ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    17. Studeni 2019. 13:06

piba7

Cure, pogledajte madrac u Emezzeti, mi smo tamo kupili madrac za kinderbet. Izgleda odlično- dosta je visok (16cm), ima opruge tako da nije samo spuzva i ima onu finu debelu, mekanu vanjsku presvlaku. Jedini minus je što se navlaka ne može skinut. Platili smo ga 260kn i to je puna cijena bez ikakvih popusta.
    https://www.emmezeta.hr/smart-baby-djecji-madrac-60x120x16-cm-43810.html
    Nismo imali namjeru kupovati madrac, jer kad smo kupovali kinderbet je u kompletu došao madrac, ali onaj spuzva tanki. Na ovaj smo slučajno naletili u Emmezeti i toliko se oduševili da smo ga odmah uzeli.
    Evo sad sam baš mjerila tlak, tlak mi je 106/65 i imam 79 otkucaja. Inače imam nizi tlak pa vjerujem da je ovo uredno.
    Iducu srijedu sam kod doktora pa ću mu reći, naravno ako se pogorša javiti ću mu se ranije. Prema svemu što google kaže, rekla bi da se radi o sindromu karpalnog tunela, nadam se da to nije ništa opasno.

isti smo kupili i mi i uopce nije bed sto se ne moze skidati navlaka, uz silne nepropusne koje danas imamo za kupiti, također prezadovoljni, komad madraca 👍

Ena cestitke od ❤️

Bublica123
    17. Studeni 2019. 13:07

Ena čestitam sretnim roditeljima i cijeloj obitelji💪💓

• piba7
    17. Studeni 2019. 13:07

Macutica

piba7

Cure, pogledajte madrac u Emezzeti, mi smo tamo kupili madrac za kinderbet. Izgleda odlično- dosta je visok (16cm), ima opruge tako da nije samo spuzva i ima onu finu debelu, mekanu vanjsku presvlaku. Jedini minus je što se navlaka ne može skinut. Platili smo ga 260kn i to je puna cijena bez ikakvih popusta.
    https://www.emmezeta.hr/smart-baby-djecji-madrac-60x120x16-cm-43810.html
    Nismo imali namjeru kupovati madrac, jer kad smo kupovali kinderbet je u kompletu došao madrac, ali onaj spuzva tanki. Na ovaj smo slučajno naletili u Emmezeti i toliko se oduševili da smo ga odmah uzeli.
    Evo sad sam baš mjerila tlak, tlak mi je 106/65 i imam 79 otkucaja. Inače imam nizi tlak pa vjerujem da je ovo uredno.
    Iducu srijedu sam kod doktora pa ću mu reći, naravno ako se pogorša javiti ću mu se ranije. Prema svemu što google kaže, rekla bi da se radi o sindromu karpalnog tunela, nadam se da to nije ništa opasno.

isti smo kupili i mi i uopce nije bed sto se ne moze skidati navlaka, uz silne nepropusne koje danas imamo za kupiti, također prezadovoljni, komad madraca 👍

Ena cestitke od ❤️

Slažem se. Madrac izgleda baš onako mocno 😊 baš pravi komad madraca.

Damnarexx 🌺
    17. Studeni 2019. 13:11

Ena čestitke! 😍😍😍✨✨
    Jedva cekamo cut detalje 🤞

Supergirl
    17. Studeni 2019. 13:15

Ena cestitke na princezi i javi svoje dojmove kad stjgnes 🥰

• piba7
    17. Studeni 2019. 13:15

Netko je pitao za komodu. Pogledajte u Adax beba centru u Maksimirskoj ako ste u Zagrebu.
    Može se i preko Weba naručiti, mi smo kupili tamo svoju. Nekako mi se čini najbolji omjer cijene i kvalitete, sve je Hrvatska proizvodnja i cijene su stvarno pristojne u usporedbi s drugim komodama. 
    Evo i link: https://kalutrade.eu/webshop/bebe-oprema/komode-i-ormarici
    Prvi plan je bio uzeti Ikea komodu s 4 ladice pa samo na nju namontirati prematalicu, ali smo ju sva sreća išli vidjeti uživo i meni je previsoka za prematanje bebe. Ali dobro, ja sam jako mala ;)

• Tonkica1
    17. Studeni 2019. 14:05

Ena cestitke i dobro dosla curica!!! 🥳🥳🥳🥳🥳
    Uzivajte sada i javi nam dojmove kad stignes 😘😘

Fever
    17. Studeni 2019. 14:14

Cure malo upadam s proljetnih al samo da javim posto je sajam aktualan jos, ima na Aliexpresu ergo baby kopija sa svim oznakama 360 omni nosiljka.
    Po 171 kn i 271, recenzije su odlicne HRK 171.59  50% Off | VIP omni 360 Ergonomic Baby Carrier Multifunction Breathable Infant Newborn Comfortable Carrier Sling Backpack Kid Carriage

https://s.click.aliexpress.com/e/KqHrPnYc

I ima zimska elodie details vreca, 333 kn, sa svim oznakama, kod nas je preko 1000  HRK 333.09  50% Off | Thick Warm Envelope For Newborns Baby Stroller Sleeping Bag Foot muff Infant Winter Windproof Foot Cover Baby Stroller Footmuff

https://s.click.aliexpress.com/e/kkQZlebm

It’s a baby boy💙

Grizli
    17. Studeni 2019. 14:18

Ena cestitam na curki malo! Nadam se da je sve super proslo i da se nisi puno mucila.

• lucille9
    17. Studeni 2019. 14:30

Lala27, I understand completely! I remembered them yesterday because it's their day, I wish them all the best!
    One, congrats on the baby! Otherwise we are the same term, you gave birth and my husband tells me that after all I will transfer !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.