ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Prosinac 2019. 17:36

Lavica27

DeeDee

beba2019

Drage cure..puno mi je znacilo citati vasa iskustva ..pa da i ja napisem svoje☺
    U Petrovoj sam otpocetka vodila trudnocu zbog komplikacija..
    Kako zivim u Slavoniji..stalno me bilo strah..ako naglo krenu trudovi..hocu li stici do bolnice na vrijeme(stigla sam😀)
    30.11. U 4h me probudila jaka kratka bol u trbuhu..otisla sam na wc ,jer sam osjetila kao da mi curka vodenjak..nije bilo ništa, pa sam se vratila u krevet..ipak je puknuo vodenjak u 5.30h..onako kao u filmovima😄
    Budim supruga..kazem da nam napravi kavu dok se otusiram i spremim,ali toliko se uspanicio..da sam ostala i bez kave i bez tusiranja..krenuli smo odmah za Zg..
    Trudovi su mi krenuli odmah sa pravilnim razmakom na 7minuta..sestra sa hitne me odvela u predradjaonu,dr.uzme anamnezu i sve nalaze,obavili klizmu,brijanje nisam trebala,pregled,otvorena 4cm,divna dr.kojoj ne znam ime..(suprug bude ispred)tamo sam bila do 9h.setala,prodisavala trudove(5min)
    Onda su me pozvali u box.
    Dr.me je odmah stavio na drip..iako je sve islo savrseno prirodno svojim tokom..onda su poceli jaki i nepravilni trudovi..nisam dobila nista protiv bolova..lezala sam u boxu dva sata sama,suprug nije imao tecaj,jer radi van HR i jednostavno ga nije mogao zavrsiti,pa ga sestre nisu pustile unutra.
    Pitala sam sestru da mi da nesto protiv bolova,ali je rekla da moram cekati dr.i pregled.
    Moja torba sa vodom,gazom,labelom je bila iza kreveta i nisam mogla do nje!
    Oko 11h je usao suprug,jer se pojavio dr.Juras i pustio ga unutra bez tecaja i dao mu odijelo,pojavila se i draga primalja..
    Dobila sam voodee😁i ruku da stiskam,brojanje i bodrenje,sve je postalo lakse..dr.Branimir me pregledao i rekao da mi daju nesto protiv bolova(dolantin),ali da vjerojatno nece stici djelovati..otvorena 8cm..
    Dr.je otisao,ja sam vikala suprugu da zove primalju jer beba hoce van!
    Iako su rekli..necu ja jos dugo..u par minuta sam se otvorila do kraja i osjetila

Kako vi to sve ispričate laganini, kao da opisujete di ste bile u šetnji :D
    Čestitke i uživaj ❤

Razmisljam si,mozda jer je s odmakom pisala dozivljaje… sjecam se da sam ja usred trudova pogledala na sat i tipa bilo je 17h,pomislila sam e nikad vise😂 Rodila u 20h, sad se ne sjecam boli trudova iskreno🙈😂

Haha moguće. 
    Meni svi koga god pitam kažu da boli al da se ne sjećaju kako ni detalja. Dobro da sam naišla na forum da si ipak osiguram traume sa svježim pričama 😂😂😂

[/url

Aristea
    07. Prosinac 2019. 18:17

Jaivanpa

beba2019

Kako zivim u Slavoniji..stalno me bilo strah..ako naglo krenu trudovi..hocu li stici do bolnice na vrijeme(stigla sam😀)
    30.11. U 4h me probudila jaka kratka bol u trbuhu..otisla sam na wc ,jer sam osjetila kao da mi curka vodenjak..nije bilo ništa, pa sam se vratila u krevet..ipak je puknuo vodenjak u 5.30h..onako kao u filmovima😄
    Budim supruga..kazem da nam napravi kavu dok se otusiram i spremim,ali toliko se uspanicio..da sam ostala i bez kave i bez tusiranja..krenuli smo odmah za Zg..
    Trudovi su mi krenuli odmah sa pravilnim razmakom na 7minuta..sestra sa hitne me odvela u predradjaonu,dr.uzme anamnezu i sve nalaze,obavili klizmu,brijanje nisam trebala,pregled,otvorena 4cm,divna dr.kojoj ne znam ime..(suprug bude ispred)tamo sam bila do 9h.setala,prodisavala trudove(5min)
    Dr.me je odmah stavio na drip..iako je sve islo savrseno prirodno svojim tokom..onda su poceli jaki i nepravilni trudovi..nisam dobila nista protiv bolova..lezala sam u boxu dva sata sama,suprug nije imao tecaj,jer radi van HR i jednostavno ga nije mogao zavrsiti,pa ga sestre nisu pustile unutra.
    Pitala sam sestru da mi da nesto protiv bolova,ali je rekla da moram cekati dr.i pregled.
    Oko 11h je usao suprug,jer se pojavio dr.Juras i pustio ga unutra bez tecaja i dao mu odijelo,pojavila se i draga primalja..
    Dobila sam voodee😁i ruku da stiskam,brojanje i bodrenje,sve je postalo lakse..dr.Branimir me pregledao i rekao da mi daju nesto protiv bolova(dolantin),ali da vjerojatno nece stici djelovati..otvorena 8cm..
    Iako su rekli..necu ja jos dugo..u par minuta sam se otvorila do kraja i osjetila da moram tiskati..
    Dosli su primala i dr.bili su oboje divni..rekli mi kako i kada da disem,kako da tiskam i u 4 tiskanja je moja mrvica stigla😍
    Epiziotomiju mi nisu radili,jer sam zamolila da rezu samo ako se beba pati i moraju,nije trebalo,malo sam popucala,dr.me sasio,bebicu sam dobila odmah,bili smo nas troje sami 45minuta,odmah je pocela sisati.
    Svi bolovi su prestali i sve je bilo savrseno❤

