislit,  mislim da smo u riječkom samo Sarita, Simbalija i ja 😮😮😮

[/url

mala.le.90.
    07. Prosinac 2019. 12:18

Meni je tlak jutros bio opet povisen, 130 sa 90 pa mi je ginicka ipak dala tabletu za svaki slucaj...nastavljam s mjerenjima 4x dnevno...ali iskreno volim da sam dobila terapiju, tako se osjecam sigurnije, mada taj moj tlak i nije tako opasan..
    Mare, sretno☺️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.