ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    02. Prosinac 2019. 21:41

Šteta što kod nas nema poroda kod kuće...mislim da bez obzira na sve ipak je to nekako lakše izgurati na svome i kad ti je ugodnije nego kad te tam nepoznati stave na stol i samo se redaju. Čini mi se da je na jesenskima ona jedna cura rodila kod kuće u Irskoj i da je bila bas zadovoljna porodom.
    Ok naravno pod uvjetom da je s trudnocom sve u redu i da se nista ne zakomplicira te da je bolnica blizu za nedaj bože.

• Stelle123
    02. Prosinac 2019. 21:50

Ja prelazim na forum Beba. Al evo cisto.jedno pozitivno iakustvp drugorotkinje dok mi bebicu ne donesu jer su je isli usminkat. Nisam je jos ni slikala. Dosla na Guk profil u rodiliste, pola dana u nekim blagim trudovima i otvorena 5 cm, a da nitko nije reagirao. Poslali me u rodiliste odma u box, trudovi se najednom stvorili iako kazu da mi nista nisu dali. Nakon uru, dolazi doktorica, probija vodenjak i spici drip 12 kapi. Nisam se bunila, al onda je stvarno pocelo bolit. U 20 min otvorena 8-9, pripremaju se za porod. Malo sam se tu pogubila na disanju kombinirala krivu tehniku, ali nakon 10 uzasan nagon ta tiskanje. Tiskali 3-4 puta i momak je bio vani. Jedino sto mu je rukica na izlazu bila uz glavu pa su me morali rezat. Eto, kazu babice porod za pozelit, jer je sve bilo gotovo za 2ure. One su u startu prognozirale jos uru sa cu crkavat.

url=https://lilypie.com]

• Zoe27
    02. Prosinac 2019. 21:50

I mi smo napokon doma, bebica spava pa sam uhvatila vremena da vam se malo javim 😀 moj savjet svima koji imaju nizi hemoglobin je da si kupe sirup floradix.. Ja sam imala normalan hemoglobin no zbog teskog poroda na vakum i sivanja od 2 sata, hemoglobin mi je pao na 60.. Dva dana nisam mogla ustati iz kreveta cak ni uz pomoc. Urin su mi svakih par sati vadili kateterom. Dvije doze krvi sam primila i popeo se jedva na 75.. Sada pijem taj sirup i doktori kazu da ce oporavak od poroda trajati do 6 mjeseci 🙈 od tiskanja u prazno da se beba spusti su mi skroz otisli analni misici tako da uopce nemam osjecaj ni nagon za stolicu i tiskanje tako da za sada to rjesavam s cepicima. Jos uvijek se nisam usudila pogledati situaciju dolje, a bome mi i nitko od doktora nije rekao koliko tocno savova imam, samo su mi svi rekli da ki je bolje sto manje znam 😂😂 Al evo, danas 6. Dan od poroda je vec dosta lakse, sada se mucimo sa sisama, upalama, dojenjem i izdajanjem 🙈 jos jedan savjet svima tko je u mogucnosti- kupite aventovu elekteicnu izdajalicu, mene je spasila, doslo je do toga da su me htjeli slati na kirurgiju do kakve je upale doslo, ali evo sada s njom vec 3 dana drzim situaciju pod kontrolom 😀

ivikii
    02. Prosinac 2019. 21:51

Ja se na porod doma ne bi usudila, ali zato porod u kadi da. Samo naravno st bolnica tu kadu drzi za skupljanje prasine 😏

Damnarexx 🌺
    02. Prosinac 2019. 21:54

Stelle123

Ja prelazim na forum Beba. Al evo cisto.jedno pozitivno iakustvp drugorotkinje dok mi bebicu ne donesu jer su je isli usminkat. Nisam je jos ni slikala. Dosla na Guk profil u rodiliste, pola dana u nekim blagim trudovima i otvorena 5 cm, a da nitko nije reagirao. Poslali me u rodiliste odma u box, trudovi se najednom stvorili iako kazu da mi nista nisu dali. Nakon uru, dolazi doktorica, probija vodenjak i spici drip 12 kapi. Nisam se bunila, al onda je stvarno pocelo bolit. U 20 min otvorena 8-9, pripremaju se za porod. Malo sam se tu pogubila na disanju kombinirala krivu tehniku, ali nakon 10 uzasan nagon ta tiskanje. Tiskali 3-4 puta i momak je bio vani. Jedino sto mu je rukica na izlazu bila uz glavu pa su me morali rezat. Eto, kazu babice porod za pozelit, jer je sve bilo gotovo za 2ure. One su u startu prognozirale jos uru sa cu crkavat.

Opaaa deckic je uranio! Cestitam!! 😍😍😍✨

Omerta
    02. Prosinac 2019. 21:56

samonezelje

Bokic! Evo ja dobila danas rezultat bhsb i uk, sve ok. U srijedu kontrola. Jos balim na nos pa sam kenjkava sva. Vidim da se polemizira strasno o tom wappu. Meni kul. Ne osjecam se stalkano, nije sve tak javno, a i radi se vise o nekoj brzinskoj razmjeni dnevnog humora i casual tema nevezanih na trudnicu nuzno. Ko da se s frendicom tipkam. I poiskljucila sam si one sve lude notifikacije da me ne nervira za svaku poruku. Evo ja se isto malo osjecam marginalno tu, al jednostavno nez kaj da vise pisem i pitam a da se samo ne jadam na klasicne trudnicke boljke, a da ne ispadne jednostrano kak veli Lavica. A kak ide termin blize imam sve vise pregleda, vise spavam i onda imam vise zaostataka, pa mi je i malo vremena sve procitat na vrijeme i odgovorit nekaj dok je tema aktualna.
    Tak je bar kod mene..Valjda se vise radi o tome komu koji koncept vise odgovara..
    svima

Slazem se! 😁

Be the change you wish to see in the world.. 💚

ivikii
    02. Prosinac 2019. 21:56

Stelle cestitaaam😍 pa ti si to bas brzinski rijesila. Uzivajte sad❤️

C1M4
    02. Prosinac 2019. 21:57

Hvala vam cure jos jednom😁😁
    Stelle cestitke od srca i sto brzi oporavak zelim😍😍

PetraB
    02. Prosinac 2019. 21:57

Mikio se javila poslije Petrove? Kakav je nalaz protutijela? Sorry Mikio ak sam propustila.
    MaRe vidis ja se nebi migla odluciti na porod doma, ne znam, koliko god trudnoca bila uredna i skolska, nekak smatram da uvijek moze nesto poci po krivu i sekunde nekad odlucuju 🤷🏻‍♀️
    Lijepo zvuci kad citas ta iskustva al ja nebi mogla. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    02. Prosinac 2019. 22:00

Stelle cestitke i tebi 🎉🎉

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.