ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    06. Prosinac 2019. 02:48

Dok svi spavaju, ja nadoknađujem, tako mi je najlakse! 
    Kao prvo, cestitke (sa malim zakasnjenjem) curama koje su rodile!! 🎉🎉🎉 Jaivapa, svaka cast za izvjestavanje i kako si to odradila! 💪 Nasty, bas neocekivano, al neka je sve uredu! 🙏
    Cestitke svima na urednim pregledima!!
    Samojed, bravo za ogtt, tip top! 👏 Lorena, tebi sretno danas! DeeDee, secer i tlak idealni! 👌
    Juno, cure su ti sve rekle. Kakav ti je tlak bio prije trudnoce? Vjerojatno bubam gluposti, ali moze li biti od mirovanja visi? Koliko cesto su ti ga u bolnici mjerili? Svakako se javi ako saznas sto novo i ako se odlucis uputiti kod doktora.
    RedFox, ono za baku i ciklu, pretpostavljam samo svjeza? Ja cu sad kod sljedece nabavke par kila pa se nekako natjerat opet na cijedjenje sokica. Super mi je taj ABC (jabuka, cikla, mrkva.. + limun ili naranca). 
    Volim i kiselu na salatu, nece odmoci.. Inace jos mi je ostalo Ferruma za nekih 5,6 dana pa cu nakon tog ponoviti KKS. Nadam se samo da nije gore no sto je bilo.
    Grizli, Lavica, prekrasno slozeno sve! 
    Pisale ste jos o uloscima, gacama i jastucicima za dojenje.. Kod mene ce vjerojatno opet biti VIR, mislim da su mi bili ok prvi put. Ostalo imam jos od prvog poroda mrezaste ABRI FIX gace, m velicina, ono plavo pakiranje iz ljekarne. Nasla i neke obicne pamucne (od mame) kao boxerice visi struk, mekane su, djeluju bas udobno. Jastucici su Chicco i BabyLove. Pretpostavljam da to nema rok trajanja iako je otvoreno prije 5 godina, bezveze mi kupovat novo ako vec imam. 
    Ps: ovih dana sam i ja krenula lagano sa pripremama i pranjem robice.. danas sam bas kod razvrstavanja primjetila da su gumbici na nekim bodijima/benkicama pustili kao zuckastu boju , od stajanja valjda.. pa sam isla probno sve oprati na 60 i sva sreca otislo je, vidi se jos malkoc na par njih, a bilo bi mi zao baciti sve to sto smo cuvali od prvorođene. Jos cu jednom sve preprati + popeglati kroz mjesec dana pa ce to onda nadam se bit to.
    Lorija, mozes i meni zapisati pregled 12.12. (ako slucajno ne odem ranije). 
    Laku noc! Sretno svima, koliko nas ima! I bez previse tenzija! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lorija
    06. Prosinac 2019. 05:44

PREGLEDI

06.12.- Tonkica1
    09.12.-lorija
    09.12.- Juno
    09.12.- nita9999
    09.12.- mala.le.90
    10.12.- DeeSB
    11.12.-miapia
    11.12.-MaRe
    11.12. Supergirl
    12.12.- nita9999
    12.12.- mikio
    12.12.- Lavica27
    12.12.- Omerta
    13.12.- mrgud_zg
    16.12.- kl1v
    16.12.- PetraB
    16.12.- Dalindas
    17.12.- Goga_V
    17.12.- Lorena94
    17.12.- Hani
    18.12.-LoBi
    18.12.- C1M4
    18.12.- Macutica
    18.12.- DeeDee
    19.12.- Lavica27
    19.12.- Sarita15
    20.12.- damnarexx
    20.12.- Macutica
    20.12.- PetraB
    24.12.- Grizli
    27.12.- Tockica37
    30.12.- Anna
    31.12.- Thinkpink1

lorija
    06. Prosinac 2019. 05:51

Jutrooo cure 😊 Tonkice sretno ti danas 🌸
    Sretaan vam sv.Nikola 😀 vjerujem da ce svatko od nas danas zasladiti brk slatkisima, valja malo i bebe u nama pocastiti,sto da ne 😊 😍😍😍
    Grizli zaista lijepo slozeno!! Sve pod spagu ☺
    Laaaavice woow premocna soba! Kao s naslovnice 👌 svaka pohvala i velikaaa sto je jako dobro kasnije za veci krevet. ☺ 

Lorena94
    06. Prosinac 2019. 05:56

Jutro drage moje! Srerno danas na pregledima, ja se cijelu noć budila zbog OGTTa. Mislim ne znam što me tek sad šalje, uvijek mi je šećer bio dobar. Samo me sekira! Malo zaostajem za čitanjem jer sam imala goste cijeli dan jučer. Lavice soba je odlična! Svaka čast... 

