ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    02. Prosinac 2019. 22:01

Stelle čestitam🎉💙

MaRe
    02. Prosinac 2019. 22:04

Stelle izašao mali kao Supermen 😊 Čestitam 🎉🎉🎉
    Eto ove zimske sve uranile..jedino nam Iva zasad u terminu i Jaivanpa bi mogla a sve ostale se požurile. ☺
    Zoe jesi izdajalicu kupila ranije ili sad kad ti je zatrebala? 

• lea4444
    02. Prosinac 2019. 22:07

Čestitke novim mamama ❤
    Mi smo u 36tjednu,na prošlom pregledu moja curica Eva❤ imala je 2714g s time da sam otvorena jedan prst,al ja se osječam još uvjek dobro bez nekih jakih bolova,osim što mi se teško saginjat i okretat se po krevetu 😏 Sljedeći pregled imam u utorak i baš me zanima kako ću proći😕

• Zoe27
    02. Prosinac 2019. 22:10

MaRe

Eto ove zimske sve uranile..jedino nam Iva zasad u terminu i Jaivanpa bi mogla a sve ostale se požurile. ☺
    Zoejesi izdajalicu kupila ranije ili sad kad ti je zatrebala?

Tek sada. Svi su rekli da ne kupujem, lako cu ako bude trebalo i nisam bila kupila.. U petak su doktori i sestre bili gledali i rekli kako nema jos mlijeka.. Legla spavati u probudila me uzasna bol, znaci u par sati je doslo do takvog zaceoljenja, bile su kao kamen tvrde i kao dva balona, muz u pola noci isao u dezurnu ljekarnu po nju.. Spas 😀

Aristea
    02. Prosinac 2019. 22:25

Hrabrica

Iva tvoja prica je toliko herojska ❤️ koliko samo snage treba 💪 I sad se pitam (malo bedasto pitanje) kak to izdrzis?? Situacija… tiskala bi a ne smijes, ludacki bolovi, vjerojatno i strah.. Kako se skontrolirati i pravilno disati, znaci ne zadrzavati dah? I kako se oduprijeti tiskanju ako ne smijes tiskat? Tog me najvise frka.. Pitanje se odnosi za sve cure koje su vec prosle porod..

To se i ja pitam...s obzirom da sam sljedeća, ovo je bilo bolno pročitati kako je Ivi bilo. Iva svaka čast! Skidam kapu! Nadam se da cu izdrzati sve...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    02. Prosinac 2019. 22:29

PetraB

DeeDee meni ti je ovo treca trudnoca (cetvrta sluzbeno al jedan spontani bio), imam ih dvoje vec doma i ove dvije ce biti sasvim dovoljno 🤭🤭… A i 39 godina nije mala stvar. Kak sam napisala, meni moj gin preporucuje podvezivanje kao najsigurnije za moje tijelo…obiteljska anamneza je isto specificna pa hormone pokusavamo izbjeci a kako rekoh, metoda prezervativima je ocito nama neuspjesna 🤣🤣.
    Ivikii meni ti je drugi porod bio pjesmica spram prvog. S prvom sam nekih 12h provela u jakim trudovima bez otvaranja (epi ne smijem zbog kraljeznice) i bas sam se bojala da ce opet biti tako. Na kraju malac uranio nekih tjedan dana i za tri/cetiri sata bio vani od busenja vodenjaka. Jesam bila gadno sivana jer je malac izlazio laktom ocito i izdrapao me iznutra uzduzno al svejedno meni neusporedivo laksi porod. Jos je i mm bio na drugom pa mi je i to uvelike olaksalo.
    A slozem se s Lavicom ja bi isto radje prirodno, ovo podvezivanje je jedini razlog zasto bi mozda carski 🤷🏻‍♀️
    Lala da, ako ides na carski, pises zahtjev (uvjet je ja mislim treca trudnoca ili starija od 35 godina da ti bude besplatno, to me sad nemoj drzat za rijec, mozda koja curka zna sigurno). Ja zadovoljavam i po godinama i po broju trudnoca uglavnom 😅.
    Boze, da mi je netko pred 8 godina rekao da cu razmisljati o podvezivanju jajovoda da izbjegnem trudnocu rekla bi mu da je lud 🤦🏻‍♀️
    Grizli a program za vunu? Znam da moja ima i tak neke stvari znam staviti na taj program jer je centrifuga najslabija a mislim da je ona glavni krivac kad nekaj se zezne kod pranja. 🤷🏻‍♀️

