ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    08. Prosinac 2019. 09:07

Jutro cure, Lorija,Lavica,Petra (nadam se da sam dobro popratila) nadam se da će vam dječica ubrzo ozdraviti, što kaže grizli za alkohol meni je kad sam bila mala to baš pomagalo i mama bi mi raspolovi krompir i stavi u čarape i u sirce pa meni na noge i u foliju zabota noge to mi je jedino bilo spas jer sam baš bila katastrofa sa temp uvijek 40 a ne može ništa da je skine ni čepići ni ništa to bi me spasavalo
    Beba2019 cestitam na bebici djeluje baš lijep porod bez da si se puno napatila
    Jaivanpa baš si me raznijezila kad pričaš to o dojenju 😊😊 držim vam 🤞da izađete iz bolnice što prije 
    Omerta ja sam baš nedavno ovdje pisala tako sličan san tacnije kao da sam rodila bebu donijela je kući a ona meni priča kao hoćeš li ti mene sad presvući jesi li ti sad moja mama baš mi je u snu bilo krivo što je to moja bebica 😕 a sinoć sam sanjala da mi je svekrva trudna i meni baš krivo kao gdje će ona da dobije bebu kad i ja svašta 😂😂😂

Točkica37
    08. Prosinac 2019. 09:19

Klinci brzo ozdravite.saljem puse izljecilice 😘😘😘😘😘

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    08. Prosinac 2019. 09:21

Grizli, Samojed,hvala cure. I ja sam cula za to s alkoholom al ajde budi pametan,gdje god citas izricito ne skidat maloj djeci alkoholom i sad ti budi pametan... bas kako kaze Lorija. Al to je nevjerojatno,uuuuuvijek na petak noc se razbole. Imam i ja lupocet cepice lorija al ona ima takvu fobiju da me noćas molila placuci nemoj mama u guzu molim te..i sta da radim. Sutra do ped,nema nam druge. Držim i vama fige😘
    Omerta ja sam imala isto takve snove pred tipa dva mjeseca. Da smo dosli iz rodilista i treci dan se sjetila ja da je u sobi svojoj i da ga nisam 2 dana presvukla i nahranila🤯 Jaivanpa vjerujem da ce brzo proci terapija,kako pises sve dobro radis. Savjet iz isjustva uspavane bebice, imat ce tendeciju biti lijen cicati i od te zutice zaspati na cici, pa kad vidis da stane cicati a nije se odvojio,lagano mu stipkaj j obraze da nastavi dojiti. Moja je znala kampirati na cici po 40min od cega aktivnog dojenja 15min🙈

DeeDee
    08. Prosinac 2019. 09:48

Brzo ozdravljenje djecici i brz izlazak iz bolnica bebama i mamama. ❤

Ja u zadnje vrijeme znam sanjat da imam trudove i onda se probudim sva u panici,  nadam se da necu tako reagirat kad počne za pravo 🙈
    Reserved baš mi je drago da si se javila i da je sve ok :)
    Često razmišljam o svim novopečenim mamicama i kako im ide. Pogotovo Ena sa svojom nezavidnom situacijom i kako je bez obzira na sve kraljica išla spavat s trudovima na 5 minuta.

[/url

mrgud_zg
    08. Prosinac 2019. 09:52

Jutro zene. Evo ja ipak ocito pretjerala. Nocas se ustala oko 2 i provela sat vremena povracajuci. Ali koliko sam mogla prepoznat nisu dosli pravi trudovi i onda sam nakon sto mi se to malo ipak smirilo popila caj od kamilice i uspjela pred jutro ipak zaspat. Sad ujutro osjecam bebu da se mice i imam i dalje povremena grcenja al splasnula je mucnina. Nisam uopce pametna dal sam se preforsirala Pa mi je lose sjela ta hrana Sinoc pa da probam danas uz caj provest dan u krevetu il bi moglo bit nes ozbiljnije pa da odem na hitnu..

Lorena94
    08. Prosinac 2019. 09:52

Žrnice, jel ima koja da je iz Os? I jel zna u kojrm vremenu izdaju nalaze krvne grupe? 

• Zarica
    08. Prosinac 2019. 10:03

Omerta

Koliko sam mogla popratit, nije se vec dugo javila.. nadam se da je dobro fizicki i psihicki/emocionalno. Sve nas zanima i kako bebica napreduje.
    Ajme vidim puno bubane djecice… a te temperature do 40 su mi dobro poznateuvijek sam na iglama kad se ova moja razboli i zakuri. Bolje da sad ne pisem kako je vec neko vrijeme zdrava, jer to bas kad pohvalis, onda se neka bolestina prisulja i to onak najesce pred vikend ili neke blagdane kad nist ne radi.

Cestitke Marena vjencanju (ako sam dobro pokopcala), dobru zabavu i puno srece u braku!🎉👰🤵
    Beba2019,također čestitke!!! 👶 Lijepo od doktora što je ipak pustio muza da bude s tobom! 👍

Moj je stranac, nije bio samnom na tecaju jer ne prica hrvatski, pa sam svejedno dobila potvrdu (za prvi porod) i na kraju nisu niti pitali za nju vec su ga normalno pustili. To je bilo prije 5 godina na Sv.Duhu. Ako bi opet tamo rodila, pretpostavljam da mogu i ne moram na tecaj i da mi isto tako ne treba nova potvrda za njega?