• atica
    06. Prosinac 2019. 06:11

Bok cure!!
    Evo i ja sam u ovoj grupi padobranac, procitala sam svaku svaku stranicu, jos od momenta kad smo bile na forumi zelim bebu, necu nikad zaboraviti koliko sam jedva cekala da Samojed napravi test a ona se nije dala danima 🙈 zao mi je sto ne stignem komentirati, citam vas kad svi moji spavaju a tada je svaki komentar vec izrecen :) 
    Evo, samo da znate da ima jos jedna mama koja strepi sa svakom od vas i iscekuje pozitivne vijesti :)
    Ono zbog ceg se sad javljam je Lavicina soba za bebu. Kao i sve vas odusevila me tapeta i vec ju dugo gledam ali mi je skupa. Medutim! Ja sam ju gledala na webu monicasdreamhood tako da mi je vijest mjeseca (i def najbolji poklon za sv.Nikolu) ta da ke mogu naruciti s aliexpressa, jer cure drage, ja razliku ne vidim :) Lavice hvala! :)

Točkica37
    06. Prosinac 2019. 07:01

Eleonoris

Xorimax je od 500 mg

Ako te svrbi cijelo.tijelo kogla bo biti kolestaza. Ja sam u jednim trenz sumnjala na to rafi uzas svrbeza. Rade se jetreni nalazi, bikirubin, ure, kreatinin da otklonis sumnje.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

kl1v
    06. Prosinac 2019. 07:22

Jutro curke! Sretan Sv. Nikola svima. Naravno da cemo se zadladiti...i bebe moraju znati da je Nikola dosao ☺☺
    Pomaze mi hladno mlijeko, pomaze mi i da ne jedem poslije 5-6. 
    Uzasno me boli grlo od hladnog al sam popila malo. A muz radi do 5 ovaj tj i onda sam uz njega malo cvaknula. Mislim da mi je od bijelog kruha. Vec u par navrata kad ga pojedem, poslije me zari.. 

kl1v
    06. Prosinac 2019. 07:25

Ajme koja prekrasna sobica. Ko iz bajke mi izgleda. Ladice slozene po spagi... trebale bi se profesionalno baviti uređenjem. Da ste blize zvala bih vas da mi to tako lijepo uredite. 
    Diiiiivnooo😍😍😍😍💖😘👑👑💕💕

Grizli
    06. Prosinac 2019. 07:29

Jutro zene! Tonkica sretno na pregledu!
    Eleonoris ja bi ti prepprucila da odes kod dr opce prakse i kazes sto te boli i da si imala urinoinfekciju i svu tu situaciju sa lijekovima. On te koze poslat ponovno na urinokulturu i vidjet sto ti treba/moze dati eventualno. Mene moja gin nije mogla jednom primiti 7 dana, a ja sam se prepala da imam urinoinfekciju otišla kod opce i sve s njom rijesila.
    Lala ja imam super prijateljicu koja inace slavi s nama Bozic iako je potpuno druge vjere i bas postuje sve svoje obicaje, ali je rekla da joj je Bozic toliko lijep dan da jednostavno ga zeli slaviti. Tako da mi svi vec godinama njoj kupujemo dar za bozic i zovemo ju na slavlja nasa, i ona nama kupi poklone i to bude show s njom jer ona ne kaze da slavi bozic nego da slavi dan okicenog bora.
    Omerta ciklu mozes svakako, ne moras samo sokove cijediti tj pasirat ju. Mozes ju i naribat kao kupus ilo mrkvu pa to jesti. Kupi manje kugle u trgovini operi, oguli ju i naribaj onda je najbogatija zeljezom. Malo jabucnog octa ili limuna i imas super salatu. Ja ju znam pomjesat sa kupus salatom pa imam i vit c odmah. Manja je ukusnije. Ili mozes skuhat ju kao pire, ako imas ono siljilo za povrce mozes ju naribat kao spagete... Svasta s njom mozes. Samo pazi da uvijek unosis i vit C jer inace se ne apsorbira dovoljno zeljeza iz nje. 
    Koja je rekla d je na pregledu zadnjem beton, a vidila sam da je 37tt - pij caj od lista maline 😉 

Grizli
    06. Prosinac 2019. 07:31

Lavice moze dodjem nunti oboje tvojih samo da napasem oci u sobici! Moje dijete ce isto imati apsolutno sve na zivotinje, bas sve sto sam do sad kupila ako je sto nacrtano to je zivotinja. Mm je kupio majicu na mimi mouse pa je reko evo da ne brojis uzeo sam na zivotinju majicu. 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.