Ena iskrene čestitke i želim ti brz oporavak. Dobrodošla Nika Nek si ti s trudovima još malo ubila oko
i bolje tako :)
Lucille nisam znala jel ti se upalio autocorrect ili vježbaš engleski haha
Dal se koja od vas muči s vrućinom? Znači mene toliko raspali ta vrućina da je to strašno...sinoć sam se u gaće skinula da se rashladim a mm bio pokriven dekom xD I danas na ručku kod mojih...kad me uhvatila vrućina...strašno..mjerim tlak ono 135/56 i 112 otkucaja xD Poslije kako me popustila vrućina tako se i tlak stabilizirao.
Lucille9 Ti si takođe mpo? Meni je zbog toga i zbog krupnije bebe predložen carski
MaRe I meni je strašno vruće 😂
Ena cestitke od srca!! Pogotovo kad znam sto si sve prosla u zadnje vrijeme,jako hrabro si ovo odradila💪💪💪 Bravo!
Mene uopce nije bilo sram na porodu,prdila sam,kakila,izletili hemici...priroda radi svoje😂
Ma Zoe bit će to sve super 💪💪💪
Ja sam i dalje u fazi "ajme ajme kako ću ja to " al doooobro :D
Bar sam se malo pokrenula po pitanju opreme, u biti imam većinu toga, nadam se da će krajem mjeseca ili bar početkom 12. stan bit useljiv i da skupim sve te stvari na hrpu i složim sobicu i krenem s pranjem i peglanjem robice..
Mare ja se samo odjednom zacrvenim i kao da mi je 100 stupnjeva u licu a ostatak tijela led.. I inače sam zimogrozna, al ovo u trudnoci je strašno, moji su već ludi samnom
[/url
Ena cestitam od ❤ na malenoj princezi!! Nadam se da cu i ja kad dodje vrijeme uspjet malo ubit oko prije bolnice 🤣🤣
Piba meni ruke nisu bas nesto otekle (ili ja ne primjetim) ali me bole prsti. Posebno u jutro, kad zelim ugasiti alarm na mob ispada mi iz ruku...i ne mogu bas skroz stisnuti saku a mjerila sam i tlak i ok je.
I da, i meni je stalno vruce a inace sam bas zimogrozna i uvijek mi hladno. 🤔
L 💛
Mare i meni je stalno vruce, posebno po noci. A inace sam uzasno zimogrozna 😅
I meni je vruce, krepavam, a inace sam zimogrozna. To je zato jer nam se volumen krvi povecao za 50% - tako barem rece patronazna na tecaju neki dan...
Barem ćemo uštedjeti na grijanju dok se bebači ne rode...barem mi kojima nam je prvo pa ne moramo drzati toplo zbog klinaca 😁 Mm i ja samo vodimo borbu oko termostata...on pojacava ja smanjujem 😂😂😂
Stvarno Ive nam nešto nema...jel na wapu? Kakvo je kod nje stanje? Zadnje je bilo da joj je čep ispao...
Sortiraj odgovore
Najstariji