Sto se tice tecaja na Sv Duhu, bas nam je doktor Habek proali tjedan na tecaju rekao da nisu nikad zabranili tati da bude na porodu, bez obzira na tecaj. Valjda je istina:) Primalja jedna nam je rekla da je to cak nase zakonsko pravo. Inace, ako vas je strah (znam da bi mene bilo), u cetvrtak traje zadnje predavanje iz ovog ciklusa tecaja od 3 do 5, ako samo na kraju predavanja dodjes po potvrdu pretpostavljam da nitko nece ni primjetiti nista:) Svaki put su drugi predavaci i nije da nas zapisuju ili nesto. 

DeeDee
    08. Prosinac 2019. 10:13

mrgud_zg

Jutro zene. Evo ja ipak ocito pretjerala. Nocas se ustala oko 2 i provela sat vremena povracajuci. Ali koliko sam mogla prepoznat nisu dosli pravi trudovi i onda sam nakon sto mi se to malo ipak smirilo popila caj od kamilice i uspjela pred jutro ipak zaspat. Sad ujutro osjecam bebu da se mice i imam i dalje povremena grcenja al splasnula je mucnina. Nisam uopce pametna dal sam se preforsirala Pa mi je lose sjela ta hrana Sinoc pa da probam danas uz caj provest dan u krevetu il bi moglo bit nes ozbiljnije pa da odem na hitnu..

Ajoj probaj s čajem i ležanjem, možda neki spazmex ili nešto za opuštanje? Nama su npr. na tečaju rekli ako nismo sigurni ako su trudovi lažni ili pravi da popijemo spazmex, pravi neće prestat ni malo, a lažni nestanu kroz pola sata..
    Držim fige da si se samo preforsirala 

[/url

Omerta
    08. Prosinac 2019. 11:03

Zarica

Omerta

Koliko sam mogla popratit, nije se vec dugo javila.. nadam se da je dobro fizicki i psihicki/emocionalno. Sve nas zanima i kako bebica napreduje.
    Ajme vidim puno bubane djecice… a te temperature do 40 su mi dobro poznateuvijek sam na iglama kad se ova moja razboli i zakuri. Bolje da sad ne pisem kako je vec neko vrijeme zdrava, jer to bas kad pohvalis, onda se neka bolestina prisulja i to onak najesce pred vikend ili neke blagdane kad nist ne radi.

Cestitke Marena vjencanju (ako sam dobro pokopcala), dobru zabavu i puno srece u braku!🎉👰🤵
    Beba2019,također čestitke!!! 👶 Lijepo od doktora što je ipak pustio muza da bude s tobom! 👍

Moj je stranac, nije bio samnom na tecaju jer ne prica hrvatski, pa sam svejedno dobila potvrdu (za prvi porod) i na kraju nisu niti pitali za nju vec su ga normalno pustili. To je bilo prije 5 godina na Sv.Duhu. Ako bi opet tamo rodila, pretpostavljam da mogu i ne moram na tecaj i da mi isto tako ne treba nova potvrda za njega?

Sto se tice tecaja na Sv Duhu, bas nam je doktor Habek proali tjedan na tecaju rekao da nisu nikad zabranili tati da bude na porodu, bez obzira na tecaj. Valjda je istina:) Primalja jedna nam je rekla da je to cak nase zakonsko pravo. Inace, ako vas je strah (znam da bi mene bilo), u cetvrtak traje zadnje predavanje iz ovog ciklusa tecaja od 3 do 5, ako samo na kraju predavanja dodjes po potvrdu pretpostavljam da nitko nece ni primjetiti nista:) Svaki put su drugi predavaci i nije da nas zapisuju ili nesto.

Hvala, vidjet cemo. 👍 Imam u Zapresicu tecajeve (dom zdravlja), jednom mjesecno su tj. dva dana za redom. Tamo sam isla i prvi put, dobije se uredno potvrda koja vrijedi za Sv.Duh. Bar je prije tako bilo. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Aristea
    08. Prosinac 2019. 11:08

Lavica27

Grizli, Samojed,hvala cure. I ja sam cula za to s alkoholom al ajde budi pametan,gdje god citas izricito ne skidat maloj djeci alkoholom i sad ti budi pametan… bas kako kaze Lorija. Al to je nevjerojatno,uuuuuvijek na petak noc se razbole. Imam i ja lupocet cepice lorija al ona ima takvu fobiju da me noćas molila placuci nemoj mama u guzu molim te..i sta da radim. Sutra do ped,nema nam druge. Držim i vama fige😘
    Omerta ja sam imala isto takve snove pred tipa dva mjeseca. Da smo dosli iz rodilista i treci dan se sjetila ja da je u sobi svojoj i da ga nisam 2 dana presvukla i nahranila🤯 Jaivanpavjerujem da ce brzo proci terapija,kako pises sve dobro radis. Savjet iz isjustva uspavane bebice, imat ce tendeciju biti lijen cicati i od te zutice zaspati na cici, pa kad vidis da stane cicati a nije se odvojio,lagano mu stipkaj j obraze da nastavi dojiti. Moja je znala kampirati na cici po 40min od cega aktivnog dojenja 15min🙈

Hvala na savjetu...to i radim, razgibavam ga malo,diram po licu, stipkam kakti :) razbudim ga.. ma zadovoljna sam. Veseli me sto napokon izlaze bijele kaplje mlijeka i same po sebi. Ne moram toliko vise istiskivat da bi izaslo nesto..samo polako i strpljivo i sve ce doci samo po sebi :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.