👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo ja nekako dok me uhvati strah pročitam ovo... :) Sorry na velikoj slici..nikad ne potrefim link sa normalnom velicinom slike...koji vi link koristite?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva tvoja prica je toliko herojska ❤️ koliko samo snage treba 💪 I sad se pitam (malo bedasto pitanje) kak to izdrzis?? Situacija… tiskala bi a ne smijes, ludacki bolovi, vjerojatno i strah.. Kako se skontrolirati i pravilno disati, znaci ne zadrzavati dah? I kako se oduprijeti tiskanju ako ne smijes tiskat? Tog me najvise frka.. Pitanje se odnosi za sve cure koje su vec prosle porod..
To se i ja pitam…s obzirom da sam sljedeća, ovo je bilo bolno pročitati kako je Ivi bilo. Iva svaka čast! Skidam kapu! Nadam se da cu izdrzati sve…
Nek te tijesi ovo… kak sve zene, tako cemo i mi 😂😁💪💪💪💪 bar ja to sebi tako pokusavam u glavi ublazit 😂😂
Ja se tješim time kakve su sve mimozice rodile koje poznam i preživjele e pa mogu i ja. :)
E ja takve ne poznajem pa se ne mogu tako tijesit 😂😂😂 moja frendica (prvorotkinja) rodila doslovno za sat vremena kako je dosla u bolnicu i dan danas prica da takav porod zeli svima.. Reko ok, ti mi nisi mjerilo 😂😂😂
Curka koja je na prethodnoj stranici pitala za kriza i menstrualne grceve(sorry nisam upamtila nick, mozak mi steka 😂) .. Mene su tek sad nedavno leda pocela zezati a grceve imam kao bh kontrakcije.. Ako ti je na tu foru, kazu da je to normalno 😊
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Mama je imala samnom trudove oko 12h popodne, zaspala sto ocito pokazuje da nisu bili neki jaki. Probudila se u 6 i dosla vizita i kao ajde šta ćemo s vama gospođo kaze dr. Blajić...mjesecima lezite ionako je kraj ajmo na drip jer ima neke trudove. Kaze mi da je bila skroz zatvorena u 38 tjednu. Probusili joj vodenjak. Primila drip od 8 h navecer i u tri tiskanja me rodila u 8 i 20. . .reko da hoće meni bar u 20 min hahaha..zvuci mi nevjerojatno al tak je bilo....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo ja nekako dok me uhvati strah pročitam ovo… :) Sorry na velikoj slici..nikad ne potrefim link sa normalnom velicinom slike…koji vi link koristite?
Thumbnail za forume :)
Ako uzmeš onaj drugi za forume ispadne ogromno
[/url
Stelle čestitke od srca,pprod za pozeljeti :)
Goga, ako dobronshvacam,ti mislis da sam ja tebe prozvala za to da kad se javis pises samo o svom stanju? Itekako nisam mislila na teve,pa normalno da sve pisemo postove o pregledu instanju al cubisto tako pitati neku ciji mi je post ostao u glavi za nesto sto je pisala itd itd. Znaci ne, nisam mislila na tebe definitivno.
Da ne cjepidlacim al da,bzvz mi zvuci sa su "stare" cure na whappu,ima nas starih i tu...al mah,nebitno..
Zoe zao mi je strasno zbog posljedica. I sama sam ih imala pa znam koji je kosmar, otprilike. Ali zvucis mi dobro pa barem nesto. Drzim fige zabsto brzi oporavak!
Grizli,lako ti muz donese izdajalicu,imaju je u rodilistu svakom btw.
Lea oprosti,ja ne znam tko si?
Dv91 popij 300-400magnezija i digni noge na poviseno. Ako se ne smiri do sutra javi se dr.
Mikio eee taj je gledao moj muz. Ajde super da ste zadovoljni!
Jaivanpa, tocno takvu mantruu treba imati svaka!
Mare evo bas oba doula s kojom.imam savjetovanja je rodila kod kuce. I sve 5 al PetraB je u pravu,evo me zivi primjer. Odlicna trudnoca, ko zmajndo kraja. Na porodu posteljice show. Mislim da sam i kod Podobnika rodila nebi glavu izvukla a kamoli kod kuce...
Evo ja nekako dok me uhvati strah pročitam ovo… :) Sorry na velikoj slici..nikad ne potrefim link sa normalnom velicinom slike…koji vi link koristite?
Thumbnail za forume :)
Ako uzmeš onaj drugi za forume ispadne ogromno
E hvala ti puno!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Stelle cestitam!!!🥳🥳🥳🥳 nek je sve brzo i dobro proslo! Sad se mazite i navali na bajaderu i ferrero 😉 zasluzila si 🥰
DeeDee mislim da si ti pitala za porod u vodi. Znam jednu zenu koja je oba poroda isla cak iz Zg u Ri zbog toga. Kaze da joj je to odlicno, nezaboravno i netraumaticno iskustvo te da bi svakoj trudnici preporucila isto. Niti je popucala ni nista. Jos kaze da sve ide preko uputnice i na teret HZZO-a.
Mikio super mi zgleda. Ja se dvoumim između takvog i iRoombe. Al nisam skuzila koja je 3.opcija? Pise 3 opcije, 1.usisavanje, 2.pranje podova, sta je 3.?
Thinkpink uvijek napol slusam muza kad prica o tehnici🙈 al sam uhvatila da kod iRoombe placas marku a Xiaomi i Shaomi ilikakovec nisu nista losiji samo nisu razvikani. Pod 3. Pere sudje😂
Idem se druziti sa svojom zgaravicom😴😴
Jaivanpa ja imam herniju diska (2 komada), taman gdje ide epi naravno 🤦🏻♀️... Iako je hernija usmjerena prema trbusnoj supljini anesteziolozi koji su se sjatili kod prvog poroda k meni (dan danas ne znam zakaj jer ja epi nisam nikada ni spominjala 🤷🏻♀️) su rekli da je to prerizicno za mene a da se ni oni ne zele igrati sa svojom licencom 🤷🏻♀️
DeeDee pa sve pet, kak bi popamtila sve o svakoj kaj pise tu...🤗
Mikio drzim fige sutra na pregledu da je to sve normalno zbog one injekcije 🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji