ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    07. Prosinac 2019. 12:53

Cure ,divni vjencici :) 
    Mare sretno i čestitam :)

annika
    07. Prosinac 2019. 12:57

MaRe sretno! 

[iimg]

Bublica123
    07. Prosinac 2019. 13:26

Ej curke, ne znam jel već bilo na repertoaru, vjerojatno je, al koju količina mg bi trebalo uzimati, već neko vrijeme se osjećam toliko slabo i nemoćnom da ne mogu živjeti, puno hvala na odgovoru 

DeeDee
    07. Prosinac 2019. 13:30

Bublica123

Ej curke, ne znam jel već bilo na repertoaru, vjerojatno je, al koju količina mg bi trebalo uzimati, već neko vrijeme se osjećam toliko slabo i nemoćnom da ne mogu živjeti, puno hvala na odgovoru

Dvije one od 375 možeš slobodno na dan, a mislim da su nekima rekli i do 1000 na dan al nemoj me uzimat za 100% sigurno. Ja pijem jedan do dva, ovisno o tome kako se osjećam i preporod za mišiće i za probavu 

[/url

beba2025❤
    07. Prosinac 2019. 13:32

Nasty

Henky držim troduple fige da izdržite što duže u komadu, bit će to sve super..
    Baš gledam na neonatologiji ima malih savršenih bebica, one su zbilja puno jače i žilavije nego što mislimo..
    Hvala vam cure na podršci, i ja vama želim zbilja sve naj naj bolje da se odvije i da uživate sa svojim mališanima🤗😊
    DeeDee ja bi zbog carskog trebala biti otpuštena prema protokolu u utorak, a za malca se najiskrenije nadam da će ići samnom. Još čekamo neke nalaze pa ćemo vidit do kada će biti na antibiotiku, al dr. misli da neće trebati još dugo. Malo ima i žuticu, pa mu provjeravaju i bilirubin i ide na foto. Ako bude morao biti malo duže onda ću se raspitati ostajem li i ja koji dan duže. Svakako mogu dolaziti na termine za dojenje i info.

Ne znam u kojoj ste bolnici..
    U Petrovoj je bila jedna mama u sobi sa mnom, bebica na antibioticima na djecjem odjelu..nije isla doma nakon treceg dana..nego je ostala tamo dok se bebica lijeci..svakih dva sata je isla na odjel vidjeti bebu❤
    Puno srece😊❤

Bublica123
    07. Prosinac 2019. 13:52

DeeDee

Bublica123

Dvije one od 375 možeš slobodno na dan, a mislim da su nekima rekli i do 1000 na dan al nemoj me uzimat za 100% sigurno. Ja pijem jedan do dva, ovisno o tome kako se osjećam i preporod za mišiće i za probavu

E puno puno hvala🙏

Bublica123
    07. Prosinac 2019. 13:54

beba2019

Nasty

Henky držim troduple fige da izdržite što duže u komadu, bit će to sve super..
    Baš gledam na neonatologiji ima malih savršenih bebica, one su zbilja puno jače i žilavije nego što mislimo..
    Hvala vam cure na podršci, i ja vama želim zbilja sve naj naj bolje da se odvije i da uživate sa svojim mališanima🤗😊
    DeeDee ja bi zbog carskog trebala biti otpuštena prema protokolu u utorak, a za malca se najiskrenije nadam da će ići samnom. Još čekamo neke nalaze pa ćemo vidit do kada će biti na antibiotiku, al dr. misli da neće trebati još dugo. Malo ima i žuticu, pa mu provjeravaju i bilirubin i ide na foto. Ako bude morao biti malo duže onda ću se raspitati ostajem li i ja koji dan duže. Svakako mogu dolaziti na termine za dojenje i info.

Ne znam u kojoj ste bolnici..
    U Petrovoj je bila jedna mama u sobi sa mnom, bebica na antibioticima na djecjem odjelu..nije isla doma nakon treceg dana..nego je ostala tamo dok se bebica lijeci..svakih dva sata je isla na odjel vidjeti bebu❤
    Puno srece😊❤

Moj sin je imao povišen crp nakon poroda i bili smo 9 dana u bolnici u petrovoj, on je cijelo vrijeme bio s menom samo bi ga odveli kad treba primiti terapiju...sretno i drzim palčeve da sto prije nalazi budu super

Lavica27
    07. Prosinac 2019. 14:13

Lorija, PetraB ne pitajte..40.4 u uhu 🙄🙄🙄 Petra stavim obicne fizioloske 3ml i Bisolvon sirup moze ici kao oralna primjena a moze i za inhalaciju,odredjen broj kapi (ml). Valjda smo sve u istom sosu. Dok trrba neofen sirup pa vidimo u pon stanje.
    Beba2019 kako ste vi?
    Mala.le bas te zeza taj tlak😕😕😕

ivikii
    07. Prosinac 2019. 14:22

Ja bas citam kako vam klince boli i govorim svojima prije koji dan kako smo nas dvi zdrave i izbjegle smo sve to bez obzira sta je sve oko nas bolilo. 
    Ahaa, mene uhvatilo prije dan-dva, a sad i malu. 🙄😩
    Tako mi i treba 🤦‍♀️🤦‍♀️   

PetraB
    07. Prosinac 2019. 14:31

Lavice malenoj je bas gadno. Sto jos od simptoma ima? Kasalj, nos? Klasika?
    Ivikii eto, jos jedan dokaz da je bolje sutjet... Svaki put si tak ja naprabim sr... Prije koji tjedan pricala sa susjedom kak je malac super sto se spavanja tice, ode lec u 8 kad je vrtic, eventualno 9 prek vikenda i do ujutro ni mu ni be... Aha...onda je krenulo 🤦🏻‍♀️
    Vise ne pricam o djeci 🤐🤐🤐

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.