ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    08. Prosinac 2019. 11:17

Lorena94

Žrnice, jel ima koja da je iz Os? I jel zna u kojrm vremenu izdaju nalaze krvne grupe?

Do pola 12

[iimg]

Simbalija
    08. Prosinac 2019. 11:23

Lavica27

Jutro cure! Cestitke Mare, bas mi je drago cuti da je bilo dobro❤❤ Mrgud stara moja svaka tebi cast. Zadnji put sam bila u ikei,lesnini i jos brljala uokolo pred tipa mjesec dana i imala sam filing ok,porodit cu se sad i odmah,sve me bolilo.
    Simbalija,jesi ti sigurna da to nisu pravi trudovi? Nadam se da je proslo… sve cure s nelagodnim bolovima,nadam se da je spavanc odnio. Grizli ti si ko ja. Ja svom govorim od 10.mjeseca e ovo je sve sto smo trebali kupiti😂
    Joj Lorija…na kraju i vi? Kako je noc prosla? Kod nas kaos. Al mislim da sam ja zeznula. Isla se tusirati oko 9 i dala sam joj prije spavanja u 9.15 sirup Neofen (ibuprofen). Za dva sata joj mjerimo temp 40.1 u uhu. . Sirup uopce nije djelovao insjetim se da je nisam smjela tusirati prije sirupa. Ili obrnuti redoslijed s 30 min pauze izmedju inace je neka shema da ne reagiraju termoreceptori🙄 Budala. Luppcet nemam doma jer ga ne podnosi,a jedino se on u kombinaciji s Ibuprofenom na 2 sata daje… onda sam bila budna kraj nje do 1.15 da joj mogu sirup opet dati,jadnica tresla se cijelo vrijeme. Sad je spala temp (38.2u uhu) i iskrneo se nadam da bude bolje danas…

Lavice danas je ok, lijepo sam spavala nisam se puno budila samo jednom za wc i trbuh je bio lijepo mekan i nije bolio tako da nisu bili pravi trudovi, ali baš su bili neugodni i bolni. Vidim da nas više ima trenutno takvih patnji, držite se cure, valjda priprema za grand finale 😁
    Žao mi je čuti da je toliko malenih bolesnih, znam da je zima došla i s njom boleštine, ali vjerujem da nije lako gledati kad se tako maleni pate. Želim i tvojoj i svim drugima da što prije ozdrave! ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Aristea
    08. Prosinac 2019. 11:55

Jel koja od vas zna jel otpuštaju u Petrovoj bebe i mame nedjeljom?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    08. Prosinac 2019. 11:56

Jaivanpa

Tu sam cula oprečne izjave pa pitam

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Hrabrica
    08. Prosinac 2019. 12:11

Mare čestitke na vjenčanju!! Tebi su stvarno posebno lijepi ovi blagdani  
    Simbalija, nadam se da si bolje i da je sve ok s bolovima 
    Supergirl točno te kužim, i ja jedva čekam a onda kad pomislim kak će to sve izgledat, malo me „stisne“ pa si mislim, ma hajde nek bude još malo unutra, šta joj fali 
    Jaivanpa brzo će i to proći, bolje da ste tamo pod nadzorom dan duže i onda mirno doma kak treba 
    Omerta, slažem se sa Grizli, ma nek sjedne tamo jedan sat i amen...stvarno previše kompliciraju sa tim tečajevima...
    Spominjete noćne more, moje su kooonačno prestale.. U prvim mjesecima trudnoće sam stalno sanjala neke apokalipse i gluposti ali hala Bogu više ne...sad uopće ne spavam pa možda zato 
    Ikeu i ostale kuće sam obišla i mislim da je sad to to..sve spremnno...osim moje torbe koja nikak da dođe na red ali morat će...uzela sam si to danas za zadatak :D I onda je stvaaaarno valjda sve spremno :D

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Aristea
    08. Prosinac 2019. 12:22

Skinuli su ga sa foto. Kao nema vise potrebe. Sad cekamo pedijatricu kao da to kaze... Valjda ce doci...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• thinkpink1
    08. Prosinac 2019. 12:23

Pozz curke! 
    Jbmu miša, bas mi je žao klinaca kaj kure😞😞
    Nadam se da ce cim prije pasti temperatura...
    Jaivanpa super vam je krenulo dojenje. Bas sam happy zbog vas. Ono sto bi ti savjetovala da mozes napraviti je da si uzmes svoju tetricu, stavis je u neku malu vrecicu i neka ti se zagrije na radijatoru (da tetrica nije direktno u kontaktu sa radijatorom). Pa prije dojenja stavis cistu toplu tetricu sebi na cicku da se rašire kanalici, lakse ce mu ici mljekeco i nece se toliko umarat na cicki. Sto se otpusta nedjeljom tice, ovisno kako im se puni odjel. Ako se pocnu popunjavati kreveti, otpustaju.

Aristea
    08. Prosinac 2019. 12:28

thinkpink1

Pozz curke!
    Jbmu miša, bas mi je žao klinaca kaj kure😞😞
    Nadam se da ce cim prije pasti temperatura…
    Jaivanpa super vam je krenulo dojenje. Bas sam happy zbog vas. Ono sto bi ti savjetovala da mozes napraviti je da si uzmes svoju tetricu, stavis je u neku malu vrecicu i neka ti se zagrije na radijatoru (da tetrica nije direktno u kontaktu sa radijatorom). Pa prije dojenja stavis cistu toplu tetricu sebi na cicku da se rašire kanalici, lakse ce mu ici mljekeco i nece se toliko umarat na cicki. Sto se otpusta nedjeljom tice, ovisno kako im se puni odjel. Ako se pocnu popunjavati kreveti, otpustaju.

Hvala ti puno!!! Hocu, baš ću probati :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Zarica
    08. Prosinac 2019. 13:36

Omerta

Hvala, vidjet cemo. 👍 Imam u Zapresicu tecajeve (dom zdravlja), jednom mjesecno su tj. dva dana za redom. Tamo sam isla i prvi put, dobije se uredno potvrda koja vrijedi za Sv.Duh. Bar je prije tako bilo.

Da, priznat ce ti potvrdu s bilo kojeg tecaja. Pitala sam ih nedavno telefonski.

beba2025❤
    08. Prosinac 2019. 13:39

Jaivanpa

Neki dan su pustili  doma..bio im je treci dan,s tim da je dan poroda nulti..😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.