ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Studeni 2019. 17:22

Ena iskrene čestitke i želim ti brz oporavak. Dobrodošla Nika  Nek si ti s trudovima još malo ubila oko  i bolje tako :) 
    Lucille  nisam znala jel ti se upalio autocorrect ili vježbaš engleski haha 
    Dal se koja od vas muči s vrućinom? Znači mene toliko raspali ta vrućina da je to strašno...sinoć sam se u gaće skinula da se rashladim a mm bio pokriven dekom xD I danas na ručku kod mojih...kad me uhvatila vrućina...strašno..mjerim tlak ono 135/56 i 112 otkucaja xD Poslije kako me popustila vrućina tako se i tlak stabilizirao.

JelenkoPelenko
    17. Studeni 2019. 17:24

Ena cestitam od srca, uzivaj sa svojom curicom ❤️

• Lala27
    17. Studeni 2019. 17:25

Lucille9 Ti si takođe mpo? Meni je zbog toga i zbog krupnije bebe predložen carski 

MaRe I meni je strašno vruće 😂

Lavica27
    17. Studeni 2019. 17:29

Ena cestitke od srca!! Pogotovo kad znam sto si sve prosla u zadnje vrijeme,jako hrabro si ovo odradila💪💪💪 Bravo! 
    Mene uopce nije bilo sram na porodu,prdila sam,kakila,izletili hemici...priroda radi svoje😂 

DeeDee
    17. Studeni 2019. 17:40

Ma Zoe bit će to sve super 💪💪💪
    Ja sam i dalje u fazi "ajme ajme kako ću ja to " al doooobro :D
    Bar sam se malo pokrenula po pitanju opreme,  u biti imam većinu toga, nadam se da će krajem mjeseca ili bar početkom 12. stan bit useljiv i da skupim sve te stvari na hrpu i složim sobicu i krenem s pranjem i peglanjem robice.. 
    Mare ja se samo odjednom zacrvenim i kao da mi je 100 stupnjeva u licu a ostatak tijela led.. I inače sam zimogrozna, al ovo u trudnoci je strašno, moji su već ludi samnom

[/url

DeeSB
    17. Studeni 2019. 17:41

Ena cestitam od ❤ na malenoj princezi!! Nadam se da cu i ja kad dodje vrijeme uspjet malo ubit oko prije bolnice 🤣🤣
    Piba meni ruke nisu bas nesto otekle (ili ja ne primjetim) ali me bole prsti. Posebno u jutro, kad zelim ugasiti alarm na mob ispada mi iz ruku...i ne mogu bas skroz stisnuti saku a mjerila sam i tlak i ok je. 
    I da, i meni je stalno vruce a inace sam bas zimogrozna i uvijek mi hladno. 🤔

L 💛

ivikii
    17. Studeni 2019. 18:12

Mare i meni je stalno vruce, posebno po noci. A inace sam uzasno zimogrozna 😅 

• Tonkica1
    17. Studeni 2019. 18:15

I meni je vruce, krepavam, a inace sam zimogrozna. To je zato jer nam se volumen krvi povecao za 50% - tako barem rece patronazna na tecaju neki dan...

MaRe
    17. Studeni 2019. 18:47

Barem ćemo uštedjeti na grijanju dok se bebači ne rode...barem mi kojima nam je prvo pa ne moramo drzati toplo zbog klinaca 😁 Mm i ja samo vodimo borbu oko termostata...on pojacava ja smanjujem 😂😂😂
    Stvarno Ive nam nešto nema...jel na wapu? Kakvo je kod nje stanje? Zadnje je bilo da joj je čep ispao...

• Hani
    17. Studeni 2019. 18:50

Ena, čeeestitam!!!🌷💐🌹🌻 Guštaj s Nikom🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.