Bas mi je drago zbog tvoje priče i da su pustili supruga! :) Prekrasno od njih!

Čestitam ❤️❤️❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    07. Prosinac 2019. 18:21

Ivikii dobrodosla u klub. 
    Petra prestajem i ja pricati o djeci 😁 bome smo se sve lijepo ujele za jezik.
    Lavice ja kad je tako visoka temp dajem cepic. 
    Dajte curke savjet koji inhalator da kupim.
    Joooj Mare zaboravim uvijek pozeliti srecu u zajednickom zivotu 😀 sretnoo vam!!
    Ljubite se i pazite.

Lavica27
    07. Prosinac 2019. 18:26

Lorija ja dajem sirup Neofen,nema sanse da mi da da noj stavim cepic🙈 Gle svi kupuju Omron kolkl znam,a mi smo dobili u babinje poklon (jedan od najisplativijih poklona za babinje ikad!) Phillips Respironics InnoSpire.  Kako je maleni? Mi spali napokon na 37.5 nakon drugog spavanja...

LoBi
    07. Prosinac 2019. 18:47

Bok curkice❤️samo da vas pozdravim, i jucer i danas sam par puta napisala tako velike komentare i svaki put slucajno obrisem poludila sam vise 🙈😂😂
    Nadam se da ste sve dobro ❤️ prijavljujem prvo pranje robice 🤭😍 jedna se masina susi druga pere i kupili smo komodu danas🎊🎉🎊u procesu sastavljanja je 😁😁 kaze decko da je znao da ima toliko posla da bi kupio izložbeni primjerak😂😂
    Jel istina da se bebina robica treba peglat i s vanjske i unutarnje strane? Sorry ako je bilo to pitanje, nisam uspjela naci 🙈
    Grizli neznam jesi cula za limes proizvode, oni su prirodni i dosta ih hvale, a ima neki sampon bas za perut, nisam probala, koristim zasas samo za ciscenje njihove proizvode, mozda netko zna za sampon. Ako te zanima mogu se probat raspitati. 
    Netko je pisao za tlakomjere digitalne, meni je isto uvijek na digitalnom veci, hvala za info zasto je to tako 🤗

LoBi
    07. Prosinac 2019. 18:49

Drzim fige da bolesni bebaci brzo ozdrave❤️
    Mare puno srece i ljubavi u zajedničkom životu ❤️

Simbalija
    07. Prosinac 2019. 19:19

beba2019

Iako su rekli..necu ja jos dugo..u par minuta sam se otvorila do kraja i osjetila da moram tiskati..
    Dosli su primala i dr.bili su oboje divni..rekli mi kako i kada da disem,kako da tiskam i u 4 tiskanja je moja mrvica stigla😍
    Epiziotomiju mi nisu radili,jer sam zamolila da rezu samo ako se beba pati i moraju,nije trebalo,malo sam popucala,dr.me sasio,bebicu sam dobila odmah,bili smo nas troje sami 45minuta,odmah je pocela sisati.
    Svi bolovi su prestali i sve je bilo savrseno❤

Baš lijepa pozitivna priča!! Hvala puno na doživljaju i jako mi je drago da ti je muž smio biti s tobom. Čestitke na bebici još jednom! ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

ivikii
    07. Prosinac 2019. 19:47

Petra necu vise niti pisnut o zdravlju🤐
    Lorija rado bi da sam ovaj klub preskočila🤣🤣
    A inhalator imamo omron CompAIR i zadovoljni smo. Mala i ne toliko 😅 al ona mrzi sve sta ima veze s doktorima pa njeno misljenje necemo uvazit 🙊

Fever
    07. Prosinac 2019. 19:57

Netko je pisao za Dianatal gel, u Osijeku ga oni apliciraju ako ga rodilja donese. :)

It’s a baby boy💙

• Sarita15
    07. Prosinac 2019. 20:05

Vecer cure, 30tak str sam u zaostatku nemam pojma sta bilo ni kako ste ni nis :( izmedu poklona i priredbe i pospremanja od poklona nisam stigla citat 
    Kako ste? 
    Tu vidim djecica bubana Petra Lavica Iviki i Lorija… i moj smrca u biti ne nos mu ide pusee strasno i neki kasalj neznam vise od cega ni zasto nema temp... neznam. Inhalator imamo MedikoL i super je . Drzim fige da vasi maleni i malene cim prije ozdrave. 
    Vama cure zelin sto manje tegoba i cin slade iscekivanje i naravno lijep vikend 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.