Zasto ne smijes epi zbog kralježnice ako nije previse previse osobno? Ako je, poštujem. Ja sam imala kao dijete skoliozu, doduše zadržala se na odredenim mjerama. Spomenula sam im to za svaki slucaj ako je bilo vazno ali vidim da doktoricu to bas bas nije previse zanimalo kao bitna stvar .. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Henky
    02. Prosinac 2019. 22:30

Lavice i ostale, slažem se da je carski rizik i da ima svojih negativnih strana ali mi je jednostavno žao kad puste ženu da se toliko muči a jednostavno ne ide. I onda završi rezanjem, vakumom, hrpom šavova, a možda i traumom od nečega što bi trebao biti poseban trenutak, a ne trauma. Samo to mi je žao. Ja ne idem na carski ali bi voljela da mi se u takvoj situaciji nađe doktor koji će htjeti prepoznati kad više ne ide i prekinuti mučenje. 
    Goga i ostale na whatsapp, kako se može dodati u tu grupu? 

Aristea
    02. Prosinac 2019. 22:35

Stelle123

Ja prelazim na forum Beba. Al evo cisto.jedno pozitivno iakustvp drugorotkinje dok mi bebicu ne donesu jer su je isli usminkat. Nisam je jos ni slikala. Dosla na Guk profil u rodiliste, pola dana u nekim blagim trudovima i otvorena 5 cm, a da nitko nije reagirao. Poslali me u rodiliste odma u box, trudovi se najednom stvorili iako kazu da mi nista nisu dali. Nakon uru, dolazi doktorica, probija vodenjak i spici drip 12 kapi. Nisam se bunila, al onda je stvarno pocelo bolit. U 20 min otvorena 8-9, pripremaju se za porod. Malo sam se tu pogubila na disanju kombinirala krivu tehniku, ali nakon 10 uzasan nagon ta tiskanje. Tiskali 3-4 puta i momak je bio vani. Jedino sto mu je rukica na izlazu bila uz glavu pa su me morali rezat. Eto, kazu babice porod za pozelit, jer je sve bilo gotovo za 2ure. One su u startu prognozirale jos uru sa cu crkavat.

Čestitam ti, drago mi je sto si imala lijepo iskustvo i sto je sve islo brzo :) neka je ziv i zdrav! Tebi želim brz oporavak! 💙🎉

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    02. Prosinac 2019. 22:39

Stella cestitam na deckicu! Drago mi je da nije predugo trajalo! Kakav je secer bebi nakon poroda? Mazite se i brz oporavak.
    Zoe drago mi je da si se javila i da je sve ok. Bas sam si mislila dal da izdajalicu spakujem u putnu torbu, znaci mogla bi trebat?!
    PetraB imam za vunu taj neki delicate program. A probam pa sta bilo, prala sam vise puta ruksake svoje neke onako znj, a sad cemo vidit ovaj kako ce reagirat.

Aristea
    02. Prosinac 2019. 22:42

MaRe

Zoejesi izdajalicu kupila ranije ili sad kad ti je zatrebala?

Iskreno nisam očekivala da ce ici do samog kraja...mališa se zainatio...samo iščekujem da me već jednom nešto ščopi i ajmo! Cijelo vrijeme osjećam kako se onako lagano kreće u trbuhu, u zdjelici, kao da mi dodiruje kosti iznutra. Nekad neki pokret bude bolan. Najgore mi je dok se gura u pupak svom silom. Bas bude bolno. Onda se zezam da se na krivom mjesto odguruje...hahaha..neznam iskreno vise jel me je strah ili nije.. jedva cekam sa sve završi....mislim si ionako ce ce zateći novo iskustvo i ne možeš predvidjeti kako ce ti biti. Ono suti i trpi hahha.... Tak je kak je. Zelim dat sve od sebe da sto prije zavrsi...samo nebi voljela se pogubiti u disanju i cijeloj situaciji i otezavati i bebi i sebi situaciju...dok mami znam spomenuti disanje, ona mi sam kaze sta ti mislis dok te uhvati da mozes iskontrolirati disanje. Dises kak dises i tisces...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.